Tetanoz aşısı ve şeker yüklemesi

Şeker ailede olmadığı için yaptırmadım. Tetanozu yaptirdim

Şeker ailede olmadığı için yaptırmadım. Tetanozu yaptirdim
Bazı doktorlar onay veriyormuş bazıları vermiyorms sorucam cuma günü artık bakalım doktor ne diyor. Birde ben yarın tam 19 haftalık olacağız ama 2 3 gündür vajinada böyle saniyelik de olsa zonklayivi bir ağrı oluyor normal mi

Yanma vs varsa tahlil yaptirin

Bu anne adaylarına korku pompalayanlar beni bile korkuttu tetanoz aşısını 1 buçuk sene önce olmuştum çeşitli yorumlar okuyunca çok korktum zaten ilk bebeğimi kaybettim ama şeker tarama testini olurum çünkü neredeyse tüm sülale şeker hastası ve maalesef şekeri tamamen hayatımdan çıkaramadım. Tetanoz aşısını doktorlara danışacağım.

Ben sordum senin gibi düşündüm doktor vurulcaksin tabi değince cuma gidip vurulcam ilk doz ya insan korkuyor gerçekten ben bı diktora gittim aynı doktor düşün ilk gittigimde senin çocuğun aşılmayla da olmaz ama devlet hastanesi tüp Bebek yaptıracağım aşılama zorunlu olduğu için yapilcak yoksa tutmaz dedi bir daha gittiğimde 4 yumurta olmuştu o zamanda senin çocuğun olması çok yüksek riski alıyorsan yapım hocam geçen dank diye yüzüme bunu değip şimdi ne oldu dedim yani bir tane güvenilir doktor buldunmu tamam yoksa çok zor herkes başka birşey diyo

Kafamızı iyice karıştırıyorlar doktorlar bile kendi aralarında anlaşmış değiller. Hele Covid-19 aşılarından sonra aşı karşıtları daha da arttı.

Kafamızı iyice karıştırıyorlar doktorlar bile kendi aralarında anlaşmış değiller. Hele Covid-19 aşılarından sonra aşı karşıtları daha da arttı.
Kesinlikle dediğin gibi kime guvenecegimizi bilemedik Allah'a emanetiz artık birşey dediğimizde de çok biliyorsan kendin yap o zaman diyorlar bazıları ne kadar vijdanliysa bazıları bı o kadar vijdansiz olabiliyor hastane sonuçta kimse zevkine gitmiyor eğlencesine gitmiyor ama dediğim gibi Allah'a kaldik

Aynen öyle Allah'a emanetiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…