- 21 Ağustos 2016
- 285
- 76
- 98
- 28
Günaydın,Gamze normalde bugün pazar günü benim regl olmam gerekiyordu olmadım ama 3 gün kala zaten kan vermiştim negatifti ben anlamadım normalde gecikmem böyle olup sonra pozitife dönende varmış geç döllenme diye adet belirtilerim olurdu oda yok
Biz niye erkenden test yapıp durduk o zaman ya keşke regl gününü bekleseydikGünaydın,
bazen olabiliyormuş bende duydum öyle benim mesela reglim bir gün geçmesine rağmen beta hgc çok düşüktü 61 lerde regliden 2 gün falan önce versem belki çıkmazdı ben 21 etlül regl olcam sanıyordum ama 22 si regl tarihimmiş yani kan verdiğim gün
sabredemiyoruz ki canımmBiz niye erkenden test yapıp durduk o zaman ya keşke regl gününü bekleseydik
reglin geçti mi? ya da daha var mı benimde testlerim böyle çıkıp kanda beta biraz yüksek çıktı mesela normalde beta değeri 10 ken benim 60 çıktı o kadar ki yeniydi düşünÇok moralim bozuldu cidden çok kötüyüm
Valla gerçekten ya hamileysem kendime baya gülerim kaç gün önceden test yapmaya başladımsabredemiyoruz ki canımm
bekle 1-2 gün daha öyle kan ver geriValla gerçekten ya hamileysem kendime baya gülerim kaç gün önceden test yapmaya başladım
Elimde labaquik ultra erken hamilelil testi var güya hamile değilim diye ovulasyon testleriyle birlikte aldım az bekliyim yabekle 1-2 gün daha öyle kan ver geri
Elimde labaquik ultra erken hamilelil testi var güya hamile değilim diye ovulasyon testleriyle birlikte aldım az bekliyim
kız sen naptın gebeşbekle 1-2 gün daha öyle kan ver geri
ay dayanamıyoruz ki ben dpo9da yapmaya başlamıştımValla gerçekten ya hamileysem kendime baya gülerim kaç gün önceden test yapmaya başladım
Çok erkenmiş adet gününden 1 gün önce ve 2-3 gün sonrası yapsak yeterliymiş yani bu arada dün yazmadınız çalışıyormusunuz sizay dayanamıyoruz ki ben dpo9da yapmaya başlamıştım
ben çalışıyorum bebiş ama haftasonu tatil de evin işleri anca bitiyor iki günde zaman buldukça giriyorum iş yerinde daha çok zamanım var evin işi bitmiyorÇok erkenmiş adet gününden 1 gün önce ve 2-3 gün sonrası yapsak yeterliymiş yani bu arada dün yazmadınız çalışıyormusunuz sizevraa4 G Gmzlicglar Tugce
Anladım o zaman çocuğun yok bu ilk olacak doğru anladım o zaman bende senin gibiyken çalışıyordum oğluma 5 aylık hamileyken işi bırakmıştımben çalışıyorum bebiş ama haftasonu tatil de evin işleri anca bitiyor iki günde zaman buldukça giriyorum iş yerinde daha çok zamanım var evin işi bitmiyor
bende aynı şekilde hafta içi iş yerinde daha çok vaktim var,hafta sonu gezelim,temizlik yapalım derken giremedimben çalışıyorum bebiş ama haftasonu tatil de evin işleri anca bitiyor iki günde zaman buldukça giriyorum iş yerinde daha çok zamanım var evin işi bitmiyor
Anladım bu topikte galiba herkes ilk çocuğu olacak bebiş olunca iş bırakılıyorbende aynı şekilde hafta içi iş yerinde daha çok vaktim var,hafta sonu gezelim,temizlik yapalım derken giremedim
kızz napıyosun nasılsın? özleştikay dayanamıyoruz ki ben dpo9da yapmaya başlamıştım
ay bebiş olsun da bırakırız gerekirse benim de ilk bebeğim olacak nasip olursaAnladım bu topikte galiba herkes ilk çocuğu olacak bebiş olunca iş bırakılıyor
kızz iyiyim napim işte ben ekim başlığındayım kabak çekirdeği yiyorum şimdi havuç yiyorumkızz napıyosun nasılsın? özleştik
valla öyle olsun istemem ama bir yandan çalışmak zor gelebilir,annem yakınımda bebiş olursa bakar da...Anladım bu topikte galiba herkes ilk çocuğu olacak bebiş olunca iş bırakılıyor
Kız ayın 10 u niye o kadar geçe aldınkiay bebiş olsun da bırakırız gerekirse benim de ilk bebeğim olacak nasip olursa
kızz iyiyim napim işte ben ekim başlığındayım kabak çekirdeği yiyorum şimdi havuç yiyorumrandevu aldım 10.10 gidip vitaminlere falan baktırcam işte sen napıyosun bebişi ne zaman görcen
Bebek doğunca inan bırakmak istemiyorsun yavalla öyle olsun istemem ama bir yandan çalışmak zor gelebilir,annem yakınımda bebiş olursa bakar da...
ya özelde gidip testlere para vermek istemedim anasının gözü gibi tutcak testleri devlette yaptırıp sonuçlara özele gideyim dedim ondan ağustosun 19unda kadın doğuma gittim düzenli regl var yaş 29 öğrenince hiç vitamin falan bakmıyorlar folik asit kullan dedi geçtiKız ayın 10 u niye o kadar geçe aldınki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?