Testte mi bir sıkıntı var bende mi :))

Masaldmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
35
29
3
35
Kızlar 3 aydir esimle korunmayı biraktik 27 gunde bir duzenli adet oluyorum bu ay ilk defa ovulasyon testi aldim fakat hiç bir şey anlayamadim bir koyulaşıyor bir siliklesiyor anlayan yapan yorumlayabilir mi bana

Eklentiler

• img1481213906430.webp
    9 KB · Görüntüleme: 344
Bin tane hamilelik testine para vereceğinize hastanede bir kan testi yaptırsanız kesin cevabı alırsınız.

Edit: Tamam yanlış anlamışım, sakin olalım :)

Son düzenleme:
Bu arada konu sahibi canim yanlis yere acmissin konunu. Hamilelik bolumune acarsan daha cok yardimci olurlar. Konun burdan ya tasinir yada kapatilir

Kızlar 3 aydir esimle korunmayı biraktik 27 gunde bir duzenli adet oluyorum bu ay ilk defa ovulasyon testi aldim fakat hiç bir şey anlayamadim bir koyulaşıyor bir siliklesiyor anlayan yapan yorumlayabilir mi bana

Sen o koyu renkli günleri değerlendirdin mi peki :)

Bunun takibi hastanede yapılmıyor mu ?
Hani doktor gün veriyor bazı testler sonucu tarih aralığı veriyor filan .
Hatta bir uygulama var bunla ilgili telefonda uygulama çiçek açınca ilişkiye giriyorsun ( bunu tv de gördüm )

Sende keske once neyin ne olduguni okusan da oyle laf sokmaya calissan ovulasyon testi diyor bak orda yumurtlama gunumu takip icin

Ne fark eder, burada kimse bunun uzmanı değil. Yine de hastaneye gidip takibinizi yaptırabilirsiniz. Burada kim ne derse yalan olur. Laf da sokmadım yapmanız gerekeni söyledim.

Sen o uygulamayı nerden biliyosun bakim çok ayıp

Dr. da ovulasyon takibi yapar gebelik tedavisi sırasında ama gayette evde yapılabilir cnim

Gebelik değil ovulasyon testi onlar
Inşallah yanlış anlamamışımdır tabi

Yok evet yanlış anlamışım ben. :) Ama yine de hastaneler bunlar için. Burada kimse uzman değil. Herkes yanlış yönlendirebilir. Hastane kesin çözüm.

Hangi uygulama o ?... bu ovulasyon testlrride sonuc verir

Yok evet yanlış anlamışım ben. :) Ama yine de hastaneler bunlar için. Burada kimse uzman değil. Herkes yanlış yönlendirebilir. Hastane kesin çözüm.
Herks hergun hastaneye gidemio yumurtlama takibide hastanelerde klomen kullaninca yada asilama yaptirinca yaptirilio .ya arkadas köyde yasiosa hastane uzaksa illa hastane sart deil arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…