Son fotoda belli olmuş biraz ama regla kaç gün varKızlar sabah yaptım bu testi valla ben çok hafif bi çizgi görmüş gibi oldum sabah aslında az önce yine çektim beklemiş halini atıyorum çizgi gören var mı ben mi yanılıyorum yani ben öyle görmek istiyor olabilirim çünkü bakar mısınız acaba? Birde bu test Laboquick kuruma çizgisi gören oldu mu hiç
Bugün yumurtlamadan sonraki 10. Gün ya bende görüyor gibi oldum da emin olamadım yarın daha iyi anlaşılır. Ama beklemiş hali işte bu kuruma çizgisi de olabilir sanırımSon fotoda belli olmuş biraz ama regla kaç gün var
Tuğçe seninle aynıyız galiba erken hamilelik testi yapsan daha iyi olmazmıKızlar sabah yaptım bu testi valla ben çok hafif bi çizgi görmüş gibi oldum sabah aslında az önce yine çektim beklemiş halini atıyorum çizgi gören var mı ben mi yanılıyorum yani ben öyle görmek istiyor olabilirim çünkü bakar mısınız acaba? Birde bu test Laboquick kuruma çizgisi gören oldu mu hiç
Ya canım onu alamadım eczane bir tık uzak netten sipariş etseymişim iyiymiş elimde kaset test var işte biraz şansımı da zorluyorum bakma yani farkındayım da yine de merak işteTuğçe seninle aynıyız galiba erken hamilelik testi yapsan daha iyi olmazmı
Son fotoğrafta çok net bir şekilde gözüküyorKızlar sabah yaptım bu testi valla ben çok hafif bi çizgi görmüş gibi oldum sabah aslında az önce yine çektim beklemiş halini atıyorum çizgi gören var mı ben mi yanılıyorum yani ben öyle görmek istiyor olabilirim çünkü bakar mısınız acaba? Birde bu test Laboquick kuruma çizgisi gören oldu mu hiç
Aman sorma canım ya kafam net olsun istiyorum belirsizliğe tahammülüm hiç olmaz zaten benimAy bu hemen geçsin şu 2-3 gün
Bende çatlıcam meraktan 5 günüm kaldı güzel haberler verelim birbirimizeYa canım onu alamadım eczane bir tık uzak netten sipariş etseymişim iyiymiş elimde kaset test var işte biraz şansımı da zorluyorum bakma yani farkındayım da yine de merak işte
Belirtilerin neler güncel durumda senin bat kaçtıAman sorma canım ya kafam net olsun istiyorum belirsizliğe tahammülüm hiç olmaz zaten benimişte bi iki gün bekleyemiyoruz illa heyecan arıcaz
Ay hadi inşallah siz dpo kaçtasınızBende çatlıcam meraktan 5 günüm kaldı güzel haberler verelim birbirimize
10 canım benimde yumurtalıklarımda bu ay özellikle solda çok sızlama oldu ben ondan çok merak ettim aslında. Yani geçen aylar böyle bişey olmadı. Birde Dpo 6 da başlayan 3 gün süren göğüs hassasiyeti oldu dokunulmuyordu. Yalnız geçen aya göre hiç akıntım yok hafif sarımsı leke o kadar kurudum sanki tövbeeeBelirtilerin neler güncel durumda senin bat kaçtı
Ayyy canım inşallah vardırBende çatlıcam meraktan 5 günüm kaldı güzel haberler verelim birbirimize
Ben dpo 7de herhalde yerleşme düşüşü yaşadım vücut sıcaklığım o kadar düşmüştü ki hasta oldum sandım dpo7 de hafif sarı lekelenme oldu o gün akıntım çoktu sonra dpo8 de hiç akıntım yoktu bel ağrım sırt ağrım vardı ve göğüs hasssasiyeti vardı Dpo8de başladı akıntım tekrar dpo 9da geri döndü şu an hala devam ediyor valla bu işler çok değişik kasık batmalarım dünde göre daha iyi durumda ama hala tatlı tatlı var10 canım benimde yumurtalıklarımda bu ay özellikle solda çok sızlama oldu ben ondan çok merak ettim aslında. Yani geçen aylar böyle bişey olmadı. Birde Dpo 6 da başlayan 3 gün süren göğüs hassasiyeti oldu dokunulmuyordu. Yalnız geçen aya göre hiç akıntım yok hafif sarımsı leke o kadar kurudum sanki tövbeee
Evet canım ya herkeste farklı da olabiliyor forumda hamile kalan birinin hiç akıntısı yoktu mesela öyle yazmıştı ama başka birinde de akıntı da artış oldu yazanı okumuştum. Çok değişiyor adet belirtileri ile de çok karışıyor. Awox bulabilirsem alırım bugün de olmadı yarın yaparım bendeBen dpo 7de herhalde yerleşme düşüşü yaşadım vücut sıcaklığım o kadar düşmüştü ki hasta oldum sandım dpo7 de hafif sarı lekelenme oldu o gün akıntım çoktu sonra dpo8 de hiç akıntım yoktu bel ağrım sırt ağrım vardı ve göğüs hasssasiyeti vardı Dpo8de başladı akıntım tekrar dpo 9da geri döndü şu an hala devam ediyor valla bu işler çok değişik kasık batmalarım dünde göre daha iyi durumda ama hala tatlı tatlı var
Öyle yap yarın sabahtan yap şimdi hiç o strese girmeEvet canım ya herkeste farklı da olabiliyor forumda hamile kalan birinin hiç akıntısı yoktu mesela öyle yazmıştı ama başka birinde de akıntı da artış oldu yazanı okumuştum. Çok değişiyor adet belirtileri ile de çok karışıyor. Awox bulabilirsem alırım bugün de olmadı yarın yaparım bende
Aynen canım öyle yapayımÖyle yap yarın sabahtan yap şimdi hiç o strese girme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?