Testte hata olabilir mi?

NedirYani

Kalbindeki Endişeleri Yavaşlat
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2019
4.695
11.202
208
Kızlar günaydın.

Benim adetim gecikince ben hamile olduğumdan şüphelendim.
Bu sabahta test yaptım ve neredeyse idrarı koyar koymaz birkaç saniye sonra çift çizgi oldu.
Testte bir hata olabilir mi yoksa ben ???
Başka bir test alayım mı ne diyorsunuz?

O kadar çabuk çıktıysa kan yada idrar tahlili yaptırın sağlık ocağında hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

O kadar çabuk çıktıysa kan yada idrar tahlili yaptırın sağlık ocağında hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Bu test pozitif çıkmışsa büyük ihtimal hamilesin

Şuan yemin ederim ellerim titriyor
Tamam istiyordum da ay ne bilim ya sanki içten içe de olmayacağına emin gibiymişim
Şuan ne hissederim napayım bilmiyorum
Hemen hazırlan en yakin hastaneye kan tahlili vermeye git.
Eşin evde degilse ona sürprizli açıklama yap. Bir de ömürlük kalıcı hatıra olması adına video çek.
Ben 1. De değilde 2. De video çekmiştim. Şok olmuştu adam.
Tepkileri çok komik ve tatlı oluyor

Valla daha işe gitmemişti ben söyleyiverdim şuan çok mutlu bir şekilde işe gitti
Ay hala inanamıyorum ben ha hamileyim ben

Valla daha işe gitmemişti ben söyleyiverdim şuan çok mutlu bir şekilde işe gitti
Ay hala inanamıyorum ben ha hamileyim ben
İse giderken denilir mi ya hu şimdi yolda gördüğüne sarilasi gelecek adamın. tüm günü yüzünde değişik bir tebessüm eşliğinde geçecek.
Hadi hayirlı olsun.

Gözün aydın olsun annecik

Hamilesin ama kadın doğuncaya git gebeliğinde çeşitleri var dış gebelik üzüm gebelik normal gebelik kadın dogumcu bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…