teyze anne yarısıdır diye biliriz değil mi? :(

Beddua. Etmek ıstemıyorum ama Allah bogazından getirsin resmen asabım bozuldu Allahın cezası yetim o yetim. Nasıl bı aclıktır nasıl bı yuzsuzluktür ac bitler kızın evını emmişsiniz bide ceyızını almıslar. Ben olsam gıder döve döve alırım benımde babam yok teyzem yada bi baskası suan ceyızıme dokunsa yere çarpar aya yollarım oksıjenınınden mahrum ederım nasıl üzüldüm

Kıza iyi kötü bakılmış namusuyla bu yaşa gelmesi iş güç sahibi sahibi olması için başında bi çatısı olmuş. Kötü kalpli yetim hakkı yiyen o insanlarla arasını bundan sonra uzak tutsun. Evlenme işlerinin uzamaması daha hayırlı görünüyor. Eşya evlilik sonrası da tamamlanabilir. Ne kadar şanslı ki sizin gibi yumuşak kalpli bir sahip çıkanı var.

olan olmuş. boş versin arkasına bakmasın. eşya bu alınır tekrar inş. biliyorum çok çok çok zor ama farz etsin ki kayboldu, çalındı vb. RABBİM yardımcısı olsun...

Birde şu var
bu anlatılanların hepsi doğru mu?

Őzellikle beyaz eşyalarin faturasi gelininizin üzerine ise suç duyurusunda bulunsun gelininiz. Hakkını arasın. Lütfen bu insanlarin yaptıklarını yanlarına bırakmayın. Yaptıkları suçtur.

Őzellikle beyaz eşyalarin faturasi gelininizin üzerine ise suç duyurusunda bulunsun gelininiz. Hakkını arasın. Lütfen bu insanlarin yaptıklarını yanlarına bırakmayın. Yaptıkları suçtur.
haklısınız.kız belki onların yanında büyüdüğü için böyle bir şey yapmak istemez ama bence de suç duyurusunda bulunulmalı.sanki alt tarafı bir kalemi çalınmış gibi susup oturmasın öyle.

Ne güzel sahip çıkmışsınız kıza.
Kesinlikle yasal yollara başvurun, faturalar da varsa.
Ve de kuzeni ile de konuşsun kız çeyizlerimi geri ver onlar benimdi diye ortalığı ayağa kaldırsın.
Öyle olmazsa hakkını alamaz, alamadığı ile de kalır, insan haksızlığa dur demeli diyemiyorsa o haksızlığı kabul ediyor demektir, koskoca kız.
Ondan sonra vermezlerse yine vermesinler ama hakkını arasın kız elinden geleni yapmış olur ve bir daha da bulaşmazlar en azından. Herkese anlatsın ceyizlerimi aldılar diye tüm çevrelerine rezil etsin. Görüşmeme bahanesi olur hem de.
Bir de merak ettim kardeşiniz hiç müdahele etmiyor mu olaya? Sonuçta sizden çok onun sahip çıkması lazım, nişanlısı yani kocası olacak yakında. Ne iş yapıyor kardeşiniz konuyla ilgisi yok ama maddi durum açısından soruyorum

Ne olursa olsun yaptıkları yanlış ama okadarda emekleri geçmiş büyütüp öğretmen yapmışlar .acaba bu kız sizi bulunca teyzesine karşı soğukmu davranmaya başladı onlarda bu kız haketmiyor diye düşünüp böyle şeyler yapmaya başladı kendi kendime böyle düşündüm ama tabikide yaptıkları yanlış yetim malı sonuçta onlara hayrı dokunmaz tatilde gelme konusuna gelince bence iyilik onda kalsın gelin olana kadar teyzesinin yanında kalsın sizde kötü olmayın

kızlar çok uzun yazamayacağım
ama dayısı bir şekilde devreye girdi, en azından kızın çeyizlerini düğün zamanı alacaklarmış
ev konusunda da bir arazileri varmış, kızın üzerine geçireceklermiş
galiba yasal yollara başvurmaktan bahsedildi, dayısı artık işin peşini bırakmam diye gelinimize garanti verdi
gerçi mişlerle mışlarla pek işler yürümüyor ama, artık herkesin kendi ailevi sorunu dedik ve biz karışmadık
gelinimiz bir kaç gün bizde kaldı, şimdi dayısında kalıyor
başka misafirlerim de var yatılı, onlar gidince tekrar bize gelecek
hepinize çok teşekkür ederim

bence kesinlikle kızı bırakma az olsun öz olsun lütfen yardım et elinden tut rabbim gürüyor yaşadıklarınızı mutlaka mükafatını verecek

Agzim acik okudum. Hak yemek zaten agir bir gunah ama YETIMIN,OKSUZUN hakkini yiyenin vay haline!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…