Testte çizgi var mı???

Ooo kizlar siz gencsiniz ya olur daha dert etmeyin ben dogum icim son duzlukteyim. Yas 39:)

Benim hiçbirşeyim yok 3 gün oldu gecikme ama 10. Gün bile pozitife dönen varmış sizin kaçıncı gün gecikme
Daha 1 gün oldu gecikme de genelde hep düzenlidir. Ben yumurtlama tarihimi bildiğim için geç döllenme olmaz diye düşünüyorum. Umudum o yüzden azaldı.

Daha 1 gün oldu gecikme de genelde hep düzenlidir. Ben yumurtlama tarihimi bildiğim için geç döllenme olmaz diye düşünüyorum. Umudum o yüzden azaldı.
Ben bilmiyorum yımurtlama günümü o yüzden yorum yapamıyorum ben anlamadım bu aydamı sıkıntı var foruma bakıyorum çoğu böyle ama hamile çıkanda çok bi an önce belli olsun istiyorum inş hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hamileyizdir

İnşallah en kısa zamanda iyi haberler alırız hepimiz

kızlar merhaba bugün kontrole gittim bebiş mercimek kadar göründü,uygulama da 5+4 gün ama geç döllenme olmuş olabilir 4 haftalık baz alalım haftaya daha net görürüz dedi haftaya tekrar gideceğim sizde durumlar nedir?

Dua yı yanlış ettım anlaşılmadım Yarabbim . İnşallah adet olmam dememek lazımmış . İnşallah hamıle kalırım demek lazımmış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…