Testte çok silik çizgi

Ay çok meraklandıysan bi test daha yap canım az damlatarak. Meraklanmamak elde değil ki. Ben şaşkın gibi bakakalmıştım 2.çizgiyi gördüğümde sonra da hastaneye koşmuştum

Çok çok silik olması d hamilelik değilmi
Kusura bakmayin kafam bi milyon

Ilk 5 dakika yada 10 dakikadan sonrası geçerli sayılmaz. Eğer senin ilk 5 dakika içinde pozitif çıktı ve sonrasında kaybolduysa negatif zaten. Çünkü dediğim gibi gebelik varsa o çizgi kaybolmaz. Şuan elinde bir test daha varsa yeniden yap. 3 4 damla damlat ve teste 5 dakika dokunma sabit dursun. Testlerle çok hasır neşir oldum hepsinide yaşadım.

Ilk 10 dakikayi geçkin hiç ellemedim .
Ilk andan itibaren oluşmaya başladı .
Yok mu şimdi

Tatlım sen idrar yayilirken cekmissin o fotoyu suan da kaybolmuş zaten. Yeniden yap bakalım.

Tamam yapiyorum çok üzüldüm şimdi

Belki arkadaşın dedigi de dogrudur ama gölgesi bile kaldıysa pozitif olma ihtimali yüksek. Tabi tersini yaşayan arkadaşlarımız da var onlar da tecrübelerine dayanarak konuşuyorlar. Sen yine oşmama ihtimalini de düşün ama ya tekrar test yap ki pek bişey degişmeyecek yada yarın sabah erkenden kalkıp saglık ocagına git. Eşinede söyleme çatlasın patlasın :))

Ben çizgi falan göremedim.
Hem idrarı çok damlatmışsın, ondan öyle gördün bence.
Çünkü test zaten her yer beyaz oluyor, çizgi orda kalıyor. Yıllarca anı olsun diye saklayan var, çizgi silinmez.
Böyle yayılırken bakılmaz ki.
Bitane daha varsa yap test

Ben çizgi falan göremedim.
Hem idrarı çok damlatmışsın, ondan öyle gördün bence.
Çünkü test zaten her yer beyaz oluyor, çizgi orda kalıyor. Yıllarca anı olsun diye saklayan var, çizgi silinmez.
Böyle yayılırken bakılmaz ki.
Bitane daha varsa yap test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…