Herks hergun hastaneye gidemio yumurtlama takibide hastanelerde klomen kullaninca yada asilama yaptirinca yaptirilio .ya arkadas köyde yasiosa hastane uzaksa illa hastane sart deil arkadasim
Sen o uygulamayı nerden biliyosun bakim çok ayıp
Dr. da ovulasyon takibi yapar gebelik tedavisi sırasında ama gayette evde yapılabilir cnim
Hangi uygulama o ?... bu ovulasyon testlrride sonuc verir
Yok evet yanlış anlamışım ben. :) Ama yine de hastaneler bunlar için. Burada kimse uzman değil. Herkes yanlış yönlendirebilir. Hastane kesin çözüm.
Laf soktunuzu yanlis bisi solediginizi kast etmemistim ssdece hrrkesin hergun hastaneye gidicek durumu yok kimsede gercekten kesin bisi diyemez doktor deiliz bisi deiliz ama burda ovulasyon testini kullanan okdr cok inssn varki belki bi fikir belirtenler oljrBurada kimse kesin sen şöylesin diyemez. Kastettiğim bu. Kafasına takılan bir şey varsa hastaneden en doğru bilgiyi alır. Laf sokmuyorum. Yanlış bir şey söylediğimi de düşünmüyorum, bunun için beni linç etmeniz gerekmez.
Yanlis alnlasilmak istrmemistim kusura bakmayin gercektenBurada kimse kesin sen şöylesin diyemez. Kastettiğim bu. Kafasına takılan bir şey varsa hastaneden en doğru bilgiyi alır. Laf sokmuyorum. Yanlış bir şey söylediğimi de düşünmüyorum, bunun için beni linç etmeniz gerekmez.
Dünden sonra benimle ilgili bazı şeylere şaşırmaman gerekmiyor muhehhehe
Tv de bir dizide görmüştü evli çift yan yana geziyorlardı kadının telefonunda uygulamanın alarmı çalıyordu .
Kadın çiçek açtı diye bağrıyordu . Sonra hoplaya zıplaya eve doğru koşuyorlardı
Tabii kide uygulamanın adını bilmiyorum ama T TamBirRabia biliyor gibi
Yanlis alnlasilmak istrmemistim kusura bakmayin gercekten
Ilgincmis bi ara o proglramlari cok indirmistim merak ettim :) gerci bu ay asilama yaptircam yumurtlama takibimimi doktorum yapicak cok sukur
Dünden sonra benimle ilgili bazı şeylere şaşırmaman gerekmiyor muhehhehe
Tv de bir dizide görmüştü evli çift yan yana geziyorlardı kadının telefonunda uygulamanın alarmı çalıyordu .
Kadın çiçek açtı diye bağrıyordu . Sonra hoplaya zıplaya eve doğru koşuyorlardı
Tabii kide uygulamanın adını bilmiyorum ama T TamBirRabia biliyor gibi
Kesinlikle katiliyorum cok fazla kullanan var benim ilk denemem belki birinde de o sekilde olmustur diye actim konuyuLaf soktunuzu yanlis bisi solediginizi kast etmemistim ssdece hrrkesin hergun hastaneye gidicek durumu yok kimsede gercekten kesin bisi diyemez doktor deiliz bisi deiliz ama burda ovulasyon testini kullanan okdr cok inssn varki belki bi fikir belirtenler oljr
Konu yumurtlama testi hamileleik deil cnmKan testi ile maddiyatın ne alakası var anlamadım. Aile hekimlerinde bile kan veriliyor artık.
Bu kadar test yerine bence de kan testi yaptırsaydınız daha net olurdu. Maddi durum yoksa hamile iken nasıl doktordan faydalanılacak ki o zaman. Saçma geldi bana kusura bakmayın ya da konuyu anlamadım.
Sorun şu ki yaptiklarimiz hamilelik testi degil yumurtlama takibi yapmak icin kullanilan testler elbette ki herkea hamilelikten suphelenimce doktora gidiyorKan testi ile maddiyatın ne alakası var anlamadım. Aile hekimlerinde bile kan veriliyor artık.
Bu kadar test yerine bence de kan testi yaptırsaydınız daha net olurdu. Maddi durum yoksa hamile iken nasıl doktordan faydalanılacak ki o zaman. Saçma geldi bana kusura bakmayın ya da konuyu anlamadım.
Yok saolunYok estağfurullah, sizi yanlış anladıysam ben özür dilerim.
Sorun şu ki yaptiklarimiz hamilelik testi degil yumurtlama takibi yapmak icin kullanilan testler elbette ki herkea hamilelikten suphelenimce doktora gidiyor
Tesekkur ederim insallah isteyen herkese nasip olurAnladım şimdi, kusura bakmayın yanlış anlamışım.
İnşallah gebesinizdir.
Belki 2 kez yumurtlamışsınızdır
Valla dun biraz kasiklarimda agrim oldu normalde benim de cok agrim olurdu ama bu sefer olmadiYumurtlama belirtilerin olmuyor mu ? seffaf akinti ve ya kasiginda agri ? ben öyle anliyordum ama takip etmedigim ay hamile kaldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?