Testte çizgi var mı???

biz birde yeni bıraktık korunmayı

Kız ayın 10 u niye o kadar geçe aldınki
bende çarşamba gidip göreceğim eşime cumartesi söyledim anneme de pazar çarşamba 5+4 gün olacak bakalım inşallah sağlıklı bir gebeliktir.

Yok zaten gitme özele gerek yok ama 10 günde fazla geldi ara ara bak talep yap bence olmazsa mecbur gidersin bende 28 yaşındayım

Kızlar dpo 14 ve eğer gördüğüm pembe -kahverengi lekelenme yerleşme ise dpo 12’de oldu. Bugün Laboquick testim yine negatif. Yerleşme yeni olduğu için görünmemiş olabilir mi? Yoksa varsa kesin görünür müydü ? Reglime hala 2-3 gün var.

biz birde yeni bıraktık korunmayı
uzun süre korununca olması geç olabiliyor diyorlar doğru mu bilmiyorum, bizde ağustosta 1 yıl oldu evleneli haziranda başladık çalışmalara ve eylülde oldu ama benden sonra evlenen 3 tane arkadaşımızın bizden önce bebişleri oldu şimdi 5-6 aylıklar biz onlardan 4-5 ay evvel evlendik bizim 5 haftalık

regli günü tekrar yap test bence

Ben öyle bişey olduğunu düşünmüyorum ki 1 yılda bişey değil yani birde aranızda sigorta yaptıran varmı ?

ay öyledir ya inşallah şok oldular mı
evet biz bebek istediğimizi çevremize dememiştik sinsice çalışmalara başladık eşim de beklemiyordu çünkü ben yüzmeye falan gidiyordum regli oldum diye gitmemiştim o da inanamadı hamileliğime hala şokta

ay inşallah sabredebilirim. Regle kadar negatif görüp sonradan dönenler olmuş. Hala umudumu kaybetmedim o yüzden. Çünkü böyle bi lekelenme hayatımda hiç yaşamamıştım. O beni umutlandırdı.
Aha ben işte regle kadar test kan yapıp negatif gördüm dün adet olmadım bugünde olmadım bakalım nolcek

Ben öyle bişey olduğunu düşünmüyorum ki 1 yılda bişey değil yani birde aranızda sigorta yaptıran varmı ?
ben yaptırmak istedim eşim gerek yok aynı paraya denk geliyor hemen hemen dedi hamilelikten 1-3 ay önce yapılması lazımmış birde yoksa ben başvurmuştum işleme aldırmamıştım

Nerde doğum yapacağına bağlı tabiki aynı paraya denk gelmiyor
özelde güzel doktorlar var ama devlet hastanesinde de Antepte 2-3 bilindik doktor var araştıracağım benim annemler falan hep normal doğum yaptı şehrimizde bilindik bir ebe vardı eve gelip evde yardımcısı ile annemle yengemin doğumunu yaptırmıştı keske öyle bişey olsa

Benim ilk doğumum normal oldu normal bi özel hastanede yapmıştım Allah belalarını versin üstünden 8 sene geçti ama hakkımı helal etmiyorum normal yaptığım halde 17 gün yürüyemedim kaliteli hastane araştır kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…