Testte çok silik çizgi

Ama ya varsa. Kullanma ilaç ya git yada bi daha yap canim

Ama ya varsa. Kullanma ilaç ya git yada bi daha yap canim
Dogru soyluyirsun asla ilac kullanamam artik.bidaha tekrarliycam testi canim.qaliba hamilesin tebrik ederim cok guzel bir hisdir eminim.Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.banada yardim etdiyin icin cok sagol Allah razi olsun

Az oldu derken leke seklinde mi oldu

Lutfen banada yardim edermisiniz.test yapdim erken gebelik testinden boyle cikti ya hicbirsey anlamadim banada yardim edin lutfen.bakin hamilemiyim?
Siz Yarin sabah ilk ıdrarla tekrar yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız.Cunki belli olmuyor bu testlerde.Birde idrarinizi 3 veya 4 damla damlatin fazla damlatınca dagiliyor.

Siz Yarin sabah ilk ıdrarla tekrar yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız.Cunki belli olmuyor bu testlerde.Birde idrarinizi 3 veya 4 damla damlatin fazla damlatınca dagiliyor.
Bu testde 4 damla damlatdim.ama boyle oldu anlamadim.adetim hep agrili ve cok olur.bu sefer sadece azbi agriyla ve 3 gun kahve rengi geldi 4 ve 5gunlerdede rengi kirmiziya dondu koyu kirmiziya ve yine az az geldi bende bir sey anlayamadim.bu arada ben Azeriyim yanlis konusuyorsam kusuruma bakma canim.simdi ne yapacagimi bilmiyorum.belki yarin diyilde 1 gun sonra yaparimki dogru ciksin cunki herdefa test etmekden yoruldum

Dogru soyluyirsun asla ilac kullanamam artik.bidaha tekrarliycam testi canim.qaliba hamilesin tebrik ederim cok guzel bir hisdir eminim.Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.banada yardim etdiyin icin cok sagol Allah razi olsun
Amin canım evet hamileyim. Allah sana da nasip etsin inşallah. Bisey olursa yine yardimci olurum

O zaman dediğin gibi yap.Rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.Sonuc ne olursa olsun üzülme , senin için hayırlısı olsun.

Yaaa kızlar aranızda üstüne görme gibi birşeyler yaşayan varmı idrar testinde çıkmayıp bat günü civarlarında kanda çıkan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…