Testte mi bir sıkıntı var bende mi :))

Herks hergun hastaneye gidemio yumurtlama takibide hastanelerde klomen kullaninca yada asilama yaptirinca yaptirilio .ya arkadas köyde yasiosa hastane uzaksa illa hastane sart deil arkadasim

Burada kimse kesin sen şöylesin diyemez. Kastettiğim bu. Kafasına takılan bir şey varsa hastaneden en doğru bilgiyi alır. Laf sokmuyorum. Yanlış bir şey söylediğimi de düşünmüyorum, bunun için beni linç etmeniz gerekmez.

Sen o uygulamayı nerden biliyosun bakim çok ayıp
Dr. da ovulasyon takibi yapar gebelik tedavisi sırasında ama gayette evde yapılabilir cnim

Dünden sonra benimle ilgili bazı şeylere şaşırmaman gerekmiyor mu hehhehe

Hangi uygulama o ?... bu ovulasyon testlrride sonuc verir

Tv de bir dizide görmüştü evli çift yan yana geziyorlardı kadının telefonunda uygulamanın alarmı çalıyordu .
Kadın çiçek açtı diye bağrıyordu . Sonra hoplaya zıplaya eve doğru koşuyorlardı

Tabii kide uygulamanın adını bilmiyorum ama T TamBirRabia biliyor gibi

Yok evet yanlış anlamışım ben. :) Ama yine de hastaneler bunlar için. Burada kimse uzman değil. Herkes yanlış yönlendirebilir. Hastane kesin çözüm.

Doğru diyosun cnim ama evlenince anlarsın ertesi gün dr.a gidiceksen bile burdaki tecrübeli arkadaşlara sormak istiyo insan :) konu bdv.lik değil o ayrı

Laf soktunuzu yanlis bisi solediginizi kast etmemistim ssdece hrrkesin hergun hastaneye gidicek durumu yok kimsede gercekten kesin bisi diyemez doktor deiliz bisi deiliz ama burda ovulasyon testini kullanan okdr cok inssn varki belki bi fikir belirtenler oljr

Yanlis alnlasilmak istrmemistim kusura bakmayin gercekten

Çok fenasınn

Uygulamayı biliyorum evet ama ben değişik versiyonunu kullanıyorum öyle çiçek açmıyo yumurta çıkıyo pembe renkte

Kan testi ile maddiyatın ne alakası var anlamadım. Aile hekimlerinde bile kan veriliyor artık.
Bu kadar test yerine bence de kan testi yaptırsaydınız daha net olurdu. Maddi durum yoksa hamile iken nasıl doktordan faydalanılacak ki o zaman. Saçma geldi bana kusura bakmayın ya da konuyu anlamadım.

Ilgincmis bi ara o proglramlari cok indirmistim merak ettim :) gerci bu ay asilama yaptircam yumurtlama takibimimi doktorum yapicak cok sukur

Kesinlikle katiliyorum cok fazla kullanan var benim ilk denemem belki birinde de o sekilde olmustur diye actim konuyu

Konu yumurtlama testi hamileleik deil cnm

Sorun şu ki yaptiklarimiz hamilelik testi degil yumurtlama takibi yapmak icin kullanilan testler elbette ki herkea hamilelikten suphelenimce doktora gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…