Evet ben de aynı şeyi düşündüm kesinlikle öyleBenim de öncesinde bir kaç ay kör olurcasına çift çizgi aradığım olmuştu. Gebelikte bir anda beliriyor çift çizgi. Direk çift çizgili tamamlanıyor test. O zaman demiştim ikinci çizgi konusunda fazla irdelemeye gerek yokmuş olunca şak diye çıkıyormuş diye.
Çok teşekkür ederim aminTebrik ederim
Testlerle ilgili bilgim yok pek ama sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Teşekkür ederim. 2. Denemeydi bu. 2 ay diyebiliriz yani yeni karar vermiştikHayirli olsun :) ne kadar süredir istiyordunuz?
O yüzden sasirmissiniz demek kiTeşekkür ederim. 2. Denemeydi bu. 2 ay diyebiliriz yani yeni karar vermiştik
Valla öyle oldu dünden meraklıymış bizim ki gelmeyeO yüzden sasirmissiniz demek kibekletmemis sizi masallah
Sağlıkla gelsinValla öyle oldu dünden meraklıymış bizim ki gelmeye
İlk ay çok merak ettim olacak mı oldu mu falan diye ama bu ay akışına bırakıp pek düşünmedim açıkçası.
O da fırsat bu firsat geliyorum gari demişse demek ki
Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin.Şuan yemin ederim ellerim titriyor
Tamam istiyordum da ay ne bilim ya sanki içten içe de olmayacağına emin gibiymişim
Şuan ne hissederim napayım bilmiyorum
tebrikler. saglikla dogsun...Kızlar günaydın.
Benim adetim gecikince ben hamile olduğumdan şüphelendim.
Bu sabahta test yaptım ve neredeyse idrarı koyar koymaz birkaç saniye sonra çift çizgi oldu.
Testte bir hata olabilir mi yoksa ben ???
Başka bir test alayım mı ne diyorsunuz?
Çok teşekkür ederimtebrikler. saglikla dogsun...
Çok teşekkür ederimAy çok güzel bir konu, testlerden anlamam ama hayirli uğurlu olsun yazmak istedim :))
yaaa hamilesiniz hemde sizValla daha işe gitmemişti ben söyleyiverdim şuan çok mutlu bir şekilde işe gitti
Ay hala inanamıyorum ben ha hamileyim ben
Az önce kan verdim ama pazartesiyi bulacak galiba çıkması ama doktor test pozitif çıktıysa gebelik vardır dedi.Ben de cift cizgiyi gorunce inanamamistim. Gozlerim yuvasindan cikacakti
O kadar inanamamisim ki hemen gidip iki uc farkli marka test daha almistim
Sonra da gidip kan verdim.
Bence hemen bir saglik ocagina gidip kan verin
Beta degeri 1500 ve uzeri oldugunda kese ultrasonda gorunuyor genelde.
Hayirli olsun, allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?