Doğuma Hazırlık Teyzeleri lütfen kızıma duyulmamış bir isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Tabii ki sizin tercihiniz ama neden özellikle duyulmamış,değişik isim.

Kabul gününde hep aynı pasta olmasın başka tarif yok mu gibi bişey değil ki bu.

Çok klasik sevmiyorsanızda yinede isime benzer isim tercih edin bence meleğinize.

Hayırlı doğumlar.

Benim kızım olsa idi merve,elif,kevser,rana,irem,büşra gibi isimlerden seçerdim.

bizim de kızımız ağustos'da gelecek hayırlısıyla. isim konusunda cok kararsızlık çektik fakat en sonunda "zeynep ada" diye diye bu ismi koyucaz insallah. ama ada isminin yerine başka bir isim koymayı düşünmüyo değilim.

Ben de Allah nasip ederse kiz bebek bekliyorum. Ancak ismi degisik olsun diye uydurma isim koymayacagim. Kulaga farkli geliyor, kimsede yok diye sacma sapan isimler, manasiz ya da kotu anlamlari olan isimler cok turedi.

Benim esim Turk. O yuzden Turkce isim dusunuyoruz. ''Duru'' ismi cok hos. ''Ipek'' ise yegenimizin adi. Ben ''Berrak'' ismini de cok seviyorum. ''Oyku'' hos ama icinde hem noktali O var, hem noktali U! (benim klavyemde noktali karakter yok, o yuzden yazamadim...) Bir de Sezen ya da Sezin ismi guzel geliyor bana. ''Nida'' da guzel isim....

Umarim yardimi olur.
Dogumunuz ne zaman?

merhaba allah nasip ederse işallah benimde kızım olucak ismini' hira nur 'olarak koymayı düşünüyoruz hira dağı var peygamber efendimize vahiy gelen mağara ben çok sevdim bu ismi birde duru ismi çok güzel .

insan evladi icin herseyin en guzeli en iyisi olsun istiyor
buna isimde dahil tabi
ceylin lena eflin aleyna esila buglem belinay eflal efra lara v.s v.s.
gibi isimler hep cennette bir su cennette bi isik kapi cicek gibi aciklamalarla hosumuza gidiyor
ama bu isimlerin gercek anlamlari melek yavrularimiza asla yakismayan manada maalesef
bir dusunmek lazim madem bu isimlerin boyle kutsal anlamlari vardi
neden gecmiste bir allahin kulunda kullanilmadi?
sirf yabanci isimleri andiriyor diye hosumuza gidiyor
peki cocuklarimiz bize neden bu ismi verdin bana derse ne cevap verecegiz?
onemli olan farkli isim olmasi degilki
onemli olan akilli basarili ve hayirli bir evlat olmasi...
lutfen isim ararken anlamindan emin olalim anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…