Teyze oluyurum ama ??????

Benimde evlendikten 4 yil sonta oldu bebegim herkes lisir oldugumu dsunuyodu ama ben istmyodum soranlarada napican olmuyosa sende fazla varda banami vericen diyodum

Benim de benden 2 yaş küçük kardeşim hamile, ben daha evli bile değilim. Insanlara kalsa bu bile sorun ne takıyorsunuz konuşur konuşur kendileri dinlerler siz cevap vermeyince. Bozmayın sinirinizi boşuna.

bunu kardes yapıyorsa elalem sormasına bıle sasırmamalı

bende iki yillik evliyim bnden 1 bucuk yil snra kaynim evlendi ve 1 ay snra hamile kaldi eltim o zamana kadar ki baskilar haddi hesabi yok eltim benden once hamile kalinca ikiye katlandi bide aciyolar ayy korkma korkma seninde olur diyolar sanki onlari elinde insanlar o kadar cahilki ama bu cahilligin okumakla alakasi yok tahsilli insanlar bile yapiyo bu cahilligi Allaha havale ediyorum...

daha cok gencsın senım yaşında ben üni okuyordum

Bana da ikinci cocuk icin bir komsumuz ev de oturuyorsun 2. Yap beraber buyusunler dedi.
Kendisi de torununa bakiyor. Ben de, kizina soyle o yapsin 2. Yi dedim.
Demez mi, ben onlara karismam , kendileri bilir.
Bana karisma hakki var, kizina yok :)

evliligimizin yedinci yilinda tub bebekle gebelik nasip oldu Rabbim saglicakla sonuna erdirsin InsAllah ilk dort yil biz istemedik sonraki uc yil o gelmedi neyse ilk yillar bu teyzeleri hic tinlamadim ama sonraki yillar cok can sıkıcı oldu resmen yolumu degistirir olmustum insan duymazliktan geliyorum kafaya takmiyorum desede ister istemez etkileniyor o yuzden icinde tutma ben bu konulari konusmak istemiyorum de . zamani gelince olur de . Canim istemiyo de . sizin derdiniz benim cocugum mu de. Dogurmakta is yok onnemli olan egitimi de. Cok canini skarlarsa sana ne de ne biliyim de iste birseyler

Demeleri ve yüze vurmaları kötüde sizde hemen çocuk yapanlara saydırıyorsunuz şuan zihniyet bellide nedir bende 18 yaşındayım ve bebeğim olsun diye uğraşıyorum istiyorum

zaten stres yüzünden olmuyo çok takıyorum herşeyi cesaret edip gidemedim bi türlü
Kardesiniz cok bozuluyodur bu duruma.yapmayin ne olur.insanin dogum tarihi degismez ki.elalem kimki.
Pisman olursunuz.nasil durdunuz buncazaman.
Ben bebegimi kaybettigim hafta ablam hamile kaldi ikinciye.
Bebek dogdugu gun atladim sehir disindan kostum gittim..o tat o an bambaska.

Kısırlık bi kusurmus gbi konuşmalarına ne denir ki??
Yav,bir can yaratılıyor, kaderi olan bir insan geliyor dunyaya.. Allah isterse olur, vermezse olmaz.. Insanlar cocugu olmayanlari neden boyle yargilar, sorgular ki.. Ne hakla? Hem yargilanacak bisey mi?
Ayrica cocuk icin su an hazir olmaya da bilirsin,kardesin dogurdu diye dogurman mi lazimmis? Rekabet mi var?

Bunların yarısını diyorum yarısı da maalesef akrabam oldugu için öyle dik konysamyrum

İşte gel de anlat

Çocuğu olmayan bi insana ne iyi niyetle nede kötü niyetle çocuk hakkında şeyler dememeli pek bence çünkü her iki türlüde içinde bi yara olduğu için acıyor teyzem mesela 46 yaşında hiç çocuğu olmadı hsla biri çocuğun olmuyo mu dediğinde sinirlenir

Ay sen neden gtmysun ölümlü dnya gıt gor yıgenını ya elalem susmaz zaten

6 yaş küçük kız kardeşimin çocuğu var ..

Bana da herkes aynı şeyleri soruyor. .

Olmuyor diye çığlık atmak istiyorum bazen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…