- Konu Sahibi 06crazyim06
-
Aynen ben de foto görmek istiyorum.canım ben de Tevfik Sözen'e ameliyat oldum ve benim burnumda hem büyük bir kemer hemde yamukluk vardı artı uç kısmı çok düşüktü kenar yaprakcıkları da doğal olarak genişti ben ameliyat olalı 3 ay olacak ve hiç bri sorun yaşamadım ve Tevfik
hoca da çok güzel bi sonuç çıkardı ortaya çevremdeki insanlar
gerçekten çok beğeniyor burnumu ve doğallığını. Senin burada
insanları bu şekilde yönlendirmen hiç hoş değil.. beğenmemiş
olabilirsin çıkan sonucu ya da başarılı bir sonuç çıkmamış da
olabilir.Keşke tek doktor yerine bir kaç doktorla daha
görüşseydin de bu kadar sorun edip kendinden nefret
etmeseydin. Burada Tevfik hocaya ameliyat olan çok kişi var
bende gitmeden önce hakkında çok şey okudum ve tek olumsuz
yazıyı sen yazdın sakıncası yoksa Tevfik hocanın yaptığı
burnunla eski burnunun fotolarını atarsan bizde görmüş oluruz
çıkan sonucu.
canım öncelikle geçmiş olsunbu forumda paylaşılan fotolar çok güzel ben de bu mutlu yüzleri görünce tevfik sözene ameliyat olmaya karar vermiştim ama büyük! bir ayrıntıyı gözden kaçırmışım burda foto paylaşan kızlar çok güzel burunlarında da cok sorun yok güzel sadece kemer sorunları var dolayısıyla harika sonuçlar ortaya cıkabiliyor. ama benim öyle değildi bu ayrıntıyı gözden kaçırdığım için şuan kendimden nefret ediyorum. ama tevfik sözene de kızgınım tek yapması gereken benim burnum konusunda kendine güvenli konuşmaması olacaktı. yapmadı senin burnunun altından kalkamam şu şu doktoru öneririm demedi. çok güzel olacak dedi. sonuç hüsran olduamacım tevfik sözeni karalamak değil ama ben çok mutsuz oldum. eğer cok biçimsiz bir burnunuz varsa baya bi işin ehli insanları bulmak gerekiyormuş. şu an ben revizyon için bu arayıştayım
Canım oncesi sonrası foto paylaşsan ,belki senin dediğin kadar kotu değildir burnun. Cok merak ettim açıkcası burnunubu forumda paylaşılan fotolar çok güzel ben de bu mutlu yüzleri görünce tevfik sözene ameliyat olmaya karar vermiştim ama büyük! bir ayrıntıyı
gözden kaçırmışım burda foto paylaşan
kızlar çok güzel burunlarında da cok
sorun yok güzel sadece kemer sorunları
var dolayısıyla harika sonuçlar ortaya
cıkabiliyor. ama benim öyle değildi bu
ayrıntıyı gözden kaçırdığım için şuan
kendimden nefret ediyorum. ama tevfik
sözene de kızgınım tek yapması gereken
benim burnum konusunda kendine
güvenli konuşmaması olacaktı. yapmadı
senin burnunun altından kalkamam şu şu
doktoru öneririm demedi. çok güzel
olacak dedi. sonuç hüsran oldu
amacım tevfik sözeni karalamak değil
ama ben çok mutsuz oldum. eğer cok
biçimsiz bir burnunuz varsa baya bi işin
ehli insanları bulmak gerekiyormuş. şu an
ben revizyon için bu arayıştayım
dogrudur tevfik hocayı kesinlikle kötülemek istemiyorum ben ameliyata hazır değildim bunda da onun bir suçu yoktu tekrar ediyorum bana özel durumlar vardı burnumun ilk halini atsam yine iyi düzeltmiş dersiniz ama işte doğal burnun doğal bir çirkinliği oluyor benim bıcak darbesine olan hassasiyetimden ve suçlu aramamdan kaynaklandı bu durum bugün grip olduğum için bir kbb doktoruna gittim ve burnunda sorun yok bence dedi acıkcası tevfik hoca hakkında düşündüklerimden utandım o an lütfen kimse beni kale almasın ben ameliyat olduğum için pişman mıyım evet ama bunda tevfik hocanın suçu yok bu benimle ve burnumla alakalı bir durum insanları yanlış yönlendirdiysem üzgünüm ama dediğim gibi yorum silemiyorumcanım ben de Tevfik Sözen'e ameliyat oldum ve benim burnumda hem büyük bir kemer hemde yamukluk vardı artı uç kısmı çok düşüktü kenar yaprakcıkları da doğal olarak genişti ben ameliyat olalı 3 ay olacak ve hiç bri sorun yaşamadım ve Tevfik hoca da çok güzel bi sonuç çıkardı ortaya çevremdeki insanlar gerçekten çok beğeniyor burnumu ve doğallığını. Senin burada insanları bu şekilde yönlendirmen hiç hoş değil.. beğenmemiş olabilirsin çıkan sonucu ya da başarılı bir sonuç çıkmamış da olabilir.Keşke tek doktor yerine bir kaç doktorla daha görüşseydin de bu kadar sorun edip kendinden nefret etmeseydin. Burada Tevfik hocaya ameliyat olan çok kişi var bende gitmeden önce hakkında çok şey okudum ve tek olumsuz yazıyı sen yazdın sakıncası yoksa Tevfik hocanın yaptığı burnunla eski burnunun fotolarını atarsan bizde görmüş oluruz çıkan sonucu.
Keşke bunu düşünüp yazsaymışsındı çünkü burada ki bir çok insan bu yorumlardan etkilenerek karar veriyor ameliyat olup olmamaya bir anlık sinirle fevri davranarak insanları yanlış yönlendirirsin. Bence bir başlık açıp bu durumu düzeltebilirsin. Bu arada da geçmiş olsun umarım istediğin gibi bir buruna sahip olursun.dogrudur tevfik hocayı kesinlikle kötülemek istemiyorum ben ameliyata hazır değildim bunda da onun bir suçu yoktu tekrar ediyorum bana özel durumlar vardı burnumun ilk halini atsam yine iyi düzeltmiş dersiniz ama işte doğal burnun doğal bir çirkinliği oluyor benim bıcak darbesine olan hassasiyetimden ve suçlu aramamdan kaynaklandı bu durum bugün grip olduğum için bir kbb doktoruna gittim ve burnunda sorun yok bence dedi acıkcası tevfik hoca hakkında düşündüklerimden utandım o an lütfen kimse beni kale almasın ben ameliyat olduğum için pişman mıyım evet ama bunda tevfik hocanın suçu yok bu benimle ve burnumla alakalı bir durum insanları yanlış yönlendirdiysem üzgünüm ama dediğim gibi yorum silemiyorum
teyfık beyın sıtede yaptıgı hastalarının burnu hepsı aynı krakterstık ozellıge sahip kalıbı cıkarmıs dıkkat ettınz mi buna :/ fotolara bı bakın[/QUOTE
Sen kime ameliyat oldun helin?
Eagidemir gecmis olsun. resim koydun mu?ekledim sizi resim koyarsanız çok iyi olur
Resim paylasabilir misin? Oncesi ve sonrasini merak ediyorum.canım ben de Tevfik Sözen'e ameliyat oldum ve benim burnumda hem büyük bir kemer hemde yamukluk vardı artı uç kısmı çok düşüktü kenar yaprakcıkları da doğal olarak genişti ben ameliyat olalı 3 ay olacak ve hiç bri sorun yaşamadım ve Tevfik hoca da çok güzel bi sonuç çıkardı ortaya çevremdeki insanlar gerçekten çok beğeniyor burnumu ve doğallığını. Senin burada insanları bu şekilde yönlendirmen hiç hoş değil.. beğenmemiş olabilirsin çıkan sonucu ya da başarılı bir sonuç çıkmamış da olabilir.Keşke tek doktor yerine bir kaç doktorla daha görüşseydin de bu kadar sorun edip kendinden nefret etmeseydin. Burada Tevfik hocaya ameliyat olan çok kişi var bende gitmeden önce hakkında çok şey okudum ve tek olumsuz yazıyı sen yazdın sakıncası yoksa Tevfik hocanın yaptığı burnunla eski burnunun fotolarını atarsan bizde görmüş oluruz çıkan sonucu.
takip edersen albumlerden bakabilirsin fotolaraResim paylasabilir misin? Oncesi ve sonrasini merak ediyorum.
Onden fotograf eklemediniz mi? Bn mi goremedim acaba yandan cok guzel onden de coo merak ediyorumtakip edersen albumlerden bakabilirsin fotolara
siz ameliyat oldunuzmu memnunmusunuzkızlar yakın bir zamanda ameliyat olcam kesinleşti saylır Tevfik sözeni düşünüyorum lütfen deneyimlerinizi paylaşın çok zor bir süreç takıntılı bir insanım çünkü, ameliyattan sonra allahın izniyle psikopatlarda olmak istemiyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?