tevfik sözen acillll yardım

bu forumda paylaşılan fotolar çok güzel ben de bu mutlu yüzleri görünce tevfik sözene ameliyat olmaya karar vermiştim ama büyük! bir ayrıntıyı gözden kaçırmışım burda foto paylaşan kızlar çok güzel burunlarında da cok sorun yok güzel sadece kemer sorunları var dolayısıyla harika sonuçlar ortaya cıkabiliyor. ama benim öyle değildi bu ayrıntıyı gözden kaçırdığım için şuan kendimden nefret ediyorum. ama tevfik sözene de kızgınım tek yapması gereken benim burnum konusunda kendine güvenli konuşmaması olacaktı. yapmadı senin burnunun altından kalkamam şu şu doktoru öneririm demedi. çok güzel olacak dedi. sonuç hüsran oldu amacım tevfik sözeni karalamak değil ama ben çok mutsuz oldum. eğer cok biçimsiz bir burnunuz varsa baya bi işin ehli insanları bulmak gerekiyormuş. şu an ben revizyon için bu arayıştayım

canım ben de Tevfik Sözen'e ameliyat oldum ve benim burnumda hem büyük bir kemer hemde yamukluk vardı artı uç kısmı çok düşüktü kenar yaprakcıkları da doğal olarak genişti ben ameliyat olalı 3 ay olacak ve hiç bri sorun yaşamadım ve Tevfik hoca da çok güzel bi sonuç çıkardı ortaya çevremdeki insanlar gerçekten çok beğeniyor burnumu ve doğallığını. Senin burada insanları bu şekilde yönlendirmen hiç hoş değil.. beğenmemiş olabilirsin çıkan sonucu ya da başarılı bir sonuç çıkmamış da olabilir.Keşke tek doktor yerine bir kaç doktorla daha görüşseydin de bu kadar sorun edip kendinden nefret etmeseydin. Burada Tevfik hocaya ameliyat olan çok kişi var bende gitmeden önce hakkında çok şey okudum ve tek olumsuz yazıyı sen yazdın sakıncası yoksa Tevfik hocanın yaptığı burnunla eski burnunun fotolarını atarsan bizde görmüş oluruz çıkan sonucu.

Aynen ben de foto görmek istiyorum.

canım öncelikle geçmiş olsun burda foto paylaşan kızların sadece kemer sorunları var demişsin de kemer de büyük bi problem forumda görmedin sanırım diğer doktorların hastalarını ya kemerleri düzgün alınmamış çıkıntı kalmış ya da kemer alınan yer çok oyulmuş! bide sadece kemer sorunu olduğu kanısına nasıl vardın bi bakısta?? mesela benim burnum kemerliydi ama yamukluk ve düşüklükte vardı içi de tıkalıydı... senin için üzüldüm foto paylaşırsan bizde görebiliriz burnundan neden memnun olmadığını.. Hem doktoru da haksız yere kötülememiş olursun

Canım oncesi sonrası foto paylaşsan ,belki senin dediğin kadar kotu değildir burnun. Cok merak ettim açıkcası burnunu

Doktoru kotulemek istemiyorum o iyi bir insan ve benim icin elinden geleni yapti ama benim burnumda ozel durumlar vardi sizin saydiginiz gibi degil doktoru karalamis gibi gorunduysem o anki bunalimima verin bi suclu bulmam gerekiyordu kendime kizmak yerine ona kizmak daha kolay geldi belki de ama lutfen benim soylediklerimi dikkate almasin kimse bana has ozel durumlar var o kizginlikla yazdigim yorumu da silmek istedim ama silemedim yasakmis inanin bir yolu olsa yorumumu kaldirmak isterim

dogrudur tevfik hocayı kesinlikle kötülemek istemiyorum ben ameliyata hazır değildim bunda da onun bir suçu yoktu tekrar ediyorum bana özel durumlar vardı burnumun ilk halini atsam yine iyi düzeltmiş dersiniz ama işte doğal burnun doğal bir çirkinliği oluyor benim bıcak darbesine olan hassasiyetimden ve suçlu aramamdan kaynaklandı bu durum bugün grip olduğum için bir kbb doktoruna gittim ve burnunda sorun yok bence dedi acıkcası tevfik hoca hakkında düşündüklerimden utandım o an lütfen kimse beni kale almasın ben ameliyat olduğum için pişman mıyım evet ama bunda tevfik hocanın suçu yok bu benimle ve burnumla alakalı bir durum insanları yanlış yönlendirdiysem üzgünüm ama dediğim gibi yorum silemiyorum

Keşke bunu düşünüp yazsaymışsındı çünkü burada ki bir çok insan bu yorumlardan etkilenerek karar veriyor ameliyat olup olmamaya bir anlık sinirle fevri davranarak insanları yanlış yönlendirirsin. Bence bir başlık açıp bu durumu düzeltebilirsin. Bu arada da geçmiş olsun umarım istediğin gibi bir buruna sahip olursun.

Burdaki yorumlari kimse bu kadar cok dikkate almamali doktorla mutlaka gorusulmeli buraya yalan dolan herkes herseyi de yazabilir burun olayi kisiye ozgu her doktor her hastayi memnun edemez her doktorun bir tarzi her hastanin farkli ozel durumlari ve bir beklentisi var dedigim gibi tevfik sozen herseyden once iyi bir insan gidip onla gorusmeden kimse karar vermemeli ha gorusmek icin karari da burdan yorumlara bakip vermektense onun yaptigi burun fotolarina bakmali

Resim paylasabilir misin? Oncesi ve sonrasini merak ediyorum.

Ben bu doktoru da merak ediyorum, revizyon için düşünüyorum, ameliyat olan arkadaşlardan bana yardımcı olabilecek varmı?

Arkadaşlar Tevfik beye nasıl ulaşabilirim. Kanser olcam hacettepeyi aramaktan. Ayrıca operasyon geçirmiş arkadaşlar ortalama nasıl bir ücretle karşılaştınız? Deviasyon probleminiz var mıydı? Çünkü ameliyatlar hacettepe bünyesinde oluyor takip ettiğim kadarıyla dolayısı ile deviasyon nefes problemini sgk karşılıyor olmalı estetik kısmında talep edilen ücret nedir onu öğrenmeye çalışıyorum. Şimdiden teşekkür ederim

siz ameliyat oldunuzmu memnunmusunuz

Tevfik sozen nasil ulasiliyor acsba.aylarca mail attim.2 kez hastaneye gittim.boyle iş mi olur.mail uzerinden hasta secmece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…