Verdim.Kan verdinizmi?
Haber et merak ettimVerdim.
Testte çıktıysa gebelik vardır dedi hemsire bakalım ne olcak
Maşallah 13 hafta nasıl bekledin yaBende 13 haftalık hamileyim güzel bir hediye vericem inşAllah eşimesende söylemeseydin kutu yapıp verirdin. Ama heyecanını anlıyorum bende ağlayarak arayıp haber vermiştim
Hayır canım hamile olduğumu biliyorMaşallah 13 hafta nasıl bekledin ya
Hii tamam o zaman mutluluklarHayır canım hamile olduğumu biliyorbabalar günü için güzel bir hediye hazırlıyorum
TeşekkürlerHii tamam o zaman mutluluklar
Yaaa kiyamam Allahin izniyle bence hic bir seycik olmaz iciniz rahat olsun. Annem bana hamileyken boyatmış hem de 2 kez su an sapasaglamim haha. Ama siz boyatmayin tabi 2 kere :) biseycik olmaz bence. Artik stresten daha fazla uzak durmaya calisin :)Kizlar ya Ben hamile olduğumu bilmeden sacımı boyatmistim içerik olarak da bitkisel falan değildi bir şey olur mu ya çok korkuyorum şuan
Bir kadın doğum doktoru tanıdığım aklıma geldi ona sordum o da bir şey olmaz ama yapma bir daha dedi asla dedimYaaa kiyamam Allahin izniyle bence hic bir seycik olmaz iciniz rahat olsun. Annem bana hamileyken boyatmış hem de 2 kez su an sapasaglamim haha. Ama siz boyatmayin tabi 2 kere :) biseycik olmaz bence. Artik stresten daha fazla uzak durmaya calisin :)
Konuyu heyecanımı okumak için karıştırırken mesajınıza denk geldim de haber et demişsiniz.Haber et merak ettim
Yaa cok sevindim Allah kucağınıza almayıda nasip etsinKonuyu heyecanımı okumak için karıştırırken mesajınıza denk geldim de haber et demişsiniz.
Kan testim de pozitif çıktı.
Amiin inşallah beta HCG değerim 605 çıktı iyi bir değer galiba değil mi?Yaa cok sevindim Allah kucağınıza almayıda nasip etsin
2 günde bir 2 katına çıktığı sürece gebeliğiniz sağlıklı ilerliyor demektir. Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAmiin inşallah beta HCG değerim 605 çıktı iyi bir değer galiba değil mi?
Regl gecikmişmiydi?Amiin inşallah beta HCG değerim 605 çıktı iyi bir değer galiba değil mi?
Evet 3 gündü. Perşembe günü hastaneye gideceğiz doktor yine kan isterse bakarız herhalde.Regl gecikmişmiydi?
Benimde 678 cıkmıstı 2 gün sonra baktırdım 1500 küsürlerdeyi suan ise 13+3Amiin inşallah beta HCG değerim 605 çıktı iyi bir değer galiba değil mi?
Benımde 3gün gecikince o değerler cıkmıstıEvet 3 gündü. Perşembe günü hastaneye gideceğiz doktor yine kan isterse bakarız herhalde.
Bugün doktora sordum değer için tekrardan kan vermeme gerek var mı diye pozitif çıktı zaten gerek yok dedi.2 günde bir 2 katına çıktığı sürece gebeliğiniz sağlıklı ilerliyor demektir. Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Keseye bakar görürse kan testine gerek kalmazBugün doktora sordum değer için tekrardan kan vermeme gerek var mı diye pozitif çıktı zaten gerek yok dedi.
Perşembe hastaneye gideceğiz orda doktor yine kan ister belki
Tamam o zaman bundan sonraki süreci doktorla da öğrenirim inşallah.Keseye bakar görürse kan testine gerek kalmaz
Stres yapma ilk 3 ay bebiş tutunma aşamasında dikkat et kendineTamam o zaman bundan sonraki süreci doktorla da öğrenirim inşallah.
Hiç bilgim yok sabahtan beri sürekli bir şeyler okuyup duruyorum heyecandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?