Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülecek tek bir kelime bulamadımMerhabalar,
Bu hafta teyzemde kaldik iyiydi ama birkac hareketi oyle uzdu ki,biz teyzeme ilk gun geldigimizde teyzemin yanina, kizimda sifon bir elbise vardi.teyzem ,anam bu cocuk yanmistir bu dedi cikarttirdi ,ertesi gun oldu bizim camasirlari makineye atacak ,benim kizimin baska bi elbisesni inceliyor noldu dedim ,pamuklumu naylonmu diye bakiom dedi.
sinirlerim zipladi sana ne ki ben hep kizima pamuklu giydiriyorum ama sifon elbiselerde polyester tarzi tutmak olmak zorunda yoksa kizima hep pamuklu alirim, icimden senin anan pamuklarin icinde buyuttu galiba diyecektim..ayrica kizimin saclarini annemin orda kuafor var orda kestircektim kendi oldugum tarafta pahali diye ,denize gittik buhafta Ben biliyorim kizimin sacini denizsuyu tokayla olunca karistrmis ay diyor biran once kestirin diyor,dunde kizim dus aldi nazlidir kendisi, diger teyzemin yaninda sanki kizlarimin saclari bitliymisde kestirmemisim gibi saclarida uzun bilmem ne anlatiyor ,kendi oglunun kiz gibi haberi yok ama oglunun tercihidir diye ses etmedim.
Oturdum hungur hungur agladim ,ben misafir geldim ,gelir gelmez sinirimi bozdular .uzun oldu hakkinizi helal edin
Kadın kötü birşey hele de ağlanacak birşey söylememişkiYahu ne var büyük teyze kendince samimiyet göstermiş. Abartmışsınız. O kadar büyük bir şey göremedim ben. Gerekeni söyleyin geçin. Kendi çamaşırınızı kendiniz atın. Kimi yaşlılar evladı gibi görüp sakınmıyor lafını olay bu.
Ben yurtdisinda yasiyorum ,aile hasretiyle yasiyorken,siz gidip baskasinin evladinin surekli kiyafetlerini inceleyn hanimefendi o zaman,benim huyum degil baskasininda benim kizimin kiyafetlerni incelesni istememÜzülecek tek bir kelime bulamadım
Hayat size çok zor valla
Kendiside yasli degil buarada ,hayir teyzem tabiki soyleyebilir ama surekli bizim hayatimiza karismasi ve baskalarinin yanindada tekrar etmesiYahu ne var büyük teyze kendince samimiyet göstermiş. Abartmışsınız. O kadar büyük bir şey göremedim ben. Gerekeni söyleyin geçin. Kendi çamaşırınızı kendiniz atın. Kimi yaşlılar evladı gibi görüp sakınmıyor lafını olay bu.
Senin annenin karakteri öyledir yeğenlerine karışmaz. Teyzenin karakteri böyledir karışır. Dert arıyorsunuz kendinize. Gitmeyin kalmayın madem kardeşinize de yaptı. Madem bu huyları rahatsız ediyor.Iyide kendi kizkardesimede ayni seyi yapti zamaninda ve benim annem hicbirzaman teyzemin ogullarina karismadi ama teyzem hep bir muhalefet ve daha once 2 gun once dedigi lafi birdaha tekrarlayip duruyor ,zaten kendi demedi ben dedim kizimin saclarini annemin orda kestircem diye ,bir daha neden tekrarliyorsun
Sizden yaşlı ama değil mi akranınız değil anneniz yaşında bir insan. Yaşlı dediysek doksan yaşında mı olması lazım illa.Kendiside yasli degil buarada ,hayir teyzem tabiki soyleyebilir ama surekli bizim hayatimiza karismasi ve baskalarinin yanindada tekrar etmesi
Benim yüzümden mi aile hasreti yaşıyorsunuz hayırdır?Ben yurtdisinda yasiyorum ,aile hasretiyle yasiyorken,siz gidip baskasinin evladinin surekli kiyafetlerini inceleyn hanimefendi o zaman,benim huyum degil baskasininda benim kizimin kiyafetlerni incelesni istemem
HeBöyle teyze olmaz olsun![]()
Bos bos konusma,kendileri dedi illa sizi alalm dedi ve gittigimdede o baska is yaparken bende evini supurdum herseyi beraber yaptik,Senin annenin karakteri öyledir yeğenlerine karışmaz. Teyzenin karakteri böyledir karışır. Dert arıyorsunuz kendinize. Gitmeyin kalmayın madem kardeşinize de yaptı. Madem bu huyları rahatsız ediyor.
Ama deniz kenarı bedava tatil değil mi ne iyi kadının üstüne yıkılmıssınız. Bir de ağzını açmadan sade yemek yapsın size çamaşırınızı atsın makinaya. Ne iyi.
Annenizle teyzenizi niye kıyaslıyorsunuz? İkisi aynı insan mı? Okadar dertlendiğiniz her davranışı batan bir insansa niye kalıyorsunuz yanında görüşmeyinIyide kendi kizkardesimede ayni seyi yapti zamaninda ve benim annem hicbirzaman teyzemin ogullarina karismadi ama teyzem hep bir muhalefet ve daha once 2 gun once dedigi lafi birdaha tekrarlayip duruyor ,zaten kendi demedi ben dedim kizimin saclarini annemin orda kestircem diye ,bir daha neden tekrarliyorsun
Olur mu evine yıkılıp da deniz kenarı bedava tatil yapmak varken. Teyze çenesini de tutsa tam olacak.Benim yüzümden mi aile hasreti yaşıyorsunuz hayırdır?
siz evladınızın kıyafetlerini inceleyin polyester olmasın naylon olmasın pamuk olsun
Bu kadar rahatsızsanız kibarca dersiniz teyzecim ben rahatsız oluyorum bunlardan diye, yine devam ederse gidip evinde çamaşırınızı yıkatmazsınız kadına oturursunuz evinizde
Boş boş konuşmamıHe
Bos bos konusma,kendileri dedi illa sizi alalm dedi ve gittigimdede o baska is yaparken bende evini supurdum herseyi beraber yaptik,
Ama zorla götürmüşleeeerOlur mu evine yıkılıp da deniz kenarı bedava tatil yapmak varken. Teyze çenesini de tutsa tam olacak.
Hanimefendi kaldigim 2 gun ,denize gittigim 2 saat ,ben tatil yapmaya gitmedim kimseyide zorlamadim dve ben kendim dedim hotelde kalirim diye bilmeden atip tutmayin,siz gbi belescilerden degilim ben ,ve hergun ne yaoarsa is bolumunde paylastim,allaha sukur belesede ihtiyacm yokOlur mu evine yıkılıp da deniz kenarı bedava tatil yapmak varken. Teyze çenesini de tutsa tam olacak.
Annenizle teyzenizi niye kıyaslıyorsunuz? İkisi aynı insan mı? Okadar dertlendiğiniz her davranışı batan bir insansa niye kalıyorsunuz yanında görüşmeyin
Sizin neye ihtiyacınız olduğu bariz ortada da bu yaştan sonra zor yaHanimefendi kaldigim 2 gun ,denize gittigim 2 saat ,ben tatil yapmaya gitmedim kimseyide zorlamadim dve ben kendim dedim hotelde kalirim diye bilmeden atip tutmayin,siz gbi belescilerden degilim ben ,ve hergun ne yaoarsa is bolumunde paylastim,allaha sukur belesede ihtiyacm yok