Testte çok silik çizgi

Yapacağım ama 20 dakika sonra cektim fotoyu. 1 dakika sonra falan cikmisti

Canim sabah kalk ilk idrarinla yap uc damla yeterli benim de coookk silikti ertesi gun biraz daha belirgindi gittim kan verdim ve pozitif cikti.suan kandaki hcg degerin cok dusuk oldugundan silik cikar yulseldikce kuyulasir

5 dakikadan sonrası geçersiz galiba.
Ama ilk c çıktı. Sonra hemen t bölgesi çıktı 5 dakika kesinlikle olmamıştı

Iste onu diyorum hayatım sana yayilirken belirmesi normal zaten dediğim gibi çok damlatmissin. Üzülme daha genceciksin ya bu ay olmazsa diğer ay olur çok istiyorsan.

2 hafta önce başka bir testle yaptigimda hiç cizgi kalmamıştı
Bunda. Kaldi. Ama yok değil mi.

Aglayabilir miyim ?
Çok kotuyum

Canim sabah kalk ilk idrarinla yap uc damla yeterli benim de coookk silikti ertesi gun biraz daha belirgindi gittim kan verdim ve pozitif cikti.suan kandaki hcg degerin cok dusuk oldugundan silik cikar yulseldikce kuyulasir
Şu anda orasi beyaz gölge var ne demek oluyor

Çubuğu düz bi yere koy ve hiç ellemeden 2-3 damla damlat. Sıvı yayılırken geldiği hizada çizgi aynı anda çıkıyor zaten sonradan değil

2 hafta önce başka bir testle yaptigimda hiç cizgi kalmamıştı
Bunda. Kaldi. Ama yok değil mi.

Aglayabilir miyim ?
Çok kotuyum
bendede böyle olmuştu ama hamileydim işte. Yani olmama ihtimalini bir kenarda tut her şeye ramen. Ama kesin yok diyemeyiz. Başka bir arkadaş da benim yaşadıgımın tam tersini yaşamış. Yarın sabah saglık ocagına gidemezmisin.

Simdi ozele de gidebilirim. Yapmak istemiyorum ağlıyorum

Bende de geçenlerde aynı böyle olmuştu bir kaç gün sonra tekrar yaptım o beyazdı, pozitif olunca silik de olsa kalın pembe bir çizgi oluyor, ama bu benimki gibi pembe değil ve ince ve büyük ihtimal negatif.

Üzülme canım benim yeni evlisin genceciksin olur illa ki hem ortada kesin bir durum yok henüz. Ben de ilk geciktiğimde 5 gün geçmişti ama negatif çıkmıştı. Ama 2 ay sonra hamileydim hayırlısı olsun de hiç kafanı takma negatifse :)

Simdi ozele de gidebilirim. Yapmak istemiyorum ağlıyorum

Bak ben senin suan tam yaşadığın şeyi daha 2 ay önce yaşadım. Pozitif çıktı gördm yani hatta arkadasimda vardı. Sonra çizgi kayboldu. 2 gün sonra da regl oldum. O çizgiyi görmek için alttan ışık bile tuttum ama yok beyaz bi gölge vardı. Çok uzuleceksen kanda da ver için rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…