Cizgi ilk 10 15 dakika vardı. Şimdi kayboldu normAl değil mi
Anladım canım aman en iyisini yapmışsınız bende keşke evlenir evlenmez yapsaydım diyorum hayırlısı bakalımIkisinin arası diyorum. Eşim korunmadi bende hap kullanamadim hormonlarimdan dolayi
Ilk 10 dakikayi geçkin hiç ellemedim .Gebelik kesin varsa o çizgi kaybolmaz. Sen yine de bekle bakalım 2 gün.
İkinci çizginin boyle gölgesi dahi hiç mi bir şekilde yok tamamen mi kaybolduIlk 10 dakikayi geçkin hiç ellemedim .
Ilk andan itibaren oluşmaya başladı .
Yok mu şimdi
Çok çok silik olması d hamilelik değilmi
Kusura bakmayin kafam bi milyon
Ilk 10 dakikayi geçkin hiç ellemedim .
Ilk andan itibaren oluşmaya başladı .
Yok mu şimdi
Şu anda ora belli beyaz gölge varİkinci çizginin boyle gölgesi dahi hiç mi bir şekilde yok tamamen mi kayboldu
Tamam yapiyorum çok üzüldüm şimdiIlk 5 dakika yada 10 dakikadan sonrası geçerli sayılmaz. Eğer senin ilk 5 dakika içinde pozitif çıktı ve sonrasında kaybolduysa negatif zaten. Çünkü dediğim gibi gebelik varsa o çizgi kaybolmaz. Şuan elinde bir test daha varsa yeniden yap. 3 4 damla damlat ve teste 5 dakika dokunma sabit dursun. Testlerle çok hasır neşir oldum hepsinide yaşadım.
Ama 20 dakika sonra çektim bunuTatlım sen idrar yayilirken cekmissin o fotoyu suan da kaybolmuş zaten. Yeniden yap bakalım.
Şu anda ora belli beyaz gölge var
Bir tane kaldı elimde . Arkadaşlar kaybolduysa olmaz diyor. Şu anda ora bembeyaz gölge var yok mu yaniYap yap sabahı bekleme
Sabah bi daha yaparsın
Tamam yapiyorum çok üzüldüm şimdi
Yok ya yapmak istemiyorum çok saçma şekilde üzüldüm şu anda. 2 hafta önce yaptığımda hiç bişey gozukmemistiO gölge çizginin çıkması gereken yerin gölgesi o normal. Bidaha yap bakalım
Sabah da sağlık ocağına gidip kan verirsinBir tane kaldı elimde . Arkadaşlar kaybolduysa olmaz diyor. Şu anda ora bembeyaz gölge var yok mu yani
5 dakikadan sonrası geçersiz galiba.Kendini kaptirma demiştim. Üzerinde yazar kaç dakika sonrası geçersiz bak bi ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?