- 19 Ocak 2016
- 647
- 245
- 23
- 36
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
Madalyalanmadık malesef evetAyrıca kısır olunca noluyo yanidünyaya bebek getirince en mükemmel insanlar biz olmuyoruz. Şuan iki oğlum var rabbim hayırlı ömür nasip etsin inşallah ama kimse de madalya takmadı yani doğurduk diye.
Takma kimseyi doğurunca nolacak ki de ? Soranlara ya da siz.niye doğurdunuz ki de tıka lafı ağızlarına
Amaan aldiris etmeyeceksin o zaman,he de geçDiyoruz olsun olsun getir diyolar
sizin adınıza üzüldüm inşallah tekrar tadarsınız o mutluluğu Rabbim sabır versin ,Kardesiniz cok bozuluyodur bu duruma.yapmayin ne olur.insanin dogum tarihi degismez ki.elalem kimki.
Pisman olursunuz.nasil durdunuz buncazaman.
Ben bebegimi kaybettigim hafta ablam hamile kaldi ikinciye.
Bebek dogdugu gun atladim sehir disindan kostum gittim..o tat o an bambaska.
Demeleri ve yüze vurmaları kötüde sizde hemen çocuk yapanlara saydırıyorsunuz şuan zihniyet bellide nedir bende 18 yaşındayım ve bebeğim olsun diye uğraşıyorum istiyorum
Daha deminde yazdığınız gibi Zihniyet belli tamam mı? Deyişinizden bahsediyorum. Ayrıca onlara cevap vermenizi sorgulamadım.Hani nerede saydırmışım? Evet zihniyet belli yalan mı?
Ben evleneli bir kaç ay olmuş bu konuda konuşmaya cüret eden birine gerekli cevabı verdim ve sustum.
Allah gönlünüze göre versin ama bana göre 18-19 yaş çocuk sahibi olunacak bir yaş değil. Bu da benim düşüncem. Kimseye de saydırmadım siz gocundunuz.
Daha deminde yazdığınız gibi Zihniyet belli tamam mı? Deyişinizden bahsediyorum. Ayrıca onlara cevap vermenizi sorgulamadım.
Konuyu uzatmak değil niyetimde bence senin sinirlerin bozuk...Ben inandığım şeyi her zaman savunurum. Gocunanlar benim problemim değil.
Ayrıca 'tamam mı?' değil 'yalan mı?' yazdım arada anlam farkı var.
Sizin neyi sorgulayıp sorgulamadığınızla ilgilenmiyorum.
Konuyu saçmasapan uzatıp saptırmanın alemi yok. Yorum yapmazsanız sevinirim.
Konuyu uzatmak değil niyetimde bence senin sinirlerin bozuk...
Çok üzülüyorum nolur cevap verirmisiniz
Yoo Allah'a şükür çok iyiyim. Cımbızla yorum seçip gocunan ben değildim ki sizsiniz?
Ne zaman senli benli olduk anlamadım ama neyse bu size son cevabım?
Siz mi veriyosunu de bebeğiii !! Size mi kaldı de allah mı oldunuz de ben istemiyorum olursa olur olmazsa yapacak bişey yok nasip kısmet bu işler . İnsanlar ne kadar alçak yaa bu kadar olmaz kısır falan çok ayıpMerhaba arkadaşlar
Benden 2 yaş küçük kardesim hamile
Çok sevindik ailecek
Ama bazı kendini bilmezler anneme "diger kizın niye getirmiyor yok kısır mı yok bilmem ne
Kafayı yemiş hepsi ya
Alısmışlar 3 ay sonra hamile kalmaya
Çünku hayattatki amaçları evlenip kös kös oturmak bebek getirmek gün yapmak vss
Moralimi bozuyor bunlar
Bunları diyenlerin çocukları da Allaha emanet yaşyolar
Cevap vermyrum hiç birine
Niye sordunuz diyorum
Neden merak ettiniz diyorum
B@şka neler soyleyebilirim gıcık olamalrı için
Tessekkürler
Canim malesef kardesiniz dogum yapana kadar bu sorular bitmiycek. Bide sizden kucukmus. Cocuk doguncada bitmez sira sende diycekler hazirlikli ol.Merhaba arkadaşlar
Benden 2 yaş küçük kardesim hamile
Çok sevindik ailecek
Ama bazı kendini bilmezler anneme "diger kizın niye getirmiyor yok kısır mı yok bilmem ne
Kafayı yemiş hepsi ya
Alısmışlar 3 ay sonra hamile kalmaya
Çünku hayattatki amaçları evlenip kös kös oturmak bebek getirmek gün yapmak vss
Moralimi bozuyor bunlar
Bunları diyenlerin çocukları da Allaha emanet yaşyolar
Cevap vermyrum hiç birine
Niye sordunuz diyorum
Neden merak ettiniz diyorum
B@şka neler soyleyebilirim gıcık olamalrı için
Tessekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?