Merhabalar,
Bu hafta teyzemde kaldik iyiydi ama birkac hareketi oyle uzdu ki,biz teyzeme ilk gun geldigimizde teyzemin yanina, kizimda sifon bir elbise vardi.teyzem ,anam bu cocuk yanmistir bu dedi cikarttirdi ,ertesi gun oldu bizim camasirlari makineye atacak ,benim kizimin baska bi elbisesni inceliyor noldu dedim ,pamuklumu naylonmu diye bakiom dedi.
sinirlerim zipladi sana ne ki ben hep kizima pamuklu giydiriyorum ama sifon elbiselerde polyester tarzi tutmak olmak zorunda yoksa kizima hep pamuklu alirim, icimden senin anan pamuklarin icinde buyuttu galiba diyecektim..ayrica kizimin saclarini annemin orda kuafor var orda kestircektim kendi oldugum tarafta pahali diye ,denize gittik buhafta Ben biliyorim kizimin sacini denizsuyu tokayla olunca karistrmis ay diyor biran once kestirin diyor,dunde kizim dus aldi nazlidir kendisi, diger teyzemin yaninda sanki kizlarimin saclari bitliymisde kestirmemisim gibi saclarida uzun bilmem ne anlatiyor ,kendi oglunun kiz gibi haberi yok ama oglunun tercihidir diye ses etmedim.
Oturdum hungur hungur agladim ,ben misafir geldim ,gelir gelmez sinirimi bozdular .uzun oldu hakkinizi helal edin