- 24 Temmuz 2015
- 2.898
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
zaten stres yüzünden olmuyo çok takıyorum herşeyi cesaret edip gidemedim bi türlüsizde tuhafsiniz ama yegrninizi gormeye engelmi bu kadarmi onemli yani
bunu kardes yapıyorsa elalem sormasına bıle sasırmamalıBenim bi küçüğümün 2, en küçüğümüzün 1 çocuğu var, ikincinde yolda, ablamında bir kızı var, soruyolar durmadan, çocuk da çocuk eee benim yaş 38, emekli olunca bakıcam diyorum daha var:))) insanlar patavatsız geçtiğimiz Pazar öğrendim küçük kardeşimin 2. Hamileliğini , haber yayılınca öbür kardeşim arıyo ablaaaaa ben 3.yü yapıcam senden ne zaman haber alıcaz diye, hususi bunu söylemek için arıyo yani:)))) be hödük kardeşim bilmiyomusun sağlık sorunlarımı, be edepsiz, beyinsiz deyiverdim:))) insanların ayarı yok, takmayacaksın , ben diyorum bizim ailenin kısırı da benim nolcak kardeş diye, ti ye alıyorum artık:))))
daha cok gencsın senım yaşında ben üni okuyordumArkadaslar bn bir buck senlik esliyim bnde ayni derttn mudaribim 8 ay icnde 4 dusk yptm i aydirda olmuyr denedm o kdar dusuge ragmn soruyolr hala birbirsey vrmi diye sinir oluyrm eltim biri dogdu yeni biride hamile salk bir komsu diyr eltin seni gecti bnde dedim onlar yaslida acele ediyrlr bnm bir acelm yok bu cocuk yuzundn piskoljim bozuldu npcm bilmiyrm daha 21 yasdym
Demeleri ve yüze vurmaları kötüde sizde hemen çocuk yapanlara saydırıyorsunuz şuan zihniyet bellide nedir bende 18 yaşındayım ve bebeğim olsun diye uğraşıyorum istiyorumBen bir gün 'çocuk yapsanıza ya' diyen birine 'ben doğurunca sen mi bakacaksın?' demiştim de orada kapanmıştı konu. Kendisi 19 yaşında evlenip hemen hamile kaldı. Zihniyet belli yani. Çok da takılmamak ama lafı da yapıştırmak lazım.
Ne mantıkla söyleyebiliyorlar anlamıyorum gerçekten.
Ablam yeni evlendiği zaman(2-3 ay civarı) komşunun biri anneme 'çocuk yok mu daha olmuyor mu?' diye sormuştu. Kahkahayı basmıştım valla.
Kardesiniz cok bozuluyodur bu duruma.yapmayin ne olur.insanin dogum tarihi degismez ki.elalem kimki.zaten stres yüzünden olmuyo çok takıyorum herşeyi cesaret edip gidemedim bi türlü
Bunların yarısını diyorum yarısı da maalesef akrabam oldugu için öyle dik konysamyrumSecenek cok, cocuk dusunmuyor musun diyenlere; dusunuyorum oyleyse varim, aslinda ben bir erkegim, dusunemeyecek kadar kafam mesgul, sana ne, sana ne be, amaaannn bosverrrr, isim gucum yok cocuk mu isteyecegim, boyle cok rahatim yan gel yat osman, cok samimi bir tanidiksa yuru git isine be gibi cevaplar veriyorum. Canim hangisini istiyorsa, kime ne soylersem neseleneceksem onu soyluyorum. Zaten insanlarla dalga gecme ve ters olma ozelliklerim yuzunden az bucuk taniyanlar bana pek soru sormaz, ben ne kadar istiyorsam o kadar yanima yaklasirlar.
İşte gel de anlatKısırlık bi kusurmus gbi konuşmalarına ne denir ki??
Yav,bir can yaratılıyor, kaderi olan bir insan geliyor dunyaya.. Allah isterse olur, vermezse olmaz.. Insanlar cocugu olmayanlari neden boyle yargilar, sorgular ki.. Ne hakla? Hem yargilanacak bisey mi?
Ayrica cocuk icin su an hazir olmaya da bilirsin,kardesin dogurdu diye dogurman mi lazimmis? Rekabet mi var?
Sen su an dusunmuyo musun,yoksa su an olmuyor mu?İşte gel de anlat
canım bende aynı durumdayım 6 senelik evliyiz nasib olmadı bazı sebebler vardı benden 4 yaş küçük kızkardeşim geçen yıl evlendi bebeği oldu o kendini bilmezler yüzünden yanına gidemedim daha,onlara neyse artık
Sen su an dusunmuyo musun,yoksa su an olmuyor mu?
Ben su an dusunmuyorum ama biz kimiz ki,yaratacak olan Allah, hayirli zamanda olsun.. DiyebilirsinSuan düşünmüyorum
Ben su an dusunmuyorum ama biz kimiz ki,yaratacak olan Allah, hayirli zamanda olsun.. Diyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?