- 14 Eylül 2025
- 364
- 54
- 13
Yaaa gamze çok sevindimkızlar merhaba bugün kontrole gittim bebiş mercimek kadar göründü,uygulama da 5+4 gün ama geç döllenme olmuş olabilir 4 haftalık baz alalım haftaya daha net görürüz dedihaftaya tekrar gideceğim sizde durumlar nedir?
ediyorum inanın inşallah herkesin kalbindekinin hayırlısını verir rabbim :)Yaaa gamze çok sevindimhayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim hamilelerin duası kabul olurmuş bizede dua et yarın doktor randevum var 3 te regl olmadım hala
Ettim ama kabul olur mu bilmemeksik dilek derler :/ revize et hemen :)
olur olur :)Ettim ama kabul olur mu bilmem
Yok canım hala olmadım. Her an olacak gibi hafif hafif sancılarım var. Sen?Regl oldunmu canım sen
1 haftadır arada bana da gelıyor o sancı ama gelen gıden yokVALLA benim bat :) yeni öğrendim hahaha : ) 4 ekim . alt karın ağrım başladı yavaştan regli geliyor :) bu ayda nanay:)
Bugün 2 gibi leke geldi konuda açamadım pembe gibi sonra birazda kahverengi geldi sende geldimi böyle leke tarzı bişeyYok canım hala olmadım. Her an olacak gibi hafif hafif sancılarım var. Sen?
Gamze sende lekelenme oldu mu ya pembe bi leke geldi bende saat 2 gibiolur olur :)
Canım ayın 26-27 si gibi benzer bi lekelenme yaşamıştım ben de. İnşallah hayra alamettirBugün 2 gibi leke geldi konuda açamadım pembe gibi sonra birazda kahverengi geldi sende geldimi
Daha gelmedimi gelmediyse doktor muayenesine gitsene veya kan ver kızCanım ayın 26-27 si gibi benzer bi lekelenme yaşamıştım ben de. İnşallah hayra alamettir
Tuğçeeee sende leke gelmişmiydiiiiO zaman var canım bence kan testi ver çünkü gecikme de olmuş valla ben bile şu an versem mi erken mi olur diye düşünmekteyim. Daha 10. Gün çünkü napsam kararsız kaldım
Yok canım ilk gebelikte yerleşme kanaması olmuştu ama bunda olmadıTuğçeeee sende leke gelmişmiydiiii
Yok daha gelmedi o zaman daha dpo 11-12’deydim iki gün de birkaç damla çamaşırda gördüm beyaz akıntı ile birlikte. Ondan sonra yaptığım her test negatif çıkınca moralim bozuldu. 3 ekime kadar regl olmazsam kesin gideceğim.Daha gelmedimi gelmediyse doktor muayenesine gitsene veya kan ver kız
Ben yarın gideyimde bakalım ne dicek hem vitamin haplarımı yazdırmam gerek her türlü gidicektim zaten bide baksınYok daha gelmedi o zaman daha dpo 11-12’deydim iki gün de birkaç damla çamaşırda gördüm beyaz akıntı ile birlikte. Ondan sonra yaptığım her test negatif çıkınca moralim bozuldu. 3 ekime kadar regl olmazsam kesin gideceğim.
Evet her gebelikte olacak diye birşey yok ilkinde benimde olmamıştı şimdi leke geldi yaYok canım ilk gebelikte yerleşme kanaması olmuştu ama bunda olmadı
Ay hadi bakalım iyi haberlerle gel inşallah :) bu arada ben sadece folik asit kullanıyorum normalde de eksikti folatım. Başka bir takviyeye ihtiyaç var mıdır bu süreçteBen yarın gideyimde bakalım ne dicek hem vitamin haplarımı yazdırmam gerek her türlü gidicektim zaten bide baksın
Diğer kan değerlerin normalse folik asit yeterli yediklerinede dikkat et sağlıklı şeyler yemeye devam et bu arada leke değil galiba adet kanamasına döndüAy hadi bakalım iyi haberlerle gel inşallah :) bu arada ben sadece folik asit kullanıyorum normalde de eksikti folatım. Başka bir takviyeye ihtiyaç var mıdır bu süreçte
Yaa kırmızı mı oldu renk?Diğer kan değerlerin normalse folik asit yeterli yediklerinede dikkat et sağlıklı şeyler yemeye devam et bu arada leke değil galiba adet kanamasına döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?