11gün mü bayağı gecıkmıs ya ara kanamada yaşamıştın kan verebildinmi?? TekrardanBen daha hasta olmadim kizlar 11 gune giricem gecikmede testler negarif dun hir marka sanırım yalancı verdi cizgi ciktu mimea
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11gün mü bayağı gecıkmıs ya ara kanamada yaşamıştın kan verebildinmi?? TekrardanBen daha hasta olmadim kizlar 11 gune giricem gecikmede testler negarif dun hir marka sanırım yalancı verdi cizgi ciktu mimea
İkinci ve üçüncüde silik görünüyor ama daha koyuda olması lazım sanki ay kan ver sen bir daha benceeIns testlerim cok beliriz cikuo boyle yani
Canim baya okudum az once eczacida söyledi kendisininde cikmamis baya bir sonra pat diye cikmis ultrurosonda ve bazilari 20.gun ya da 16.gun gecikmede ogrenmis bekliyorum bnde hic idrara ve kana dusmemis bu bekleyenlerin en son cikip bir anda 3000 4000 degelerle ogrenmisler bakalim bndemi oyle olucamİkinci ve üçüncüde silik görünüyor ama daha koyuda olması lazım sanki ay kan ver sen bir daha bencee
Ben saliya tekrar randevu aldim bakalim onzman gidip verecegim doktor isterseİkinci ve üçüncüde silik görünüyor ama daha koyuda olması lazım sanki ay kan ver sen bir daha bencee
Ay simge insaAllah ya Allah ol desin olur bukadr gecıkme hayra alemet ınss bizi de bilgilendir mutlakaCanim baya okudum az once eczacida söyledi kendisininde cikmamis baya bir sonra pat diye cikmis ultrurosonda ve bazilari 20.gun ya da 16.gun gecikmede ogrenmis bekliyorum bnde hic idrara ve kana dusmemis bu bekleyenlerin en son cikip bir anda 3000 4000 degelerle ogrenmisler bakalim bndemi oyle olucam
Ins veririm haber ama olimsuz orneklerde vardi 13 14.gunlerinde adet olanlarda var tabi bakalim ben hangisi olucamAy simge insaAllah ya Allah ol desin olur bukadr gecıkme hayra alemet ınss bizi de bilgilendir mutlaka
Hakkında neyse hayırlısı o olsun olanda da olmayandada vardır mutlaka hayırIns veririm haber ama olimsuz orneklerde vardi 13 14.gunlerinde adet olanlarda var tabi bakalim ben hangisi olucam
Kizlar selam bugun doktora gittim bebek hic gelismemis haa ayni 3 mm dedi hatta bulamadı bile sagliksiz gebelik oldugu icin progestani birak regl ile atarsin dedi tekrar korunmana gerek yok dedi 6 haftalik olmasi gerek ama hala 4+2 gibi kalmis dediHadi inşallah bebiş haberini ver bize Salı günü![]()
Kizlar selam bugun doktora gittim bebek hic gelismemis haa ayni 3 mm dedi hatta bulamadı bile sagliksiz gebelik oldugu icin progestani birak regl ile atarsin dedi tekrar korunmana gerek yok dedi 6 haftalik olmasi gerek ama hala 4+2 gibi kalmis dedi@Herseydenbitutam
evraa4
Canim hic buyumemis bende gordum beta hgc istedi o da dusmustur belki regli ile atarsin o kadar kucuk dedi doktor 6 haftalik olsa 10-12 mm olmasi gerekti ama hala 3 mm dedibaşka doktora görünsen Gamze çok üzüldüm
Canim hic buyumemis bende gordum beta hgc istedi o da dusmustur belki regli ile atarsin o kadar kucuk dedi doktor 6 haftalik olsa 10-12 mm olmasi gerekti ama hala 3 mm dedi
Ovulasyon yapıcakmısın canımBugün ben de regl oldum![]()
Gamze şimdi gördüm yazını neden etiket görünmüyo bende ya biraz daha beklesen başka doktora görünsen hemen kötü düşünme nolurKizlar selam bugun doktora gittim bebek hic gelismemis haa ayni 3 mm dedi hatta bulamadı bile sagliksiz gebelik oldugu icin progestani birak regl ile atarsin dedi tekrar korunmana gerek yok dedi 6 haftalik olmasi gerek ama hala 4+2 gibi kalmis dedi@Herseydenbitutam
evraa4
Beta hgc sonucunu beklicem bakalim ona gore karar vercemGamze şimdi gördüm yazını neden etiket görünmüyo bende ya biraz daha beklesen başka doktora görünsen hemen kötü düşünme nolur![]()
hamile kalmak istemiyorum hatta bu hayatta evlensem bile en istemediğim şey bu. 17 eylulde korunmasız bir ilişkiden 1 saatsonra ella kullandım ve partnerim içime gelmedi, son adet tarihim 1eylülle-8 eylül arası şuan kullandığım takvim uygulamasında 1 hafta gecikmişim gibi gösteriyor, gecikmemin 5.gününde kaset test yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım, yumurta akı gibi akıntım oluyor şuan bu neyin belirtisi? sizce anlattığım duruma göre hamile olabilir miyim çok korkuyorum psikolojim alt üst oldu kendimi öldürsem kurtulsam diye düşünüyorum kaç gündür
Tamam canım mutlaka haber ver banadaBeta hgc sonucunu beklicem bakalim ona gore karar vercem
Canim beta hgc 640 ta kalmis en son 27 eylulde 551 di maalesef dusuk olmasini beklicem ilac vermedi sadece progestani birak dedi bende tekrar bekleme kervanina katildim hayirlisiTamam canım mutlaka haber ver banada
Bişey kullanma belki yükselir ihtimal var dimi sonuçtaCanim beta hgc 640 ta kalmis en son 27 eylulde 551 di maalesef dusuk olmasini beklicem ilac vermedi sadece progestani birak dedi bende tekrar bekleme kervanina katildim hayirlisi
Geçen ay yapmıştım yine hamilelik olmadı o yüzden bu ay yapmayacağım, geçen ay ortalama olarak telefon uygulaması ile aynıydı pik günüm. Ona göre değerlendireceğimOvulasyon yapıcakmısın canım