Yapacağım ama 20 dakika sonra cektim fotoyu. 1 dakika sonra falan cikmistiBen çizgi falan göremedim.
Hem idrarı çok damlatmışsın, ondan öyle gördün bence.
Çünkü test zaten her yer beyaz oluyor, çizgi orda kalıyor. Yıllarca anı olsun diye saklayan var, çizgi silinmez.
Böyle yayılırken bakılmaz ki.
Bitane daha varsa yap test
5 dakikadan sonrası geçersiz galiba.
Ama ilk c çıktı. Sonra hemen t bölgesi çıktı 5 dakika kesinlikle olmamıştı
2 hafta önce başka bir testle yaptigimda hiç cizgi kalmamıştıBelki arkadaşın dedigi de dogrudur ama gölgesi bile kaldıysa pozitif olma ihtimali yüksek. Tabi tersini yaşayan arkadaşlarımız da var onlar da tecrübelerine dayanarak konuşuyorlar. Sen yine oşmama ihtimalini de düşün ama ya tekrar test yap ki pek bişey degişmeyecek yada yarın sabah erkenden kalkıp saglık ocagına git. Eşinede söyleme çatlasın patlasın :))
Şu anda orasi beyaz gölge var ne demek oluyorCanim sabah kalk ilk idrarinla yap uc damla yeterli benim de coookk silikti ertesi gun biraz daha belirgindi gittim kan verdim ve pozitif cikti.suan kandaki hcg degerin cok dusuk oldugundan silik cikar yulseldikce kuyulasir
Şu anda orasi beyaz gölge var ne demek oluyor
Aglama nicin aglayacaksin.ki hayirlisi olsun kismet de ama bence cok buyuk ihtimal hamilesin2 hafta önce başka bir testle yaptigimda hiç cizgi kalmamıştı
Bunda. Kaldi. Ama yok değil mi.
Aglayabilir miyim ?
Çok kotuyum
bendede böyle olmuştu ama hamileydim işte. Yani olmama ihtimalini bir kenarda tut her şeye ramen. Ama kesin yok diyemeyiz. Başka bir arkadaş da benim yaşadıgımın tam tersini yaşamış. Yarın sabah saglık ocagına gidemezmisin.2 hafta önce başka bir testle yaptigimda hiç cizgi kalmamıştı
Bunda. Kaldi. Ama yok değil mi.
Aglayabilir miyim ?
Çok kotuyum
Niye hala böyle dusunuyorsun. Ben coktan umidimi kaybettim bileAglama nicin aglayacaksin.ki hayirlisi olsun kismet de ama bence cok buyuk ihtimal hamilesin
Simdi ozele de gidebilirim. Yapmak istemiyorum ağlıyorumbendede böyle olmuştu ama hamileydim işte. Yani olmama ihtimalini bir kenarda tut her şeye ramen. Ama kesin yok diyemeyiz. Başka bir arkadaş da benim yaşadıgımın tam tersini yaşamış. Yarın sabah saglık ocagına gidemezmisin.
Değilim arkadaşlar öyle diyorBencede hamilesin
Canim duyarliligi daha yuksek prediktorler var varsa yakinda bi ecz esin alsin 15 20 lita biseydir o kesin sonuc verir ya da sabahi bekleyebilirsen bekleŞu anda orasi beyaz gölge var ne demek oluyor
Yapmak ıcimden gelmiyor. Çok üZgünüm ağlıyorum. Çok garip duygular içindeyimBence hamilesin bekleme bi test daha yap.ben ikinci çizgiyi gördüm.benim son hamileliğimde ışığa tutarak görebiliyordum
Simdi ozele de gidebilirim. Yapmak istemiyorum ağlıyorum
Hamilesin bence canim benim de oyleydi idrar kurudugunda cizgi daha da kaybolmustu yok gibiydDeğilim arkadaşlar öyle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?