Görünmüyor ki mümkün değil. Ama bi deneyeyim yine de bi dkResim atar misin canim
Yok olmuyor bir türlü. Kamerada görünmüyor. Ya ben kafayı yedim halusinasyon goruyorum artık ya da bi göz doktoruna gitmem lazımResim atar misin canim
Teşekkür ederim canım benim aynı durum var bende de. İlk kez böyle oluyor. Önceden hiç bir şey yoktu aa negatif diyor çöpe atıyordum şimdi ise gözüm bozuldu herhalde allah allah dedim görünce.Canım daha önceki testlerinde böyle hayalet çizgi hiç oluyormuydu ...olmuyorsa hamile olabilirsin.kendimden örnek vermek isterim ben beraberlikten 8 gün sonra gözle gorueyecek sadece benim görebildiğim bir çizgi gördüm o ay 3 gün içinde sadece 40 50 test yapmistim ve hiç çıkmamışti taki 8 .günde yaptığım teste kadar ilk hayalet çizgim o zamn çıktı ve günlerce hayalet şeklinde devam.etti reglme bir gün kala netleşti.
Ah ah keşke yüreğim hop etti okuyuncaGördüm cizgiyi ama bak benim bu kadar görünmüyordu bile inşallah hamilesindir..
Sağ ol canım benim. Ben zar zor görüyorum canlı olarak. Bakalım regl günü tekrarlarim. Olmadı gelecek aya inşallahben goremedim canim ama insallah vardir ALLAH gonlune gore versin
Iyi de sen nisanli degil misin ki daha? Oyle okumustum da msj.nda. cocuk istemekte bayaa bi erkencisiniz sanirim ??Sağ ol canım benim. Ben zar zor görüyorum canlı olarak. Bakalım regl günü tekrarlarim. Olmadı gelecek aya inşallah
Hayır ben nikahliyim demiştim. Düğün olmadı demiştim nişanlı bir arkadaşa onunla karıştırıyorsunuz galiba?Iyi de sen nisanli degil misin ki daha? Oyle okumustum da msj.nda. cocuk istemekte bayaa bi erkencisiniz sanirim ??
Ayni konu icersinde ikiniz de yazdiysaniz olabilir. Profilinizde de nisanli yaziyor o yuzden...Hayır ben nikahliyim demiştim. Düğün olmadı demiştim nişanlı bir arkadaşa onunla karıştırıyorsunuz galiba?
Pardon değiştirmeyi tamamen unutmuşum teşekkür ederimAyni konu icersinde ikiniz de yazdiysaniz olabilir. Profilinizde de nisanli yaziyor o yuzden...
İnanamıyorum gerçekten mi?İnanki cizgi varr:) senin adina cokk sevindim hayirlisi olsun :)
İnanamıyorum gerçekten mi?
Ya inanamıyorum. Yok değilimdir diyip duruyorum.
Ay bu da hayal kırıklığı olursa napcam bilmiyorum
3 ama geç yumurtlama oldu canımBen gordum. Adetine kac gun var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?