- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
şimdi çalışıyor ama akşamına yiyor günlük 150 tl alabildiği bir işi var keyfi yetince gidiyor yetmeyince gitmiyor öyle sorumsuz belki o kadınla yiyordurVe dayanamadım sorucam enişte bey parasız pulsuz kira bile odemezken o hanımla ne cesaret flört ediyor ve teyze niye bağımlı bu enisteye bu kadar
Ama önce herkes bilmiyordu şimdi herkes öğrendi çok üzülüyorumevet bazı kadınlar var, kocası naparsa yaprın başında dursun, yanında dursun istiyorlar, anlamsız bir şekilde.Hastalıklı bir bağımlılık söz konusu bence. Enişte bey çalışmazken etmezken 2. kadını nasıl idare etmiş açıdan, ya da adam çok ballı teyzeniz gibi ona bakan birini daha buldu kendisine. Sizin pek yapabileceğiniz bir şey yok gibi. Haberiniz yokmuş gibi davranın, konu açılırsa da önemsizmiş gibi üstünde durmayın pek, geçiştirin ki o da çok büyütmesin.Zaten bilindik bir şey sadece görsellerle desteklenmiş :/
Oyy oyy keşke enisteyi değil teyzeni katsaydin ise totosuna bi tekme atardı belki enişte beyin çaresizlik teyzenin durumu birazdaşimdi çalışıyor ama akşamına yiyor günlük 150 tl alabildiği bir işi var keyfi yetince gidiyor yetmeyince gitmiyor öyle sorumsuz belki o kadınla yiyordur
çalıştığım yerde onu işe kattım yeri yurdu belli olsun diye
teyzemde de maaş kartı duruyordu
ama daha ilk günlerden avans istedi
sürekli izin istedi
ve çıkardılar.
teyzemse saplantılı bir şekilde aşık
Enişte bey hem teyzeyi hem flört ettiği bayanı idare ediyor, face de fotolar falan var sarmaş dolaş flört ettiği hanımla. Teyze hanimda saplantılı es bırakmıyor ağlıyor falanBen hiç bişey anlamadım
teyzem çalışıyor zaten kirayı o ödüyor ve marketi falan teyzem yapıyorOyy oyy keşke enisteyi değil teyzeni katsaydin ise totosuna bi tekme atardı belki enişte beyin çaresizlik teyzenin durumu birazda
Ooff daha kotu bi de karısının sırtından geciniyor boyu devrilesiceteyzem çalışıyor zaten kirayı o ödüyor ve marketi falan teyzem yapıyor
veren değil alan insan demişsin yaa garip geldi kadının neyi var ki versin.Bu sefer konu teyzem.
Kendisini sevmem ama (iki yüzlü, içten pazarlıklı, veren değil alan olduğu için ) gene de o bir kadın şuan şu fotoğrafları gördüm canım acıdı, çok üzüldüm.
Teyzemin eşi yıllardır çalışmaz, çalışsa da eve asla para getirmek, ev kiralarını ödemez, evdeki eşyaları da satar parasını kumarda yer. Sürekli ev ev geziyorlar, kirayı ödeyemedikleri için.
Teyzem bazı sebeplerden herkesten gizli eniştemden boşanmış, biz de sonradan tesadüfen kimliğini görünce öğrendik ama sülalede bilen yok başka.
Babam annemi aldattığında teyzem annemi suçlu bulmuş bizim eve gelip babamı övmüş anneme kocana şöyle davran bir dediğini iki etme sıcak davran, soğuk davranıyorsun da ondan oldu gibi gereksiz öğütler vermişti.
Bu olaydan 1 hafta sonra eniştemin sevgilisi olduğunu öğrendik.
1 ay önce eve gelmiyor o kadınlar kalıyordu.
Bu arada boşandılar ama teyzemle eniştem aynı evde kalıyordu.
Teyzem eniştemin gitmesini istemiyormuş.
Gideceğinde yalvarıyormuş, kuzenlerim söyledi.
Gitti diye evde karalar bağlamıştı.
Eniştem kadın bana büyü yaptı beni kurtar demiş teyzeme.
Teyzem de babamı başka ile götürttü hocaya babam kimseye hayır diyemez götürdü.
Muska falan yaptırmışlar (konu dine bağlanıp kapanmasın detay olsun diye yazdım)
Teyzem de o ilde eniştemle face e fotoğraflar atmış.
Dün eniştemin sevgilisi görüp kızmış ve eniştemin faceinde ikisinin sarmaş dolaş fotoğraflarını atmış.
Ve eniştem faceinin şifresini unuttuğu için fotoğraflar hala facede duruyor.
Herkes gördü rezil oldular
Benim rezil baba tarafımda aynı zamanda annemle babam akraba olduklarından teyzemin de akrabaları
teyzemle hala evli olduklarını bildikleri halde fotoğrafları beğenmişler
görünce şok oldum.
ki yorumlarda sen aşıksın biliyordum falan yazmışlar kadına kardeşi ya da akrabası sanmaları imkansız.
Sinirden öldüm dün oldu bu olaylar ve bu akşam da teyzemin doğum günü
Akşam teyzemlere gidicez nasıl davranmalıyım ?
Neler yapmalıyız ?
sadece maddi olarak demiyorum ondan maddi beklentimiz yokta aynı zamanda da hep birilerini sömürme peşindeveren değil alan insan demişsin yaa garip geldi kadının neyi var ki versin.
yağacagın bir şey yok.gerçekten yok.kendi halledecek
evet içkisi sigarası hep teyzem karşılıyorOoff daha kotu bi de karısının sırtından geciniyor boyu devrilesice
Anam bu herif neymiş boyle bulunmaz hint kumasi mi teyzeye daha napsin adam bilemedimevet içkisi sigarası hep teyzem karşılıyor
Neden güldün ?Kadının enişteyle fotoları face'e atması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?