Testte gölge

Babasının istemediği çocuğa nasıl bakabilirim bilmiyorum ama adam resmen düzen oturmadi diye demedigi laf kalmadı. En kısa sürede bosaniyorum. Ömür boyu kahrini cekemem
Neee istemiyor muuu? Sen bu kadar heyecan heves yapmisken hem de...madem istemiyordu korunsaydi beyfendi,sen tek basina mi yaptin? Sinirlerim zipladi yaa

Nasil ya hemen nasil bosaniyorsun?? Neden cocugu bu kadar istiyorsun peki??
Babasının istemediği çocuğa nasıl bakabilirim bilmiyorum ama adam resmen düzen oturmadi diye demedigi laf kalmadı. En kısa sürede bosaniyorum. Ömür boyu kahrini cekemem

kızlar ben ne yapacam ya idrarla yapınca çıkıyor kanda çıkmadı hala şokum çünkü 3 doktor hamilesin dedi idrar testlerini görünce ama dün aksam kanda çıkmadı oysa bügün sabahta yaptımm cıktı ıkı cizgi

Neee istemiyor muuu? Sen bu kadar heyecan heves yapmisken hem de...madem istemiyordu korunsaydi beyfendi,sen tek basina mi yaptin? Sinirlerim zipladi yaa
Ya takvim yöntemiyle korunuyordu olursa bakarız diyordu bugün döneklik yaptı. Şimdi Özür dilerim diyor ama yüzüne bakmıyorum

Kızlar merhaba benimkide bu. Bugün regl günüm ve test böyle. Ben bir şey görmedim. Gölge çizgi goren var mı?

Eklentiler

• IMG_20160830_101340~2.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 54
Bu hayalet cizgili olanlar ne yaptilar:) bende bu ay yasadim da 2 gun erken regl oldm ama degisik bir regl oldu. Sizler ne durumdasiniz testleriniz benimkiler gibi cikmis merak ettimmmm

Madem yoksa niye çıkıyor kafayı yiyecem 2aydir sabah yaptığım testlerde gözle görülür derecede pozitifti bu ayda garip bi adet oldum sulu açık renk..

Bu hayalet cizgili olanlar ne yaptilar:) bende bu ay yasadim da 2 gun erken regl oldm ama degisik bir regl oldu. Sizler ne durumdasiniz testleriniz benimkiler gibi cikmis merak ettimmmm
Ya benim yumurtalıklar sizliyor ilk defa. Ama rahmet yerleşti desem kan falan gelmedi. Regl 2 gün var. Ama Değişik bir ağrı çekiyorum. Hayalet çizgi çok sinir bozucu

Madem yoksa niye çıkıyor kafayı yiyecem 2aydir sabah yaptığım testlerde gözle görülür derecede pozitifti bu ayda garip bi adet oldum sulu açık renk..
Bir kontrole gittin mi çünkü sorun olabilir bazı hastalıklar pozitif gösteriyormuş

Ya benim yumurtalıklar sizliyor ilk defa. Ama rahmet yerleşti desem kan falan gelmedi. Regl 2 gün var. Ama Değişik bir ağrı çekiyorum. Hayalet çizgi çok sinir bozucu
sizi tek tarafli mi? Benim de sag yumurtaligim hep sancidi, hala da sancio,kramp giriyo. Usutmus olman da bi ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…