Canim bu gebelik testi degil yumurtlama testi. Yumutlama oldugu gun iki cizgi de kipkirmizi oluyorBin tane hamilelik testine para vereceğinize hastanede bir kan testi yaptırsanız kesin cevabı alırsınız.
Bin tane hamilelik testine para vereceğinize hastanede bir kan testi yaptırsanız kesin cevabı alırsınız.
Kızlar 3 aydir esimle korunmayı biraktik 27 gunde bir duzenli adet oluyorum bu ay ilk defa ovulasyon testi aldim fakat hiç bir şey anlayamadim bir koyulaşıyor bir siliklesiyor anlayan yapan yorumlayabilir mi bana
Sende keske once neyin ne olduguni okusan da oyle laf sokmaya calissan ovulasyon testi diyor bak orda yumurtlama gunumu takip icin
DegerlendirdimSen o koyu renkli günleri değerlendirdin mi peki :)
Bana da o garip geldi isteResme göre 8.-13. Ve 16. Günde yumurtlamış görünüyorsun ilginç
Bunun takibi hastanede yapılmıyor mu ?
Hani doktor gün veriyor bazı testler sonucu tarih aralığı veriyor filan .
Hatta bir uygulama var bunla ilgili telefonda uygulama çiçek açınca ilişkiye giriyorsun ( bunu tv de gördüm)
Gebelik değil ovulasyon testi onlar
Inşallah yanlış anlamamışımdır tabi
Sende keske once neyin ne olduguni okusan da oyle laf sokmaya calissan ovulasyon testi diyor bak orda yumurtlama gunumu takip icin
Hangi uygulama o ?... bu ovulasyon testlrride sonuc verirBunun takibi hastanede yapılmıyor mu ?
Hani doktor gün veriyor bazı testler sonucu tarih aralığı veriyor filan .
Hatta bir uygulama var bunla ilgili telefonda uygulama çiçek açınca ilişkiye giriyorsun ( bunu tv de gördüm)
Hayır olcmedimVücut sıcaklığını ölçtün mü koyu renk olan günlerde
Herks hergun hastaneye gidemio yumurtlama takibide hastanelerde klomen kullaninca yada asilama yaptirinca yaptirilio .ya arkadas köyde yasiosa hastane uzaksa illa hastane sart deil arkadasimYok evet yanlış anlamışım ben. :) Ama yine de hastaneler bunlar için. Burada kimse uzman değil. Herkes yanlış yönlendirebilir. Hastane kesin çözüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?