- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
- 83
- Konu Sahibi Lemon-yellow
-
Tek dozun hiçbir koruyuculugu olmadıgı için 2 doz yapılıyo aslında toplamda 5 doza tamamlanması lazım digerleri dogumdan sonraya denk geliyo ve ömür boyu koruyoNeden iki doz?? Bebege zarari varmi??
arkadaşlar hamileyken tetanoz aşısı oldunuz mu ben çok kararsız kaldım
Ben sağlık ocağına gittim 20. Hafta da kadın yapmam bu haftada dedi oradaki hemşire . Bu haftalarda düşüğe sebep olabiliyor dedi 9 aralığa gün verdi 25 haftalık falan olcak herhalde bende o yüzden bilemedim yaaBen 2 gun once oldum canim ilki 20. Ikincisi 24. Haftada oluyormus. 3.sude dogumdan sonra. Bunu saglik ocakları takip ediyor ozeller ilgilenmiyor. Cunku devlet sağlık ocaklarından takip ediyormus.
Ben sağlık ocağına gittim 20. Hafta da kadın yapmam bu haftada dedi oradaki hemşire . Bu haftalarda düşüğe sebep olabiliyor dedi 9 aralığa gün verdi 25 haftalık falan olcak herhalde bende o yüzden bilemedim yaa
Dedim de o da hemşireler böyle yapıyo nasıl yapıyorlar anlamadım falan dedi kafam öyle karıştı ki ne yapıcağımı şaşırdım valla yaAllah allah benim goruncemde hamile oda 20.haftasinda oldu. Hatta ben tam 20.haftadada degildim 19. Haftadaydim saglik ocagi cagirdiginda. Bende güvenmeyip doktorumu aradn yaptir hicbisey olmaz dedi. Sen baska bir yere daha sor istersen tatlim
Dedim de o da hemşireler böyle yapıyo nasıl yapıyorlar anlamadım falan dedi kafam öyle karıştı ki ne yapıcağımı şaşırdım valla ya
Allah allah ben 5düsügun uzerine hamile kaldim simdi 19. Haftadayim böyle bi riskten bahsetmedi ne dr.um ne hemsire 20. Haftafa yaptir dediler o zaman beklesem mi acabaBen sağlık ocağına gittim 20. Hafta da kadın yapmam bu haftada dedi oradaki hemşire . Bu haftalarda düşüğe sebep olabiliyor dedi 9 aralığa gün verdi 25 haftalık falan olcak herhalde bende o yüzden bilemedim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?