Doktorum kadın ben ismini söyleyip bey dedim o kadar bir heyecan var şuanyaaa hamilesiniz hemde siz
neden gülüyorum bende aynı tepkileri vermiştim sizin gibi
2. hamileliğimde idrarı koyar koymaz çift çizgi olmuştu benim de
hayırlı uğurlu olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
en kısa sürede doktora da görünün ne olur ne olmaz
Testte sorun olduğunu sanmıyorum. Çünkü normalde varlığında idrarın ilerlemesiyle kırmızı çizgi çıkmalı ve anladığım kadarıyla sizde de tam böyle olmuş. Yinede kan testiyle onaylatmak içinizi rahatlatır. Hayırlı olsunKızlar günaydın.
Benim adetim gecikince ben hamile olduğumdan şüphelendim.
Bu sabahta test yaptım ve neredeyse idrarı koyar koymaz birkaç saniye sonra çift çizgi oldu.
Testte bir hata olabilir mi yoksa ben ???
Başka bir test alayım mı ne diyorsunuz?
Hayırlısı olsun,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.Şuan yemin ederim ellerim titriyor
Tamam istiyordum da ay ne bilim ya sanki içten içe de olmayacağına emin gibiymişim
Şuan ne hissederim napayım bilmiyorum
Kan verdim ama hemşire çıktıysa vardır dedi giriş oluşturdu hastaneye de gideceğim kalp atışını duymak için daha erkenmisHayırlısı olsun,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.
Kan testi yaptırırsanız emin olursunuz,doktora gidin o yönlendirir sizi.
Hayırlısi olsun.Kan verdim ama hemşire çıktıysa vardır dedi giriş oluşturdu hastaneye de gideceğim kalp atışını duymak için daha erkenmis
Çok teşekkür ederim aminHayırlı olsunnnAllah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin minnosunuzu
Amin inşallah kalp atışını da duyunca daha coşkulu olabileceğim herhaldeHayırlı olsun şimdiden
Ben de aynen öyle öğrendim
Işık hızında çift çizgi olmuştı
Sağlıkla kucağınıza alın
Amin Rabbim en hayırlı şekilde isteyen herkese nasip etsinHayırlı uğurlu olsun inşallah.
Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
O tedirginlik hiç geçmiyor yaAmin inşallah kalp atışını da duyunca daha coşkulu olabileceğim herhalde
İnşallahO tedirginlik hiç geçmiyor ya
Ancak tam doktordan çıktığım hafta iyi oluyorum sadece
Bi hafta geçince hemen acaba iyi mi diye başlıyor
Allahın izniyle duyarsınız kalp atışını da
Hayırlı olsun kuzum çok yüksek ihtimalle varKızlar günaydın.
Benim adetim gecikince ben hamile olduğumdan şüphelendim.
Bu sabahta test yaptım ve neredeyse idrarı koyar koymaz birkaç saniye sonra çift çizgi oldu.
Testte bir hata olabilir mi yoksa ben ???
Başka bir test alayım mı ne diyorsunuz?
Eğer hamileyse babalar gününde söylesinHemen hazırlan en yakin hastaneye kan tahlili vermeye git.
Eşin evde degilse ona sürprizli açıklama yap. Bir de ömürlük kalıcı hatıra olması adına video çek.
Ben 1. De değilde 2. De video çekmiştim. Şok olmuştu adam.
Tepkileri çok komik ve tatlı oluyor
Sabah öğrendi ama sahiden babalar gününe az kaldı çok anlamlı bir gün olacakEğer hamileyse babalar gününde söylesin
Bende 13 haftalık hamileyim güzel bir hediye vericem inşAllah eşimeSabah öğrendi ama sahiden babalar gününe az kaldı çok anlamlı bir gün olacak
Ben de korkudan ağlayarak söyledimBende 13 haftalık hamileyim güzel bir hediye vericem inşAllah eşimesende söylemeseydin kutu yapıp verirdin. Ama heyecanını anlıyorum bende ağlayarak arayıp haber vermiştim
Kan verdinizmi?Ben de korkudan ağlayarak söyledim
Benim de 5 haftalık diye girdi sağlık ocağı çalışanı ama bilemiyoruz tabi daha tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?