- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
sen de haklısın valla bir de kuzenlerimi dövüyor bu adam terbiyesizAnam bu herif neymiş boyle bulunmaz hint kumasi mi teyzeye daha napsin adam bilemedim
Ay canım valla kısa ve öz şeyleri severim şimdi anladım sağolasınEnişte bey hem teyzeyi hem flört ettiği bayanı idare ediyor, face de fotolar falan var sarmaş dolaş flört ettiği hanımla. Teyze hanimda saplantılı es bırakmıyor ağlıyor falan
Kadının enişteyle fotoları face'e atması
ama o bir kadın neden kendini ezdiriyor neden az da olsa gurur yok. valla ben kaldıramadım bu olayı o niye kabulleniyor ne dersem vazgeçer _Ay canım valla kısa ve öz şeyleri severim şimdi anladım sağolasınkonu sahibesi : teyzen açısından sıkıntı yoksa sen neden dertlendin ki..boşverrr
Rica ederim tatlımAy canım valla kısa ve öz şeyleri severim şimdi anladım sağolasınkonu sahibesi : teyzen açısından sıkıntı yoksa sen neden dertlendin ki..boşverrr
kader adildir, bırakın kaderini çeksinsadece maddi olarak demiyorum ondan maddi beklentimiz yokta aynı zamanda da hep birilerini sömürme peşinde
sen de haklısın valla bir de kuzenlerimi dövüyor bu adam terbiyesiz
Vazgeçmez..muhtemelen geçici bir heves olduğunu düşünüyordur..bazı kadınlar böyle...ama o bir kadın neden kendini ezdiriyor neden az da olsa gurur yok. valla ben kaldıramadım bu olayı o niye kabulleniyor ne dersem vazgeçer _
Ne desen vazgeçmez canım ya muhtemelen geçici nikahı bende nasılsa diye düşünüyor teyzen.ama o bir kadın neden kendini ezdiriyor neden az da olsa gurur yok. valla ben kaldıramadım bu olayı o niye kabulleniyor ne dersem vazgeçer _
boşandılar baya oldu yani eniştem isterse şuan o kadınla evlenebilirNe desen vazgeçmez canım ya muhtemelen geçici nikahı bende nasılsa diye düşünüyor teyzen.
teyzem çalışıyor zaten kirayı o ödüyor ve marketi falan teyzem yapıyor
o kadınla kuzenim telefonda konuşmuş kadınla plan yapmışlar annesinin boşanmasını istedikleri için kadın teyzemin hakkında dediklerini ses kaydına almış kuzenim eniştemin o kadın hakkında dediklerini ses kaydına almışKimse kusura bakmasında, çulsuz enişteni mi bulmuş kadın büyü yapacak ?
Kim bilir enişte bey ne işler çevirdide kandırdı öteki kadınıda
Yoksa kadın napsın hem evli hayatı yaşayan hem çulsuz hem kumarbaz hemde ortalıkta '' bana büyü yaptı beni kurtarın'' diye feryat eden adamı
Anlattıklarından eniştenin her türlü pisliği çevirebilecek bi karaktere sahip bi adam olduğunu çıkardım.
Teyzene de iki çift laf ederdim ama neyse
evet haklısın belki şikayet edince kapatırlar herkes görüyor ya herkese açık bir de rezillikHesabı şikayet edin bari de kalmasın orada kapatılsın
evet bu doğru ırsi sanırım 3 teyzem ve annem aldatılıyor biliyorlar ve devam ediyorlar pesSizin ailenin kadınlarında ırsi galiba bu kocaya bağımlı hissetme.
Bence hiç karışma bırak kendileri çözsün. Rezillik paçadan akıyor resmen. Teyzen zamanında hazır boşanmışken sepetleseydi şimdi banane deyip çekilebilirdi ama bile bile lades olmuş.
daha diğer teyzemlerden ve evli olan adamlarla sevgili olan 3 tane kuzenimden bahsetmedim bilesizin aile hep bir dallas hep bir yalan rüzgarıbu kadar anormalin arasında nasıl normal kalmayı başarıyorsunuz
Yalan rüzgarına dönmüş, artık bu işi kimsecikler çözemezo kadınla kuzenim telefonda konuşmuş kadınla plan yapmışlar annesinin boşanmasını istedikleri için kadın teyzemin hakkında dediklerini ses kaydına almış kuzenim eniştemin o kadın hakkında dediklerini ses kaydına almış
ikisi hakkında da atıp tutuyor neler diyor ondan nefret ediyorum falan
iki kadında kendisi hakkında konuştuğu iğrenç kelimeleri duyuyorlar, ama ikisi de vazgeçmiyor
ne desem vazgeçmedi ama ben de vazgeçmicem akşam biraz daha konuşayım bakalımYalan rüzgarına dönmüş, artık bu işi kimsecikler çözemez
Bence en güzeli teyzeni bu adamdan bi şekilde vazgeçirmeye, vazgeçmesi için ikna etmeye çalışın. Nikah yok bi şey yok arada. Kovun adamı gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?