Teyze ve bitmek bilmeyen konuşmaları!

insanlar belli bir yaştan sonra alıngan oluyor herşeyi kendi üzerlerine alınıyorlar

belli ki teyzen tavır ve hareketlerini yanlış algılayıp yanlış şeyler düşündü

kırıldı sana hakaret etmesi çok yanlış elbetteki buna karşılık tepki vermen normal de

üzerine yürüyüp cinnet geçirecek ne vardı

annanen kötü bir şey dememiş onu ne diye azarladın üvey diye mi bu kadar acımasız davrandın yaşlı başlı kadına?

Bende sizin gibi düşündüm. Eğer bana ''Ağzına tükürürüm senin.'' demeseydi. Yanına gidip ''Teyze eğer sana böyle hissettirdiysem çok özür dilerim. sen olayı çok yanlış anlamışsın ben hastalıktan direkt çıktım çok özür dilerim.'' diyecektim. Ama ayağa bi' kalktı ses tonu vardır, söylemesi vardı o cümleyi kurarken resmen öldürecek sandım.
Anneanneme gelecek olursak milletin içinde kolumu sıktı çek git dedi diğer daireye sokunca melek kesildi başıma. İki yüzlülük. İşin en kötü yanıda teyzem olacak aileyi kulanarak küfürler edilir ya dedemin büyüklerin yanında ana avrat sözler etti. Ben maalesef ailem hakkında bunu söylemesine katlanamadım.
Herşeyin bir dozu ve sınırı vardır. Ben takmazdım ama kadın bildiğiniz haplarla duruyor o yüzden korkarak yazdım ne yapmam gerektiğini.

hııı anladım tabi biz olayı birebir yaşamadığımız için iyi analiz edemiyoruz haliyle

bende yaşlı başlı kadına durup dururken sadece teyzen o senin dediği için saydırdın sanmıştım

Teyzende bir tuhafmış yaptığın ilgisizliği acaip abartmış , bence artık görüşme onunla , teysen bir ruh doktoruna görünsün bence , herhalde başka sorunları var ama kabak senin başında patlamış

Çok sorunları var. Haplarla duruyor. Çok sustum, çok sessiz kaldım ama o küfürlere, o terbiyesiz cümlelerine dayanamadım.

Küfür ettiyse hakaret davası açabilirsiniz, sonuç alınıyor.

teyze anne yarısı derler ya, bence değil...
dava filan açamaz, davaya konu bir durum yok zaten
edepsizliğinden yapıyor, hırsını alamamış besbelli.

teyze anne yarısı derler ya, bence değil...
dava filan açamaz, davaya konu bir durum yok zaten
edepsizliğinden yapıyor, hırsını alamamış besbelli.
Teyzem üvey bu arada. Üvey dayılarımı çok seviyorum hatta bir tane daha üvey teyzem var melek gibi sağ olsun. Ama bu bambaşka. Çok sorunları var, susmuyor. Yıllardır arkamdan konuşulanlara sustum dün kalabalığın içinde bana böyle davranınca uyardım. Evet hırsını alamadan hayatta bırakmaz. Ama en korkunç yanıda hapları var çok yan etki yapıyor öldürebilirde beni.

o kadar uzun boylu değil
o hangi hapmış yan etkisi cinayet olan.

Depresyon ve antidepresan hapları kullanıyormuş. Çok yerde okudum bunlar çok yan etki yapıyormuş. Hatta dün bunu durduramamışlar bayılmış yengemin üzerine yürümüş bıçakla.

toplumun yarısı antidepresan kullanıyor. yan etkileri evet var ancak cinayete kılıf vs olmaz.
açıkça görülüyor ki teyzeni, tahammülsüz, hırçın, saldırgan ve insanların duygularıyla oynayabilmek için ayılıp bayılan bir tip.
şu bayılan kadınlara da ayrı bir gıcığım "ayyyyyyyyyyyyyyy bana bir şeyler oluyor" kütt diye kendini yere atmalar.
tamamı oyun bunların.
zaten 2 saat uzakta oturuyor demişsiniz nerede görecek de öldürecek sizi?

Kendisi Ankarada. Ama sürekli anneannemin yanına gelir gezer tozar gezi delisi. Bak çok güzel anlatmışsınız. Hatta tartışma esnasında bayılacak gibi yapıyordu ''Bırak şu acıtasyonlarını insanları böyle mi kandırıyorsun.'' demiştim. İŞi gücü acıtasyon.

Teyzenin sorunları olabilir, normal biri olmayabilir. Söylediği şeyler, yaptığı hareketler çok yanlış. Fakat sen -kusura bakma ama- kim oluyorsun ki annenin, babanın, annanenin, dedenin yanında böyle bir tepki veriyorsun? Müdahale etmesi gereken insanlar varken, annen yaşındaki bir kadının üzerine yürürsen, ondan bir farkın kalmaz.
Yeğenim bana böyle bir tavır sergilese kahrolurum.

Artı antidepresan kullanan herkese böyle deli muamelesi mi yapıyorsun bir de merak ettim?

Ben de kullanıyorum, nasıl bir genellemedir bu? Merak etme antidepresanların adam öldürme gibi yan etkileri yoktur.

Yazımı iyi okuyunuz! O hapı kullanıyorsunuz diye üzerinize alınmayı da kesin. Deli muamelesi yapsaydım, yüzünede söylerdim. Hatta haplarını konu edip hepsini söylerdim. O kim oluyor da büyüklerimin yanında bana ''Ağzına tükürürüm'' diyor. Birde bunun ses tonuyla söyleme tarzını şu an tarif edemiyorum. Bu cümleyi geçtim Ana, avrat (ablasını sokarak küfürlerinin içine) fantaziler kurdu. Kalkıpta küfür etmedim kendisine saygısız dedim. Sakin ol dedikçe susmadı. Müdahale etmesi gereken insanlar kalkıp susturamadı. Yıllardır sustum dedikodularına, yalanlarına hep sustum yüzüne karşı hiçbir şey olmamış gibi teyze dedim.
Sen çıkıp ablanın çocuğuna ne hakla ''Ağzına tükürürüm '' diyebiliyorsun üstüne birde o.. evl.. yakıştırmalar Akıl var mantık var.
Orada küfürler etmeseydi, adam gibi konuşsaydı haksız olsam bile gidip özür dilerdim. Eğer sana böyle hissettirdiysem özür dilerim derdim.. Empati özelliğim mükemmeldir siz merak etmeyin. Hapı kullananlara asla bir şey demiyorum. Kullanan arkadaşlarımda var ama bu bildiğiniz bambaşka HAPLARI ORTAYA SEREREK SENİ ÖLDÜRECEM ULANNN derse ne yapılabilir ?

Depresyon ve antidepresan hapları kullanıyormuş. Çok yerde okudum bunlar çok yan etki yapıyormuş. Hatta dün bunu durduramamışlar bayılmış yengemin üzerine yürümüş bıçakla.

Ben sizi haklı buldum
Hastalığını kullanarak istediği her şeyi yapan o kadar çok insan var ki
İpini koparan antidepresan alıyordu benim okuduğum okulda
Yurt odası zanaks adlı ilaçtan geçilmiyordu ve hepsi de sadece sınav dönemleri falan alınıyordu.
Teyzeniz size zarar verip "Ay ilaç aldım ben bilmiyorum naptığımı" diyip sıyrılacağını sanıyorsa yanılıyor.
Ben sizi haklı buldum.
Ananız babanız susuyor diye sizde susacak değilsiniz elbet, saçmalığa gel.
İyi yapmışsınız
Çok korkuyorsanız savcılığa gidin, beni tehtit ediyor başıma bir iş gelirse sorumlusu budur diyin

Bu nasıl bir aile yahu? Teyzesi küfreder yeğeni küfreder. Aile fantezileri kurulur konuşulur. Allah esirgesin.Ayrıca her antidepresan kullanan kişi için akıl hastası vs. diyemezsin.Senin de pek akıl sağlığın yerinde olduğu söylenemez.

Ya çok sağ olun, anladığınız için. Hapı kullanan çok arkadaşım var inanın. En sevdiğim arkadaşlarım hemde. Ama onlar teyzem gibi değiller teyzem tam bir acıtasyon derdinde.

Şu kk kadınlarının da ingiliz kraliyet ailesi mensubu hallerine de hastayım
Hiç biri sinirlenemz, kötü söz söylemez, birine bağırmaz çağırmaz
Sorsan "salak" ne demek anlamını bile bilmezler.
Yersen.
O yüzden sen şimdi sana ve ailene küfreden teyzene sinirlenince gariplerine gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…