Teyzem İntihar Etti...İnanamıyorum.

mertm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
348
18
96
İzmir
Merhaba arakadaşlar,
Sabah 5'te aldım haberi. Çok kötüyüm. Kimseyle paylaşamadım .Burada içimi dökmek istedim.Burada yazmamı eleştirmeyim.
Teyzem 53 yaşında, hiç evlenmemiş, yalnız yşayan biriydi. Annemlerle aynı köyde.
Ben onlardan 12 saatlik uzaklıkta oturuyorum.
En son kurbanda gördüm. Ruhsal sorunları vardı. Defalarca doktora götürdük. Doktorun verdiği ilaçları kullanmamış çoğu zaman, kandırmış.
Daha önce bir defa daha teşebbüs etmişti. O günden beri annemlerde kalıyordu.
Her gün yaklaşık yarım saat telefonda görüşüyordum.
Hep ona moral vermeye çalıştım.
İşin kötüsü en son dün akşam 1o da GÖRÜŞTÜM.
çOK İYİ KONUŞTU.
Temmuzda bana gelecekti.
En son ne dedi biliyor musunuz:" Hoşçakal mertm, hoşçakal, hoşçakal...."
Ben de hemen tekrara aradım. "neden öyle dedin? " diye.
O: "Yok yok ,çok sevindim aradığına" dedi.
Ben de artık iyileşiyor diye sevindim.
Ama ama dün gece annemler uyurken kendi evine kaçmış.
Sabaha karşı intihar etmiş.
Kızlar ben şoktayım.
Eşim hamile olduğum için doktoru aradı ve doktor gitme dedi
Ayrıca yüksek tansiyonda var. Eşim gitti ben kaldım.
Ve şu an boş bir çuval gibiyim.Tansiyonum 15 ler de
Kimselere de söyleyemedim.
Nasıl geçer bu acı?
Allahım yardım et.Bana dua edin.

Başlığı okuyunca içim burkuldu.
Allah rahmetini esirgemesin teyzenizden.
Size de sabır versin.

Canım ölüm acısı bu başka seye benzemez. Allah sabırlar versin. İlk gün 40 ateş yanarmış icimizde birini kaybettiğimizde, sonra ger gün biri sönermiş ama bir tanesi ne yazık ki icimizde hep yanacak. Bende 4yil önce teyzene yakın bı yasta annemi kaybettim. Yaşamamam diyordum ama bak hayattayım. Sende hamileymissin bebeğini duşun ve güçlü ol. Teyzen bu yonde karar vermiş, onun orada iyi ve mutlu olduguna İnan. Onu üzen ne varsa şimdi bitti. Onun icin sabırlı ve güçlü ol. Zamanla azalacak ama asla bitmeyecek. Ne yazık ki kabullenmek zorundayız. Ona dair hep güzel anılarınızı hatırla (((((((

Son düzenleme:
Allah razı olsun arkadaşlar,
Ölüm acısı acıdır ama intihar daha da acı.
Allah kimseye vermesin.

başın sağolsun canım.... allah rahmet eylesin
allah bilir içinde ne fırtınalar koptuda böyle birşey yaptı.. allah kimseye yaşatmasın

Başın sağolsun Allah ta bol bol rahmetindan bağışlasın
olanla ölüme çare yok
hamilemişsin kendine dikkat et
eşim gitti demişsin umarım yalnız değilsindir evde

Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin.
Geçen sene bizim de bir akrabamız intihar etmişti.
15 yaşında gencecik bir kızdı ve ben de uzun süre
etkisinde kalmıştım.
Çok zor bir durum gerçekten.

insanın yakını ölünce bi şaşırıyosun
intihar edince iki kere şaşırıyosun..
Rabbim sonsuz sabır versin..Rahmet etsin..

başınız sağ olsun canım inan çok üzüldüm allah sabır versin .

Cok uzuldum basın sagolsun canım ıcım burkuldu allah ragmet eylesın allah sana ve ailesıne sabırlar versın gozlerım doldu bır ınsan kendı canına nasıl kıyar ya kımbılır nasıl bır pıskolojıye sahıptı

Ay yazık kıyamam yaa Allah'ım affeder dilerim..Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin...

başınız sağolsun çok üzüldüm gerçekten, Allah sana ve ailene sabır versin,mekanı cennet olsun...

başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin zor bir durum Allah günahlarını affetsin,sizlerede sabır versin..

ayy canım ya üzüldüm ALLAH taksiratını affetsin İNŞALLAH
ALLAH hepimizin cümlemizin akıl,ruh,beden sağlığını korusun verdiği sağlığı geri almasın RABBİM AMİN

canım teyzene gerçekten çok üzüldüm ama sakın sakın sakın tansiyonun yükselmesine izin verme..kafanı dağıtacak bir şey bul ne olur..bebeğin beslenemez karnında..onun canı sana bağlı.. bebeğine bu yüzden bir şey olsa kaldırabilecek misin preeklamsi mi deniyordu? doğumda çok gördüm bu örneği korktum senin için..ne olur sakin ol. evde tek misin

Başınız sağolsun,Allah sabırlar versin
Biz ne kadar teselli etmeye çalışsakta faydası olmayacak malesef

Başınız sağolsun kahredici bir olay ama bebeğinize dikkat edin. Ani ve aşırı üzüntü stress sizide onuda çok yıpratır şu anda. Metanetli olmaya çalışın. Allah taksiratını affedip rahmet etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…