Hayalimteşekkürlerevet bat sat her şeyi 1 günde öğrendim şimdi 5+3 gün hamileyim yarın doktora gittikten sonra herşey yolundaysa inşallah foruma girmicem
İnsallah kalbindekinin en guzeli olurOoo kizlar siz gencsiniz ya olur daha dert etmeyin ben dogum icim son duzlukteyim. Yas 39:)
Hayır olmadımmmm
Gecikme de çok garip ya stresten mi gecikiyor acaba? Umudum iyice azaldı ama gribim ilaç da kullanamıyorum korkudanHayır olmadımmmm
Ben perşembe 3 te randevum var iyiki almışım her türlü gidicem baksın bi isterse kan veririmGecikme de çok garip ya stresten mi gecikiyor acaba? Umudum iyice azaldı ama gribim ilaç da kullanamıyorum korkudan
Evet en azından neden böyle olduğunu öğrenirsin, çok iyi yapmışsınBen perşembe 3 te randevum var iyiki almışım her türlü gidicem baksın bi isterse kan veririm
Aynen böyle belirsizlik olması hiç iyi değil her test yaptığımda bi o kadar üzülüyorum artık test bozuk diye düşünmeye başladımEvet en azından neden böyle olduğunu öğrenirsin, çok iyi yapmışsın
Benim hiçbirşeyim yok 3 gün oldu gecikme ama 10. Gün bile pozitife dönen varmış sizin kaçıncı gün gecikmeGecikme de çok garip ya stresten mi gecikiyor acaba? Umudum iyice azaldı ama gribim ilaç da kullanamıyorum korkudan
Daha 1 gün oldu gecikme de genelde hep düzenlidir. Ben yumurtlama tarihimi bildiğim için geç döllenme olmaz diye düşünüyorum. Umudum o yüzden azaldı.Benim hiçbirşeyim yok 3 gün oldu gecikme ama 10. Gün bile pozitife dönen varmış sizin kaçıncı gün gecikme
O yüzden 2 gündür test yapmıyorum. Cuma gününe kadar olmazsa kan testi vereceğim direkt.Aynen böyle belirsizlik olması hiç iyi değil her test yaptığımda bi o kadar üzülüyorum artık test bozuk diye düşünmeye başladım
Ben bilmiyorum yımurtlama günümü o yüzden yorum yapamıyorum ben anlamadım bu aydamı sıkıntı var foruma bakıyorum çoğu böyle ama hamile çıkanda çok bi an önce belli olsun istiyorum inş hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hamileyizdirDaha 1 gün oldu gecikme de genelde hep düzenlidir. Ben yumurtlama tarihimi bildiğim için geç döllenme olmaz diye düşünüyorum. Umudum o yüzden azaldı.
İnşallah en kısa zamanda iyi haberler alırız hepimizBen bilmiyorum yımurtlama günümü o yüzden yorum yapamıyorum ben anlamadım bu aydamı sıkıntı var foruma bakıyorum çoğu böyle ama hamile çıkanda çok bi an önce belli olsun istiyorum inş hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hamileyizdir
Amin amin canım ama sabah ilk idrarla yapın demişler ben öyle yapmadım hiç bugünde forumda bi arkadaş 4. Gün geciktiğinde yapmış kan testi 17 çıkmış belkide bizimde yenidir gebelik çıkmıyordur normal testteİnşallah en kısa zamanda iyi haberler alırız hepimiz
Olmadım
Regl oldunmu canım senİnşallah en kısa zamanda iyi haberler alırız hepimiz
eksik dilek derler :/ revize et hemen :)Dua yı yanlış ettım anlaşılmadım Yarabbim . İnşallah adet olmam dememek lazımmış . İnşallah hamıle kalırım demek lazımmış .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?