- 21 Temmuz 2013
- 722
- 595
- 123
- Konu Sahibi 06crazyim06
-
kızlar yakın bir zamanda ameliyat olcam kesinleşti saylır Tevfik sözeni düşünüyorum lütfen deneyimlerinizi paylaşın çok zor bir süreç takıntılı bir insanım çünkü, ameliyattan sonra allahın izniyle psikopatlarda olmak istemiyorummmmm
kızlar yakın bir zamanda ameliyat olcam kesinleşti saylır Tevfik sözeni düşünüyorum lütfen deneyimlerinizi paylaşın çok zor bir süreç takıntılı bir insanım çünkü, ameliyattan sonra allahın izniyle psikopatlarda olmak istemiyorummmmm
teyfık beyın sıtede yaptıgı hastalarının burnu hepsı aynı krakterstık ozellıge sahip kalıbı cıkarmıs dıkkat ettınz mi buna :/ fotolara bı bakın
teyfık beyın sıtede yaptıgı hastalarının burnu hepsı aynı krakterstık ozellıge sahip kalıbı cıkarmıs dıkkat ettınz mi buna :/ fotolara bı bakın
keşke biri tevfik beyin burunlarını toplayıp kolaj yapsa da herkes görse kalıbı çıkarmış mı
bu arada buyrun sizin önerdiğiniz doktor nedir söyleyin onun da yaptığı burunları inceleyelim
tevfik sözenin hastalarından bir tane memnun olmayanı gösterin desem bulamazsınız yok çünkü bu sitede tevfik beye ameliyat olan bir sürü hasta var hepsi çok memnun burunlarından,bu şekilde yazıp insanların midesini bulandırmayın lütfen
bu arada tevfik sözenle hiçbir alakam yok hastası da değilim,kendisiyle hiç görüşmedim de
ablacım benim ertelendi bir süreliğine maddi olarak denkleştiremedim,bir de ablamın düğünü oldu orada da epey masraf çıktı ailem biraz toparlasın yaza doğru olacağım inşallah
Canım sen başka doktorlarla karıştırdın her halde. Biraz daha dikkatli bakarsan bizim hiçbirimizin burnu birbirine benzemiyor. Kimin ki kavisli kimin ki düz hastanın isteğine gore doğal veya havalı yapıyor Tevfik hoca..
inşallah amelıyatınız cok basarılı gecer,guzel bır buruna kavusursunuz.bol sans dılıyorum.
Canım hakkında hayırlısı olsun. En zor süreç doktor arayışı sen onu atlatmissin gerisi sabır gerektirir sadece. Ben de cok mükemmelliyetci biriyim. Endişelenme yola doğru doktorla çıkarsan sorun yaşamıyorsun. Şimdiden bol şansss:)
teyfik beye yaptıracaksanızda sistemde yüklü olan fotolara bakmanızı ya da doktorunuza bırakmadan ne ıstedıgınız ıyı anlatmanızı onerırım
bulungunuz sehırde farklı doktor tercıh edıp ''""""""tek bir plastık cerrahların degıl """""""sıze daha dogrusu sızın ıstedıgınızı verebılcek
doktorların fıkrını almanı onerırım
hel_in aynı burunları yapması önemli değil yaptığı burun yüzüme gittiyse sorun yok bana yakışması önemli gerisi teferruat benim için, yinede yorumun için teş.
efnan27 kalbimdeki ve mantığımdaki ses Tevfik sözen diyor bide yaptığı burunlara baktım çok beğendimmm çok araştırma yaptım tamam emre ilhan ve Muhammet dilber de çok iyi ama ist.a gel git yapamam bide 10bn lira çok para benim içinn:)
teyfik beye yaptıracaksanızda sistemde yüklü olan fotolara bakmanızı ya da doktorunuza bırakmadan ne ıstedıgınız ıyı anlatmanızı onerırım
bulungunuz sehırde farklı doktor tercıh edıp ''""""""tek bir plastık cerrahların degıl """""""sıze daha dogrusu sızın ıstedıgınızı verebılcek
doktorların fıkrını almanı onerırım
hel_in aynı burunları yapması önemli değil yaptığı burun yüzüme gittiyse sorun yok bana yakışması önemli gerisi teferruat benim için, yinede yorumun için teş.
rıca ederım gecmıs olsun
ücret olarak bulundugunuz sehırde burun estetıgı fıyatları bu sekıldemı 10 bın yazmıssınız yani bu normal bı rakam mı
rıca ederım gecmıs olsun
ücret olarak bulundugunuz sehırde burun estetıgı fıyatları bu sekıldemı 10 bın yazmıssınız yani bu normal bı rakam mı
yani iyi doktorlar anladığım ve araşırdığım kadarıyla 5000 ve üzeri civanda bunlardan en iyileride muhammet dilber ve emre ilhan ancak hem fiyat itibarıyle hem de ist da olması nedeniyle bana uymuyor Tevfik sözen ise ankarada ve fiyat tahminimce bana uyucak gibi tabii doktorla yüzyüze görüşmeden fiyat bilemeyiz umarım herşey gönlümüzce olur:)
yani iyi doktorlar anladığım ve araşırdığım kadarıyla 5000 ve üzeri civanda bunlardan en iyileride muhammet dilber ve emre ilhan ancak hem fiyat itibarıyle hem de ist da olması nedeniyle bana uymuyor Tevfik sözen ise ankarada ve fiyat tahminimce bana uyucak gibi tabii doktorla yüzyüze görüşmeden fiyat bilemeyiz umarım herşey gönlümüzce olur:)
siz istanbulda mı yasıyorsunuz
aslında su da cok onemlı kaldıgınız sehırde bır gece hastanede kalıcaksınız
7 gun kontrol gıdıceksınız
10 gun alcı ve tampon cıkıyor
1 ay doldugunda kontorle tekrar gıdıyorsunuz
yanı amelyatlı sureklı yer deyıstırmek sızede zor gelebılır
10 bin cıddın ıyı rakammmıs
istanbulda ben op dr hakan genceyı de cok begendım ama ne kadar yapıyor bılemıyorm
siz nasıl bır butce ayırdınız
Canım kalbini ve mantığını dinle o zaman:)))
Peki tevfik hocayla hiç görüştün mü? Ameliyat icin gun falan aldin mı canım?
siz istanbulda mı yasıyorsunuz
aslında su da cok onemlı kaldıgınız sehırde bır gece hastanede kalıcaksınız
7 gun kontrol gıdıceksınız
10 gun alcı ve tampon cıkıyor
1 ay doldugunda kontorle tekrar gıdıyorsunuz
yanı amelyatlı sureklı yer deyıstırmek sızede zor gelebılır
10 bin cıddın ıyı rakammmıs
istanbulda ben op dr hakan genceyı de cok begendım ama ne kadar yapıyor bılemıyorm
siz nasıl bır butce ayırdınız
ankarada yaşıyorum hel_in
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?