Testte çizgi var mı???

Yaaa gamze çok sevindim hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim hamilelerin duası kabul olurmuş bizede dua et yarın doktor randevum var 3 te regl olmadım hala

VALLA benim bat :) yeni öğrendim hahaha : ) 4 ekim . alt karın ağrım başladı yavaştan regli geliyor :) bu ayda nanay:)

Daha gelmedimi gelmediyse doktor muayenesine gitsene veya kan ver kız
Yok daha gelmedi o zaman daha dpo 11-12’deydim iki gün de birkaç damla çamaşırda gördüm beyaz akıntı ile birlikte. Ondan sonra yaptığım her test negatif çıkınca moralim bozuldu. 3 ekime kadar regl olmazsam kesin gideceğim.

Ben yarın gideyimde bakalım ne dicek hem vitamin haplarımı yazdırmam gerek her türlü gidicektim zaten bide baksın

Ben yarın gideyimde bakalım ne dicek hem vitamin haplarımı yazdırmam gerek her türlü gidicektim zaten bide baksın
Ay hadi bakalım iyi haberlerle gel inşallah :) bu arada ben sadece folik asit kullanıyorum normalde de eksikti folatım. Başka bir takviyeye ihtiyaç var mıdır bu süreçte

Ay hadi bakalım iyi haberlerle gel inşallah :) bu arada ben sadece folik asit kullanıyorum normalde de eksikti folatım. Başka bir takviyeye ihtiyaç var mıdır bu süreçte
Diğer kan değerlerin normalse folik asit yeterli yediklerinede dikkat et sağlıklı şeyler yemeye devam et bu arada leke değil galiba adet kanamasına döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…