- 23 Ağustos 2016
- 291
- 177
- 18
Neee istemiyor muuu? Sen bu kadar heyecan heves yapmisken hem de...madem istemiyordu korunsaydi beyfendi,sen tek basina mi yaptin? Sinirlerim zipladi yaaBabasının istemediği çocuğa nasıl bakabilirim bilmiyorum ama adam resmen düzen oturmadi diye demedigi laf kalmadı. En kısa sürede bosaniyorum. Ömür boyu kahrini cekemem
Babasının istemediği çocuğa nasıl bakabilirim bilmiyorum ama adam resmen düzen oturmadi diye demedigi laf kalmadı. En kısa sürede bosaniyorum. Ömür boyu kahrini cekemem
Ya takvim yöntemiyle korunuyordu olursa bakarız diyordu bugün döneklik yaptı. Şimdi Özür dilerim diyor ama yüzüne bakmıyorumNeee istemiyor muuu? Sen bu kadar heyecan heves yapmisken hem de...madem istemiyordu korunsaydi beyfendi,sen tek basina mi yaptin? Sinirlerim zipladi yaa
Çocuk hayaliyle yandım kaç senedir. Neyse Özür diliyor da yaptığı cidden hayvanlikNasil ya hemen nasil bosaniyorsun?? Neden cocugu bu kadar istiyorsun peki??
Olursa bakariz ne yani...sürüm surum sürundur, cocugumuzu istemeyeni ben hiiiicc istemem de...esin olmasa saydiracam da...Çocuk hayaliyle yandım kaç senedir. Neyse Özür diliyor da yaptığı cidden hayvanlik
Çocuk hayaliyle yandım kaç senedir. Neyse Özür diliyor da yaptığı cidden hayvanlik
Yok yahu ilk. Ama 9 senedir birlikteyiz.Anladmm. Bu ikinci evliligin mi??
Hayal meyal bir şey var sanki yaKızlar merhaba benimkide bu. Bugün regl günüm ve test böyle. Ben bir şey görmedim. Gölge çizgi goren var mı?
Ya canım ben hiç goremiyorum çok üzülüyorumHayal meyal bir şey var sanki ya
Yok yahu ilk. Ama 9 senedir birlikteyiz.
Evlilik süresi uzadı canım o yüzden.Bayadan beri cocuk hasretiyle yaniyorum diyincw :) ben 2 evlilik sandik k bakma :)
Ya benim yumurtalıklar sizliyor ilk defa. Ama rahmet yerleşti desem kan falan gelmedi. Regl 2 gün var. Ama Değişik bir ağrı çekiyorum. Hayalet çizgi çok sinir bozucuBu hayalet cizgili olanlar ne yaptilar:) bende bu ay yasadim da 2 gun erken regl oldm ama degisik bir regl oldu. Sizler ne durumdasiniz testleriniz benimkiler gibi cikmis merak ettimmmm
Bir kontrole gittin mi çünkü sorun olabilir bazı hastalıklar pozitif gösteriyormuşMadem yoksa niye çıkıyor kafayı yiyecem 2aydir sabah yaptığım testlerde gözle görülür derecede pozitifti bu ayda garip bi adet oldum sulu açık renk..
Evet canım cumartesi baktı utrasonla bi sıkıntı yok çok sukurBir kontrole gittin mi çünkü sorun olabilir bazı hastalıklar pozitif gösteriyormuş
Bende gördüm inşallah bebektir canımBu şekilde çıkıyor görünmüyor çizgi. Birkaç gün sonra tekrar yapayım bakalım
sizi tek tarafli mi? Benim de sag yumurtaligim hep sancidi, hala da sancio,kramp giriyo. Usutmus olman da bi ihtimalYa benim yumurtalıklar sizliyor ilk defa. Ama rahmet yerleşti desem kan falan gelmedi. Regl 2 gün var. Ama Değişik bir ağrı çekiyorum. Hayalet çizgi çok sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?