biz birde yeni bıraktık korunmayıya özelde gidip testlere para vermek istemedim anasının gözü gibi tutcak testleri devlette yaptırıp sonuçlara özele gideyim dedim ondan ağustosun 19unda kadın doğuma gittim düzenli regl var yaş 29 öğrenince hiç vitamin falan bakmıyorlar folik asit kullan dedi geçti
Kız ayın 10 u niye o kadar geçe aldınki
bende çarşamba gidip göreceğim eşime cumartesi söyledim anneme de pazaray bebiş olsun da bırakırız gerekirse benim de ilk bebeğim olacak nasip olursa
kızz iyiyim napim işte ben ekim başlığındayım kabak çekirdeği yiyorum şimdi havuç yiyorumrandevu aldım 10.10 gidip vitaminlere falan baktırcam işte sen napıyosun bebişi ne zaman görcen
Yok zaten gitme özele gerek yok ama 10 günde fazla geldi ara ara bak talep yap bence olmazsa mecbur gidersin bende 28 yaşındayımya özelde gidip testlere para vermek istemedim anasının gözü gibi tutcak testleri devlette yaptırıp sonuçlara özele gideyim dedim ondan ağustosun 19unda kadın doğuma gittim düzenli regl var yaş 29 öğrenince hiç vitamin falan bakmıyorlar folik asit kullan dedi geçti
ay öyledir ya inşallah şok oldular mıbende çarşamba gidip göreceğim eşime cumartesi söyledim anneme de pazarçarşamba 5+4 gün olacak bakalım inşallah sağlıklı bir gebeliktir.
ya aslında buldumda hastaneler o tarihe kadar uzak ya bana çok ondan alamadım erkeneYok zaten gitme özele gerek yok ama 10 günde fazla geldi ara ara bak talep yap bence olmazsa mecbur gidersin bende 28 yaşındayım
Anladım bende bayadır kullanıyordum vitamin bu ay baya yükselmiş b12 felan çok şükür d vitamiyle ferritinide arttırırsak tamamdır bu işya aslında buldumda hastaneler o tarihe kadar uzak ya bana çok ondan alamadım erkene
ay sen gebesindir inşallahAnladım bende bayadır kullanıyordum vitamin bu ay baya yükselmiş b12 felan çok şükür d vitamiyle ferritinide arttırırsak tamamdır bu iş
uzun süre korununca olması geç olabiliyor diyorlar doğru mu bilmiyorum, bizde ağustosta 1 yıl oldu evleneli haziranda başladık çalışmalara ve eylülde oldu ama benden sonra evlenen 3 tane arkadaşımızın bizden önce bebişleri oldu şimdi 5-6 aylıklarbiz birde yeni bıraktık korunmayı
regli günü tekrar yap test benceKızlar dpo 14 ve eğer gördüğüm pembe -kahverengi lekelenme yerleşme ise dpo 12’de oldu. Bugün Laboquick testim yine negatif. Yerleşme yeni olduğu için görünmemiş olabilir mi? Yoksa varsa kesin görünür müydü ? Reglime hala 2-3 gün var.
ay inşallah sabredebilirim. Regle kadar negatif görüp sonradan dönenler olmuş. Hala umudumu kaybetmedim o yüzden. Çünkü böyle bi lekelenme hayatımda hiç yaşamamıştım. O beni umutlandırdı.regli günü tekrar yap test bence
Ben öyle bişey olduğunu düşünmüyorum ki 1 yılda bişey değil yani birde aranızda sigorta yaptıran varmı ?uzun süre korununca olması geç olabiliyor diyorlar doğru mu bilmiyorum, bizde ağustosta 1 yıl oldu evleneli haziranda başladık çalışmalara ve eylülde oldu ama benden sonra evlenen 3 tane arkadaşımızın bizden önce bebişleri oldu şimdi 5-6 aylıklarbiz onlardan 4-5 ay evvel evlendik bizim 5 haftalık
evet biz bebek istediğimizi çevremize dememiştik sinsice çalışmalara başladıkay öyledir ya inşallah şok oldular mı
Aha ben işteay inşallah sabredebilirim. Regle kadar negatif görüp sonradan dönenler olmuş. Hala umudumu kaybetmedim o yüzden. Çünkü böyle bi lekelenme hayatımda hiç yaşamamıştım. O beni umutlandırdı.
Amin canım umarım öyledir Senide bekliyoruz hemenay sen gebesindir inşallah
ben yaptırmak istedim eşim gerek yok aynı paraya denk geliyor hemen hemen dedi hamilelikten 1-3 ay önce yapılması lazımmış birde yoksa ben başvurmuştum işleme aldırmamıştımBen öyle bişey olduğunu düşünmüyorum ki 1 yılda bişey değil yani birde aranızda sigorta yaptıran varmı ?
Nerde doğum yapacağına bağlı tabiki aynı paraya denk gelmiyorben yaptırmak istedim eşim gerek yok aynı paraya denk geliyor hemen hemen dedi hamilelikten 1-3 ay önce yapılması lazımmış birde yoksa ben başvurmuştum işleme aldırmamıştım
özelde güzel doktorlar var ama devlet hastanesinde de Antepte 2-3 bilindik doktor var araştıracağım benim annemler falan hep normal doğum yaptı şehrimizde bilindik bir ebe vardı eve gelip evde yardımcısı ile annemle yengemin doğumunu yaptırmıştıNerde doğum yapacağına bağlı tabiki aynı paraya denk gelmiyor
Benim ilk doğumum normal oldu normal bi özel hastanede yapmıştım Allah belalarını versin üstünden 8 sene geçti ama hakkımı helal etmiyorum normal yaptığım halde 17 gün yürüyemedim kaliteli hastane araştır kesinlikleözelde güzel doktorlar var ama devlet hastanesinde de Antepte 2-3 bilindik doktor var araştıracağım benim annemler falan hep normal doğum yaptı şehrimizde bilindik bir ebe vardı eve gelip evde yardımcısı ile annemle yengemin doğumunu yaptırmıştıkeske öyle bişey olsa
ayy bu işler derizkliiBenim ilk doğumum normal oldu normal bi özel hastanede yapmıştım Allah belalarını versin üstünden 8 sene geçti ama hakkımı helal etmiyorum normal yaptığım halde 17 gün yürüyemedim kaliteli hastane araştır kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?