Testte gölge

Buna bir bakarmısınız hanımlar kıl gıbı ama bellı

Eklentiler

• IMG_20160830_094532.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 63
Bu şekilde çıkıyor görünmüyor çizgi. Birkaç gün sonra tekrar yapayım bakalım

Canım naber :)

Gördüm çok çok silik ama pc ışığını açınca gördüm onuda muhtemelen çok yeni olduğu içindir

Canım naber :)

Gördüm çok çok silik ama pc ışığını açınca gördüm onuda muhtemelen çok yeni olduğu içindir
İyi canım nolsun senden naber?
Ya ben ümitsizliğe kapıldım tekrardan. Yoktur diyorum bakıyorum çizgi gidip geliyor sanki diyorum kesin hayal. İçim daraldı yaw

İyi canım nolsun senden naber?
Ya ben ümitsizliğe kapıldım tekrardan. Yoktur diyorum bakıyorum çizgi gidip geliyor sanki diyorum kesin hayal. İçim daraldı yaw

İyilik be kuzum bat beklemece inşallah gelmez diye dua ediyorum :)
Gözlerin beynin oyun oynuyor olabilir sana sen bat günü gelince bi daha yap istersen.
Hangi gün

İyilik be kuzum bat beklemece inşallah gelmez diye dua ediyorum :)
Gözlerin beynin oyun oynuyor olabilir sana sen bat günü gelince bi daha yap istersen.
Hangi gün
3 gün sonra canım ya
İlk defa böyle hayal görüyorum

3 gün sonra canım ya
İlk defa böyle hayal görüyorum
Ya olmaasa çıkmaz canım ya sen 3 gün daha dayan
Uğramıyorsun bayadır eylül topiğine yeni hamişler var

Ya olmaasa çıkmaz canım ya sen 3 gün daha dayan
Uğramıyorsun bayadır eylül topiğine yeni hamişler var
Oo çok sevindim darısı başımıza. Uğrarım ya. Öyle ya da böyle bir şekilde bu iş olacak
Ya acaba o siyah çizgi arkasında ki cikintilar yüzünden mi?
Yarın da test yapcam her gün sabah idrariyla yapalım derim belki bir ümit...

Valla canım bencede yap 1 2 gün daha emin ol istersen ama sanırım yerinde olsam o silik çizgiyi görünce kan testine koşardımmm topuklayarak

Valla canım bencede yap 1 2 gün daha emin ol istersen ama sanırım yerinde olsam o silik çizgiyi görünce kan testine koşardımmm topuklayarak
Babasının istemediği çocuğa nasıl bakabilirim bilmiyorum ama adam resmen düzen oturmadi diye demedigi laf kalmadı. En kısa sürede bosaniyorum. Ömür boyu kahrini cekemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…