- 23 Aralık 2012
- 7.919
- 53.053
- 748
Kismetse evet subat canim ben 15 mayista regl olmustum en son haziranda olamadim subatta kizim geldi hamd olsunBende mi subatta olacagim.
Bilmiyorum yapar miyim.Olur olur soktasin simdi bi kac gune hissedersin zaten o hissettirir kendini mide bulantisi bas donme ooooo elin gobusunde gezersin ay sundan da yiyim bebegime yarasin dersin olmicak seylere aglamaya baslarsin daha neler nelerrr
Balik burcu mu olacak şimdi ya falan. :)Kismetse evet subat canim ben 15 mayista regl olmustum en son haziranda olamadim subatta kizim geldi hamd olsun
Amin inşallah çok teşekkür ederim.Masallah allah tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin
Benim kiz 10 subat kova burcu eger normal gununu bekler 40 haftaya dayanirsa evet balik ama yok ben az erken gelcem derse kova allah sahliklarini versin.Balik burcu mu olacak şimdi ya falan. :)
Yahu dun agliyordun negatif diye aaa hissetmiyorum ne demek o seni hissediyor ama umarim sorunsuz bir hamilelik gecirirsin zor bir surec seni bekliyorAmin inşallah çok teşekkür ederim.
Bisey hissetmiyorum. Ama .
Amin inşallah çok teşekkür ederim degerim 237 çıktı. Normal değil mi ?
Hissedersin gulum daha var simdi. Saskin heyecanli bir kipranmaya baslasinda hele heyecana bak senAmin inşallah çok teşekkür ederim.
Bisey hissetmiyorum. Ama .
Niye ki canımSubatta anne olmak baskadir
ocak annesiyim 2016 da ikinci oglumu aldim kucagimaSubatta anne olmak baskadir
Canim insallah senin de pozitiftir bu arada konu sahibine saygisizlik olmasin diye burdan yazmak istemedim ama baktim baslik acmamissin yazayim dedimIns yarın hepınızle paylaşıcam kasıklarım belim cok agrıyo arada karnıma sancı gırıyo oyle suohelendım bugun adet gunum yarın gıdıp yaptırıcam
Canım o ne demek oluyorCanım son Bat tarihin neydi senin
Canim benim kzim da subatta geldi ondan dedim muhtemel subat gorunuyor senin ona itafenNiye ki canım
Son adet tarihinCanım o ne demek oluyor
En son gördüğün adetin ilk günü canım aslında sat oluyorCanım o ne demek oluyor
Benim oglum temmuz kzim subat dogumlu ondan dedim canim yoksa ne zman gelirse gelsin evlat en gzuel zamandirBende
ocak annesiyim 2016 da ikinci oglumu aldim kucagima
Başlangıç mi?S
Son adet tarihin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?