Canım bi daha yapman gerekiyor. Bende de ıkinciyi istediler.Yani bir sorun olmaz demi rengin dağılmasından yani hamile olabilir miyim bende foto atamam şuan
Ama ya varsa. Kullanma ilaç ya git yada bi daha yap canimAnaladim canim.ne yapacagimi artik bilmiyorum doktorum antibiyotik yazmis atmiyorumda korkumda hamile olurum diye of ya bu gun adetimin 11gunu.adetim 6si oldu.az oldu kan.brnde umutlandim.rahimde sivi oldugunu dedi doktor bende belki hamileyimde o yanlis gormusdur diye dusundum of ya biktim artik kimden yardim isdesem bilemiyorum.o kadar test yapdim kan testi yapdirdimki oyuzden artik gitmek isdemiyirum ne yacagimi bilmiyorum.hic testi boyle olan yokmuya
Dogru soyluyirsun asla ilac kullanamam artik.bidaha tekrarliycam testi canim.qaliba hamilesin tebrik ederim cok guzel bir hisdir eminim.Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.banada yardim etdiyin icin cok sagol Allah razi olsunAma ya varsa. Kullanma ilaç ya git yada bi daha yap canim
Gece kan testi vereceğimCanım bi daha yapman gerekiyor. Bende de ıkinciyi istediler.
Bi daha yapamaz2misin
Az oldu derken leke seklinde mi olduEvet sonra bu testi yapdim hicbirsey cikmadi.ama bu biraz ucuz bir testdi.benim adetim 6si oldu ama az oldu miktari oyuzden bir test yapiyim dedim.2gun evvelde doktora gittim rahimde su toplanmis dedi.bende belki bebekdir doktor anlamamisdir diye bir test yapdim
Adet seklinde mi az olduAz oldu derken leke seklinde mi oldu
Siz Yarin sabah ilk ıdrarla tekrar yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız.Cunki belli olmuyor bu testlerde.Birde idrarinizi 3 veya 4 damla damlatin fazla damlatınca dagiliyor.Lutfen banada yardim edermisiniz.test yapdim erken gebelik testinden boyle cikti ya hicbirsey anlamadim banada yardim edin lutfen.bakin hamilemiyim?
Bu testde 4 damla damlatdim.ama boyle oldu anlamadim.adetim hep agrili ve cok olur.bu sefer sadece azbi agriyla ve 3 gun kahve rengi geldi 4 ve 5gunlerdede rengi kirmiziya dondu koyu kirmiziya ve yine az az geldi bende bir sey anlayamadim.bu arada ben Azeriyim yanlis konusuyorsam kusuruma bakma canim.simdi ne yapacagimi bilmiyorum.belki yarin diyilde 1 gun sonra yaparimki dogru ciksin cunki herdefa test etmekden yoruldumSiz Yarin sabah ilk ıdrarla tekrar yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız.Cunki belli olmuyor bu testlerde.Birde idrarinizi 3 veya 4 damla damlatin fazla damlatınca dagiliyor.
Amin canım evet hamileyim. Allah sana da nasip etsin inşallah. Bisey olursa yine yardimci olurumDogru soyluyirsun asla ilac kullanamam artik.bidaha tekrarliycam testi canim.qaliba hamilesin tebrik ederim cok guzel bir hisdir eminim.Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.banada yardim etdiyin icin cok sagol Allah razi olsun
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun arkadasimAmin canım evet hamileyim. Allah sana da nasip etsin inşallah. Bisey olursa yine yardimci olurum
O zaman dediğin gibi yap.Rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.Sonuc ne olursa olsun üzülme , senin için hayırlısı olsun.Bu testde 4 damla damlatdim.ama boyle oldu anlamadim.adetim hep agrili ve cok olur.bu sefer sadece azbi agriyla ve 3 gun kahve rengi geldi 4 ve 5gunlerdede rengi kirmiziya dondu koyu kirmiziya ve yine az az geldi bende bir sey anlayamadim.bu arada ben Azeriyim yanlis konusuyorsam kusuruma bakma canim.simdi ne yapacagimi bilmiyorum.belki yarin diyilde 1 gun sonra yaparimki dogru ciksin cunki herdefa test etmekden yoruldum
Cok tesekkur ederim canim sanada insAllah.sen hic rahimde sıvı duydunmu kotu birseymi?O zaman dediğin gibi yap.Rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.Sonuc ne olursa olsun üzülme , senin için hayırlısı olsun.
Bende seni takip ediyordum banlandın çok merak ettim. . Hayırlı olsun cnm.. Allah kucağına almayı nasip etsin..Amin canım evet hamileyim. Allah sana da nasip etsin inşallah. Bisey olursa yine yardimci olurum
Evet ya. Çok teşekkür ederim.Bende seni takip ediyordum banlandın çok merak ettim. . Hayırlı olsun cnm.. Allah kucağına almayı nasip etsin..
Bence normal. .Evet ya. Çok teşekkür ederim.
Amin.
Şu anda karnım çok sis bu normal mi
sonuç pozitif Rabbimin izniyle hamileyim bende de şişkinlik varEvet ya. Çok teşekkür ederim.
Amin.
Şu anda karnım çok sis bu normal mi
Neden oluyor pekiBence normal. .
Hayırlı olsun canım. Allah bağışlasın.Merhaba bende kan testi verdim ve sonuc
sonuç pozitif Rabbimin izniyle hamileyim bende de şişkinlik var
Sağol canım bilmiyorum ki benim kasiklarim çok ağrıyorHayırlı olsun canım. Allah bağışlasın.
Şişkinlik neden oluyooluyor acaba. Mideden aşağıya kadar sisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?