Him anladım canım ewt öyle olacak insallhCanim benim kzim da subatta geldi ondan dedim muhtemel subat gorunuyor senin ona itafen
Evet canim. Enson ki adetinin baslagiciBaşlangıç mi?
Aynen. Evlat asktir. Ne zaman hangi ayda gelirse gelsin. Buyuk oglumda agustosta gelmistiBenim oglum temmuz kzim subat dogumlu ondan dedim canim yoksa ne zman gelirse gelsin evlat en gzuel zamandir
17 mayisEvet canim. Enson ki adetinin baslagici
17 mayısEn son gördüğün adetin ilk günü canım aslında sat oluyor
Ee o zaman bir hamilelik takvimi yakisir gulum bebise17 mayıs
Anladım canım bnmkiyle karsiladtrdim hcgye göre sağol17 mayıs
iSsin canim isteKızlar bu sizde görünen hamilelik takvimini nasıl yapiyorsunux
Hissetmeler yavas yavas basladi bak takvimin bile var artikKızlar bu sizde görünen hamilelik takvimini nasıl yapiyorsunux
Hayırlı olsun canım çok sevindim.Saglikli sıhhatli hamilelik geçirirdim inşallah.Evet Canım hamileyim.
Amin inşallah AblacimHayırlı olsun canım çok sevindim.Saglikli sıhhatli hamilelik geçirirdim inşallah.
Ay oylemi diyorsunuz yaaaaHissetmeler yavas yavas basladi bak takvimin bile var artik
Merhaba bugün bende test yaptım ikinci çizgi sizinkinden daha belirgin çıktı hamilemiyim . ve sizin ki gibi bendede renk dağılması oldu arkadaşım renk dağılmış bu test bozuk dedi ama ikinci çizgi var sizinde öyle neden olmuştur idrar mi çok damladi lütfen cevap verin
Tam net değil fotoLutfen banada yardim edermisiniz.test yapdim erken gebelik testinden boyle cikti ya hicbirsey anlamadim banada yardim edin lutfen.bakin hamilemiyim?
Bak canim burada bu nwydi simdi anlamadimTam net değil foto
Var gibi ikinci çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?