3 ama geç yumurtlama oldu canım
Ay sakince durmaya çalışıyorum
Aynen öyle sende alsana çıkıyor gölge olsa da :) erken gebelik testi 20 tlBenimde eylul. Sen cok acele etmissin. Erken gebelik testi almissin :)
Olmasa da üzülme ya, dugununu daha rahat gecirirsin. Yoksa gelinligine kusma ihtimalin var benden söylemesiİnanamıyorum gerçekten mi?
Ya inanamıyorum. Yok değilimdir diyip duruyorum.
Ay bu da hayal kırıklığı olursa napcam bilmiyorum
HahahahaOlmasa da üzülme ya, dugununu daha rahat gecirirsin. Yoksa gelinligine kusma ihtimalin var benden söylemesi
Aynen öyle sende alsana çıkıyor gölge olsa da :) erken gebelik testi 20 tl
Cnm bunda izi var ama telefondan net gorulmez sen gorebiliyosundur ama bi iz var ay hadi insallahBuna bir bakarmısınız hanımlar kıl gıbı ama bellı
İnşallah canım ınsallah hepımızın yüzünü guldursun rabbımCnm bunda izi var ama telefondan net gorulmez sen gorebiliyosundur ama bi iz var ay hadi insallah
Buna bir bakarmısınız hanımlar kıl gıbı ama bellı
Kan verdım 8.3 cıktı cuma tekrar bakıcaz artık hayırlısı
Bu şekilde çıkıyor görünmüyor çizgi. Birkaç gün sonra tekrar yapayım bakalım
İyi canım nolsun senden naber?Canım naber :)
Gördüm çok çok silik ama pc ışığını açınca gördüm onuda muhtemelen çok yeni olduğu içindir
İyi canım nolsun senden naber?
Ya ben ümitsizliğe kapıldım tekrardan. Yoktur diyorum bakıyorum çizgi gidip geliyor sanki diyorum kesin hayal. İçim daraldı yaw
3 gün sonra canım yaİyilik be kuzum bat beklemece inşallah gelmez diye dua ediyorum :)
Gözlerin beynin oyun oynuyor olabilir sana sen bat günü gelince bi daha yap istersen.
Hangi gün
Ya olmaasa çıkmaz canım ya sen 3 gün daha dayan3 gün sonra canım ya
İlk defa böyle hayal görüyorum
Oo çok sevindim darısı başımıza. Uğrarım ya. Öyle ya da böyle bir şekilde bu iş olacakYa olmaasa çıkmaz canım ya sen 3 gün daha dayan
Uğramıyorsun bayadır eylül topiğine yeni hamişler var
Oo çok sevindim darısı başımıza. Uğrarım ya. Öyle ya da böyle bir şekilde bu iş olacak
Ya acaba o siyah çizgi arkasında ki cikintilar yüzünden mi?
Yarın da test yapcam her gün sabah idrariyla yapalım derim belki bir ümit...
Babasının istemediği çocuğa nasıl bakabilirim bilmiyorum ama adam resmen düzen oturmadi diye demedigi laf kalmadı. En kısa sürede bosaniyorum. Ömür boyu kahrini cekememValla canım bencede yap 1 2 gün daha emin ol istersen ama sanırım yerinde olsam o silik çizgiyi görünce kan testine koşardımmm topuklayarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?