Yoksa ikizler mi geliyor
Masallah allah bagislasinBenim 3. Ve4. Cocuklar ikiz
Ben biraz sabirsizlardanim yine de sagol3 ay ovulasyon testi ile takibe başlamak için bence çok erken bir süre. henüz çok yeni denemeye başlamışsın zaten bu dönem en rahat rahat deneyeceğin dönemler testle takiple sıkma kendini. hiç değilse bir 6 ay akışına bırak. ama illa yapıcam diyorsan bu testler 10 dakikadan sonra anlamsız. testi yapıp 10. dakikada resmini çekmen lazım. bekledikçe koyuluğu değişiyor.
Ovulasyon testi ile hamilelik gibi topikler var oraya biraz takıl istersen
Hangi diziymiş o??
Dünden sonra benimle ilgili bazı şeylere şaşırmaman gerekmiyor muhehhehe
Tv de bir dizide görmüştü evli çift yan yana geziyorlardı kadının telefonunda uygulamanın alarmı çalıyordu .
Kadın çiçek açtı diye bağrıyordu . Sonra hoplaya zıplaya eve doğru koşuyorlardı
Tabii kide uygulamanın adını bilmiyorum ama @Rabia1994 biliyor gibi
Ovulasyon testiyle takip icin en guzeli gunde iki kez yapmaktir. Adet dongune gore 12-13.gunler gibi yumurtanin catlamasi beklenir ancak o aralarda testlerinde silik. Lh hormonu herkeste ayni degerde salgilanmiyor sabah silikken oglen pik yapip catlayabilir ertesi gun yaptiginda yine silik görürsün. Dikkat etmen gereken cok sey var yani. Bu testlere gore yumurtlama olmus demek cok zor.
Bende kullandim bunlardan iki cizgininde En Koyu oldugu gun iliski gerekiyor silik olan gun yumurta catlamaya yaklasmis demek koyulasinca catlamak uzere catlamis da olabilir demek oluyor catlamaya En yakin gun iliski olup daha sonra olmayacak erkek coxuk ihtimalini de artiriyorKızlar 3 aydir esimle korunmayı biraktik 27 gunde bir duzenli adet oluyorum bu ay ilk defa ovulasyon testi aldim fakat hiç bir şey anlayamadim bir koyulaşıyor bir siliklesiyor anlayan yapan yorumlayabilir mi bana
Bende beceremedim en güzeli iyi bir dr da yumurta takibi yaptırmakkolay olur diye aldim ama cok karisikmis 13.gun hem sabah hem gece yapmistim dediginiz gibi gece daha koyu cikmisti
Gece ovulasyon testi yapilmaz. Test icin en uygun saatler sabah 10 ve aksam en gec 9. Gunde 2 kez yapilan testler icin benim onerebilecegim saatler 10-11 arasi sabah ve 6-7 arasi aksamdir. Sabah ilk idrarla olmuyor. Testten 2 saat oncede sivi aliminien az seviyede tutman lazim.kolay olur diye aldim ama cok karisikmis 13.gun hem sabah hem gece yapmistim dediginiz gibi gece daha koyu cikmisti
Her gun saat 18 18.30 gibi yapiyorum siviya da dikkat ediyorum gece dediğimde 9 9.30du sanirimGece ovulasyon testi yapilmaz. Test icin en uygun saatler sabah 10 ve aksam en gec 9. Gunde 2 kez yapilan testler icin benim onerebilecegim saatler 10-11 arasi sabah ve 6-7 arasi aksamdir. Sabah ilk idrarla olmuyor. Testten 2 saat oncede sivi aliminien az seviyede tutman lazim.
Ama gunduz yapmiyorsun sabah catlamista olabilir. Testi ayni saatlerde duzenli yapman lazim. Bununla ilgili topigimiz var dilersen oraya gel gerekli bilgilendirme ve yardimi yapariz sana.Her gun saat 18 18.30 gibi yapiyorum siviya da dikkat ediyorum gece dediğimde 9 9.30du sanirim
Yeni uyeyim siteyi tam bilmiyorum nedir topiginiz nasil bulabilirimAma gunduz yapmiyorsun sabah catlamista olabilir. Testi ayni saatlerde duzenli yapman lazim. Bununla ilgili topigimiz var dilersen oraya gel gerekli bilgilendirme ve yardimi yapariz sana.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ara-geri-sayim.907545/page-4782#post-49205241Yeni uyeyim siteyi tam bilmiyorum nedir topiginiz nasil bulabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?