• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testte çizgi var mı???

ben yaptırmak istedim eşim gerek yok aynı paraya denk geliyor hemen hemen dedi hamilelikten 1-3 ay önce yapılması lazımmış birde yoksa ben başvurmuştum işleme aldırmamıştım
Ya ben zamanını denk getiremem diye yaptırmıyorum 😂

Benim ilk doğumum normal oldu normal bi özel hastanede yapmıştım Allah belalarını versin üstünden 8 sene geçti ama hakkımı helal etmiyorum normal yaptığım halde 17 gün yürüyemedim kaliteli hastane araştır kesinlikle
Kız noldu hangi şehir hangi hastane söyle gitmeyelim Allah korusun

bende çarşamba gidip göreceğim eşime cumartesi söyledim anneme de pazar :D çarşamba 5+4 gün olacak bakalım inşallah sağlıklı bir gebeliktir.
Ay canım inşallah bende 10 ekime randevu aldım 5+2 olacak kese görünür belki de kalp atışı için bir daha çağırır bir hafta sonra

Ay canım inşallah bende 10 ekime randevu aldım 5+2 olacak kese görünür belki de kalp atışı için bir daha çağırır bir hafta sonra
ay inşallah canım sağlıklı olsunlar da :) kalp atışı 6+0 dan sonra mı görünmekte

Anladım bu topikte galiba herkes ilk çocuğu olacak bebiş olunca iş bırakılıyor 😅
Benim ikinci canım ilk çocuğum kasımda 2 yaşına girecek ben o yüzden çok yoğun kaygılar yaşıyorum 😀 ama tabi yanlış anlaşılmasın şımarıklık gibi olmasın içimdekini söyledim yoksa Allah herkese sağlıklı sıhhatli bi evlat nasip etsin tabi ama içten içe korkuyorum biraz ayvayı yedim gibi geliyor 😀😀

Eki Görüntüle 3650421 kızlar bana da bi bakar mısınız prodoctor marka test sabah ilk idrarla yapmıştım çok hayali bi silik çizgi vardı şimdi atıcaktım böyle olmuş normalde bugün regl olmam gerekiyordu
Canım başka test al bu test yalancı pozitif çıkarıyor hemen başka test ile doğrulara derim. İnsanın umudunu kırıyor resmen bu test markası inşallah vardır da doğrudur orası ayrı ama başka marka test tavsiye ederim

Benim ikinci canım ilk çocuğum kasımda 2 yaşına girecek ben o yüzden çok yoğun kaygılar yaşıyorum 😀 ama tabi yanlış anlaşılmasın şımarıklık gibi olmasın içimdekini söyledim yoksa Allah herkese sağlıklı sıhhatli bi evlat nasip etsin tabi ama içten içe korkuyorum biraz ayvayı yedim gibi geliyor 😀😀
Seninki küçükmük kız maşallah sana benimki 8 yaşına girmek üzere

Back
X