tevfik sözen acillll yardım

06crazyim06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
722
595
123
kızlar yakın bir zamanda ameliyat olcam kesinleşti saylır Tevfik sözeni düşünüyorum lütfen deneyimlerinizi paylaşın çok zor bir süreç takıntılı bir insanım çünkü, ameliyattan sonra allahın izniyle psikopatlarda olmak istemiyorummmmm

Son düzenleme:
inşallah amelıyatınız cok basarılı gecer,guzel bır buruna kavusursunuz.bol sans dılıyorum.

teyfık beyın sıtede yaptıgı hastalarının burnu hepsı aynı krakterstık ozellıge sahip kalıbı cıkarmıs dıkkat ettınz mi buna :/ fotolara bı bakın

Canım hakkında hayırlısı olsun. En zor süreç doktor arayışı sen onu atlatmissin gerisi sabır gerektirir sadece. Ben de cok mükemmelliyetci biriyim. Endişelenme yola doğru doktorla çıkarsan sorun yaşamıyorsun. Şimdiden bol şansss:)

teyfık beyın sıtede yaptıgı hastalarının burnu hepsı aynı krakterstık ozellıge sahip kalıbı cıkarmıs dıkkat ettınz mi buna :/ fotolara bı bakın

Canım sen başka doktorlarla karıştırdın her halde. Biraz daha dikkatli bakarsan bizim hiçbirimizin burnu birbirine benzemiyor. Kimin ki kavisli kimin ki düz hastanın isteğine gore doğal veya havalı yapıyor Tevfik hoca..

keşke biri tevfik beyin burunlarını toplayıp kolaj yapsa da herkes görse kalıbı çıkarmış mı

bu arada buyrun sizin önerdiğiniz doktor nedir söyleyin onun da yaptığı burunları inceleyelim

tevfik sözenin hastalarından bir tane memnun olmayanı gösterin desem bulamazsınız yok çünkü bu sitede tevfik beye ameliyat olan bir sürü hasta var hepsi çok memnun burunlarından,bu şekilde yazıp insanların midesini bulandırmayın lütfen

bu arada tevfik sözenle hiçbir alakam yok hastası da değilim,kendisiyle hiç görüşmedim de

Son düzenleme:

Ezgicim bosver bilen biliyor Tevfik hocanın yaptıgı burunları ,adamın basını kasiyacak vakti yok cok yogun çalışıyor. Hergun kac ameliyata giriyor.Bu arada sen ne yaptın ameliyat isini ?

ablacım benim ertelendi bir süreliğine maddi olarak denkleştiremedim,bir de ablamın düğünü oldu orada da epey masraf çıktı ailem biraz toparlasın yaza doğru olacağım inşallah

Başka doktorlarla krıstırıgımı hıc sanmıyorum sonuc olarak sen memnun olup fıkrını soyluyorsun burası bır forum oldugunu unutmamanı rıca edıyorm sen yorum yapma hakkına sahıpsen bende kendı sahsi fıkrımı soyleme hakkına sahıbım

Forumda kotu oldugunu ya da hatalı oldugunu degıl evet cok guzel kalkık ama hepsı dıkkatlı bakıldıgında doktorun aynı tıpte baskın burun profılı cıkartıgını gorursunuz

teyfik beye yaptıracaksanızda sistemde yüklü olan fotolara bakmanızı ya da doktorunuza bırakmadan ne ıstedıgınız ıyı anlatmanızı onerırım

bulungunuz sehırde farklı doktor tercıh edıp ''""""""tek bir plastık cerrahların degıl """""""sıze daha dogrusu sızın ıstedıgınızı verebılcek
doktorların fıkrını almanı onerırım

gecmıs olsun

Son düzenleme:

efnan27 kalbimdeki ve mantığımdaki ses Tevfik sözen diyor bide yaptığı burunlara baktım çok beğendimmm çok araştırma yaptım tamam emre ilhan ve Muhammet dilber de çok iyi ama ist.a gel git yapamam bide 10bn lira çok para benim içinn:)

Canım kalbini ve mantığını dinle o zaman:)))
Peki tevfik hocayla hiç görüştün mü? Ameliyat icin gun falan aldin mı canım?

Son düzenleme:

Canım kalbini ve mantığını dinle o zaman:)))
Peki tevfik hocayla hiç görüştün mü? Ameliyat icin gun falan aldin mı canım?

efnan27 hayır görüşmedim allahın izniyle yakın bir zamanda gitcemm işyerime çok yakın zaten bulunduğu hastaneye gitmemde sıkıntı olmaz inş. ,en büyük engel maddiyat ve babamı ikna etmekti allaha şükür ikisi de halloldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…