Canım sen ayrı konu acarsan daha çok ilgilenirlerBen sımdı olctum meraktan 37.2 cıktı
Evet Canım hamileyim.Naptin canim. Gittinmi dr a
Bana soruyorsan gittim. Değer 237,6 çıktı. HamileyimGittin mi dpktora canim sonuc ne oldu
Canım cok sevındım kac haftalıkmısKime sordunuz kizlar
Sana tabi canim hosgeldin ve gozun aydin mustakbel anne rabbim 9 aylik bu yolculugunu hayirli kilsin sonu hayirla bitsin saglicakla evladini kucagina almayi nasip etsin insallahBana soruyorsan gittim. Değer 237,6 çıktı. Hamileyim
Amin inşallah da. Hiç bişey hissetmiyorum. Gerçekten .Sana tabi canim hosgeldin ve gozun aydin mustakbel anne rabbim 9 aylik bu yolculugunu hayirli kilsin sonu hayirla bitsin saglicakla evladini kucagina almayi nasip etsin insallah
Benim ki 3-4 haftalık tahminjCnm t.ederım kac haftalık
Canım cok sevındım kac haftalıkmıs
Sana sordum canimKime sordunuz kizlar
Olur olur soktasin simdi bi kac gune hissedersin zaten o hissettirir kendini mide bulantisi bas donme ooooo elin gobusunde gezersin ay sundan da yiyim bebegime yarasin dersin olmicak seylere aglamaya baslarsin daha neler nelerrrAmin inşallah da. Hiç bişey hissetmiyorum. Gerçekten .
Benim ki 3-4 haftalık tahminj
Amin inşallah çok teşekkür ederim degerim 237 çıktı. Normal değil mi ?Masallah allah tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin
Bende mi subatta olacagim.Ben de gecen yil haziranda regl olmadim ve subat annesi oldum allahin izniyle.kismetse sen de oyle olacaksin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?