teyze anne yarısıdır diye biliriz değil mi? :(

kardeşinizin evi varmış sanırım evlendirin erteletmeyin onlarlada daha fazla muhattap olmayın iş uzarsa ailelerinde sabrı taşar bu sefer kardeşinizle kızın arası açılır. belli daha çok zarar vercekler önünü kesin

Terbiyesiz insanlar ..
Yetim insanin malina goz dikmis yemisler ya omru bilah iflah olmazlar o esyalardanda hayir gormezler zaten..

Kizin yerinde olsam birdaha ne muhatap olurum , nede konusurum buyuk olay cikartirim..

Bizi de haberdar edin, merak ettim ben bu konunun sonunu.

o yedikleri yetim hakkı fitil fitil gelecek burunlarından

onların g.tlerı doğrulmaz..yetım malı yemıs serefsızler...bı yerlerınden cıkar ınsalllah..

yuh nasıl insanlar yahu pes diyorum, iki gün sonra evlenince bu insanlar oturmaya bile gidilmez hoş gitmeyince de laf ederler kesin bak bak o kadar yıl okuttuk büyüttük ettik şimdi bizi tanımıyor der bunlar gibi tipler, dönüpte bakmazlar kendilerine seviyesiz insanlar

Ya onu bunu bilemem de yetimin öksüzün hakkı çok fena çıkıyor ben diyeyim. Hem dunyada hem ahirette iki yakalari bir araya gelmeyecektir. Ne demek ya kızın esyalarini vermek. Sizin ailenizden erkek kardesiniz vs birileri gidip sert bi dille istesin bence. Hatta bi sonuc çıkacağını sanmasam da sirf korkutup ugrastirmak icin mahkemeye bile verilebilir. Sadece goz yummayin buna. Parasini versinler durumlari var eminim

çok sinir oldum okurken bu kız bu seferde hakkını bırakmasın şu utanmazlarda ayıp ya anne yok baba yok bide en yakınların sömürüsü. hiç ölmeyecekler mi bunlar acaba saçma insanlar

Gelin kizin durumuna cok uzuldum, son durum ne acaba ?

Yetim kizin ceyizini yemisler resmen, reziller!!!!!!

Bu insanlarla kizi muhattap etmeyin bence.

Kiza uzuldum, kimbilir ne hevesle secip aldi.
O ceyizleri evine alanin hic mi onuru yok, bu nedir ya?

Neyse karisik yazdim, kiz muhattap olmasin ama siz telefon edip kziin hakkini arayin. Ceyizleri de geri versinler.

Kiz duzgun bir insan, sizi de tebrik ederim davranislariniz icin.

Kardesinize de, kiza da duyurmadan halledin bence, kavga-dovus gerekiyorsa siz yapin ama kiz ve kardesiniz daha fazla uzulmesinler.

Yetim mali yemisler resmen hic mi vicdanlari yok? Hakkini arasin bir daha da gorusmesin. Sakin minnette duymasin baktilarsa hayirlarin bakmamislar parasiyla bakmislar.

Yuhh yanii yazık günah ya. Sizi davranışınız ve yaklaşımınız için tekrik ederim. Rabbim bu dünyada kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Yıllarca sömürüp yetmez gibi çeyizini çalmışlar. Kıyamam yazık nasıl üzülmüştür. Pis hırsızlar. Ağlayanın malı gülene yarar mı hiç üstelik bu hem yetim hem öksüz hakkı. Bunlar hiç ölmeyecek mi acaba vicdansızlar.

Hediyem olsun kısmından sonrasını okuyamadım yoksa ekrana dalacaktım kafa göz

Bence siz teyzeyi arayıp alınan eşyaların faturası gelinimizin üzerine ve karakola başvuruyoruz eşyalar çalındı diye kapınıza polislerin yığılmasını istemiyorsanız çeyizleri getirin aksi taktirde rezil olmayı ve hapse girmeyi göze almış olursunuz deyin .. İnanın o kadar sinir oldum ki anlatanam

Allah islah eylesin sok oldum su durum icin ne yaparsiniz bilemem de omur boyu o kisilerden uzak durmaniz gerektigi kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…