- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
UFF YALAN RÜZGARINI İLK BEN SÖYLEMELİYDİM ÜZÜLDÜM ŞİMDİdaha diğer teyzemlerden ve evli olan adamlarla sevgili olan 3 tane kuzenimden bahsetmedim bile((
kafayı yemek üzereyim
Diyorum ki, acaba teyzeni bırakıp adamlamı konuşsanız ? Kuzenlerin falan gidip onu istemediklerini söylesinler. Adamı bi şekilde kovun gitsin ya. Belli ki bu adamın teyzeni sevdiği falan yok. Ne çıkarı varda hala yamanmaya çalışıyor ?ne desem vazgeçmedi ama ben de vazgeçmicem akşam biraz daha konuşayım bakalım
:) deliUFF YALAN RÜZGARINI İLK BEN SÖYLEMELİYDİM ÜZÜLDÜM ŞİMDİ
Anlattıkça karışıyor, bu karmaşayı nasıl tam olarak çözümlemiş bi şekilde aklında tutup bide anlatmayı becerebiliyorsun ? Ben olsam şu durumda annemle babamı bile karıştırırdım
teyzem kızar gitmesini istemiyor kiDiyorum ki, acaba teyzeni bırakıp adamlamı konuşsanız ? Kuzenlerin falan gidip onu istemediklerini söylesinler. Adamı bi şekilde kovun gitsin ya. Belli ki bu adamın teyzeni sevdiği falan yok. Ne çıkarı varda hala yamanmaya çalışıyor ?
daha diğer teyzemlerden ve evli olan adamlarla sevgili olan 3 tane kuzenimden bahsetmedim bile((
kafayı yemek üzereyim
kadınlar neden kendini ezdiriyor anlamıyorumÇok üzücü ama yetişkin insanlar. Savunup savunup da sonra sizin kötü olma durumunuz var. Nasıl oluyor bilmiyorum ama oluyor.
valla değilim fake olmayı ya da trollemiş olmayı bu durumlara yeğlerdimyanlis mi okuyorum fake m de nolur
Yok canım hani kalkipta büyük laflar etmedikten sonra niye başına gelsin.Korkma o konuda birinin uyarması gerek sonuçtakadınlar neden kendini ezdiriyor anlamıyorum
annem öyle söyleme başına gelmeden anlamazsın bak ben ayrılırdım diye büyük konuşma başına gelir diyor
şimdiki korkum aynısı başıma gelirse ve ben ayrılmazsam oldu.
onları anlamaya çalışıyorum ama haklı tek tarafları yok
Kuzenler evli mi bekar mi ?neden evli adamlarla beraberler bekar erkek mi kalmamış ???anasının başına geldiği halde neden yani???valla değilim fake olmayı ya da trollemiş olmayı bu durumlara yeğlerdim
2si 34 yaşındalar ve bekar bir tanesi 3 kere evlenip ayrıldıKuzenler evli mi bekar mi ?neden evli adamlarla beraberler bekar erkek mi kalmamış ???anasının başına geldiği halde neden yani???
2si 34 yaşındalar ve bekar bir tanesi 3 kere evlenip ayrıldı
kadınlar neden kendini ezdiriyor anlamıyorum
annem öyle söyleme başına gelmeden anlamazsın bak ben ayrılırdım diye büyük konuşma başına gelir diyor
şimdiki korkum aynısı başıma gelirse ve ben ayrılmazsam oldu.
onları anlamaya çalışıyorum ama haklı tek tarafları yok
haklısınız teşekkürlerPsikoloji çok enteresan bir şey. öğrenilmiş çaresizlikler. Bazen yılların getirdiği bağımlılıklar. Belli bir yaştan sonra hayatı tek başına göğüslemeye korkmak. Siz bence olayların dışında kalmaya bakın. Sonuçta iyi kalpli bir insana da benzemiyor. Belki bu da onun cezasıdır.
resmen boşandıkları için sorun yok aslında. şifre değişikliğini dile getir farklı bir yoldan.Bu sefer konu teyzem.
Kendisini sevmem ama (iki yüzlü, içten pazarlıklı, veren değil alan olduğu için ) gene de o bir kadın şuan şu fotoğrafları gördüm canım acıdı, çok üzüldüm.
Teyzemin eşi yıllardır çalışmaz, çalışsa da eve asla para getirmek, ev kiralarını ödemez, evdeki eşyaları da satar parasını kumarda yer. Sürekli ev ev geziyorlar, kirayı ödeyemedikleri için.
Teyzem bazı sebeplerden herkesten gizli eniştemden boşanmış, biz de sonradan tesadüfen kimliğini görünce öğrendik ama sülalede bilen yok başka.
Babam annemi aldattığında teyzem annemi suçlu bulmuş bizim eve gelip babamı övmüş anneme kocana şöyle davran bir dediğini iki etme sıcak davran, soğuk davranıyorsun da ondan oldu gibi gereksiz öğütler vermişti.
Bu olaydan 1 hafta sonra eniştemin sevgilisi olduğunu öğrendik.
1 ay önce eve gelmiyor o kadınlar kalıyordu.
Bu arada boşandılar ama teyzemle eniştem aynı evde kalıyordu.
Teyzem eniştemin gitmesini istemiyormuş.
Gideceğinde yalvarıyormuş, kuzenlerim söyledi.
Gitti diye evde karalar bağlamıştı.
Eniştem kadın bana büyü yaptı beni kurtar demiş teyzeme.
Teyzem de babamı başka ile götürttü hocaya babam kimseye hayır diyemez götürdü.
Muska falan yaptırmışlar (konu dine bağlanıp kapanmasın detay olsun diye yazdım)
Teyzem de o ilde eniştemle face e fotoğraflar atmış.
Dün eniştemin sevgilisi görüp kızmış ve eniştemin faceinde ikisinin sarmaş dolaş fotoğraflarını atmış.
Ve eniştem faceinin şifresini unuttuğu için fotoğraflar hala facede duruyor.
Herkes gördü rezil oldular
Benim rezil baba tarafımda aynı zamanda annemle babam akraba olduklarından teyzemin de akrabaları
teyzemle hala evli olduklarını bildikleri halde fotoğrafları beğenmişler
görünce şok oldum.
ki yorumlarda sen aşıksın biliyordum falan yazmışlar kadına kardeşi ya da akrabası sanmaları imkansız.
Sinirden öldüm dün oldu bu olaylar ve bu akşam da teyzemin doğum günü
Akşam teyzemlere gidicez nasıl davranmalıyım ?
Neler yapmalıyız ?
Teyzenin bahanesi baya saçma. Adam gitmek istediğinde yalvarıp yakarması nedenmiş o zaman ? Ya bilmiyorumda bu adamdan, adamıda geçtim gelinen bu noktadan sonra normal derecede düzgün bi sonuca varmak imkansız bence. Bi şekilde birbirlerinden kurtulmaları gerek. Teyzen çalışıyor mu mesela ? çalışmıyorsa işe sokmayı deneyin. Kafası başka şeylerle meşgul olmalı artık, tabi kafa kaldıysa şu durumlardan sonrateyzem kızar gitmesini istemiyor ki
bir de bana diyor beni öldürmesinden korkuyorum ya da çocukları ondan kovamıyorum
e adam evden gittiğin de geri dönmek için kaç defa aramış
çalışıyor akşam biraz konuşmayı denicemTeyzenin bahanesi baya saçma. Adam gitmek istediğinde yalvarıp yakarması nedenmiş o zaman ? Ya bilmiyorumda bu adamdan, adamıda geçtim gelinen bu noktadan sonra normal derecede düzgün bi sonuca varmak imkansız bence. Bi şekilde birbirlerinden kurtulmaları gerek. Teyzen çalışıyor mu mesela ? çalışmıyorsa işe sokmayı deneyin. Kafası başka şeylerle meşgul olmalı artık, tabi kafa kaldıysa şu durumlardan sonra
büyük konuşmak istemiyorum sizde yanlış anlamayın ama, bu aldatmalar,ikinci eş tutmalar, ikinci eş olmalar sıradanlaşmış resmen ailenizde.Hani biri birine birşey dese kelin köre diyeceği yok hesabı2si 34 yaşındalar ve bekar bir tanesi 3 kere evlenip ayrıldı
Aynen aynen bizim sülale de anne şuna baksın da örnek alsın diyebileceğim kimse yokbüyük konuşmak istemiyorum sizde yanlış anlamayın ama, bu aldatmalar,ikinci eş tutmalar, ikinci eş olmalar sıradanlaşmış resmen ailenizde.Hani biri birine birşey dese kelin köre diyeceği yok hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?