• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teyzem iyi bir insan ama kendi evlatlarinda yapamadiklarini bizde uygulamak istiyor

Nealaka anlamadm ,ben kendisine saygida kusuretmem ,kendileri annemin eve geldiginde disari cikmayiz ama kendi evlatlari misafir varken surekli disarda o zaman kendi evlatlarida hayirsiz evlat
Gerçekten sizin gibi yeğen düşman başına
Boyle seyleri biz yapmis olsak surekli lafyerdik ama ben genctir diye onemsemiyorm

Gördüğüm en nankör, terbiyesiz insanlardan birisiniz.

Ki size bu yorumu yapan ben hayatı boyunca başkalarının hayatına müdahale etmesine izin vermeyen biriyim.

Ama sizin durum o kadar başka ki. Pes dedim.
Size noluyor hanimefendi ,neye sinirleniyorsunuz siz taniyormusunuz ki benim hakkimda boyle konusuyorsunuz

Gördüğüm en nankör, terbiyesiz insanlardan birisiniz.

Ki size bu yorumu yapan ben hayatı boyunca başkalarının hayatına müdahale etmesine izin vermeyen biriyim.

Ama sizin durum o kadar başka ki. Pes dedim.
Sanki size birsey dedim gidin baska kapida sinirinizi cikartin tanimadiginiz insanlara terbiyesiz diyemezsinizz

Hanimefendi kaldigim 2 gun ,denize gittigim 2 saat ,ben tatil yapmaya gitmedim kimseyide zorlamadim dve ben kendim dedim hotelde kalirim diye bilmeden atip tutmayin,siz gbi belescilerden degilim ben ,ve hergun ne yaoarsa is bolumunde paylastim,allaha sukur belesede ihtiyacm yok
İhtiyacınız varmış ki, tavırlarından hoşlanmadığınız halde görüşüyor gidiyor geliyorsunuz; biz alışkınız zaten birilerine dolup burda deşarj olanlara. Muhatabın yüzüne söylemekten daha kolay çünkü. Teyzenizle bal kaymak olmaya devam edersiniz, üstelik kadının hakkındaki fikirlerinizden haberi bile olmaz. Ne güzel ilişkiler, değil mi? Hadi şimdi usulca telefonu ya da bilgisayarı kapatın ve teyzenize bir kahve yapın. Yeterince sinir boşalttınız, artık o harika teyze yeğen ilişkinize devam edebilirsiniz.

İhtiyacınız varmış ki, tavırlarından hoşlanmadığınız halde görüşüyor gidiyor geliyorsunuz; biz alışkınız zaten birilerine dolup burda deşarj olanlara. Muhatabın yüzüne söylemekten daha kolay çünkü. Teyzenizle bal kaymak olmaya devam edersiniz, üstelik kadının hakkındaki fikirlerinizden haberi bile olmaz. Ne güzel ilişkiler, değil mi? Hadi şimdi usulca telefonu ya da bilgisayarı kapatın ve teyzenize bir kahve yapın. Yeterince sinir boşalttınız, artık o harika teyze yeğen ilişkinize devam edebilirsiniz.
Kendisine tavrimi belli ettm merak etmeyin ,zaten boyle mana Bulacagi konulari olacagni bilseydm gitmezdm emin olun,buraya dert anlatmaya gelmstm belliki herkes hincini benden cikarmaya gelmis ,

Kendisine tavrimi belli ettm merak etmeyin ,zaten boyle mana Bulacagi konulari olacagni bilseydm gitmezdm emin olun,buraya dert anlatmaya gelmstm belliki herkes hincini benden cikarmaya gelmis ,
Yooo tam tersi olmuş, siz hınç almaya gelmişsiniz.

Sanki size birsey dedim gidin baska kapida sinirinizi cikartin tanimadiginiz insanlara terbiyesiz diyemezsinizz

Üslubunuz kimliğinizdir hanımefendi..

Ben toplumdaki bireyleri bana olan davranışlarığa bakarak kafamda şekillendirmiyorum. Başka insanlara olan davranışını daha çok önemsiyorum.

Merhabalar,

Bu hafta teyzemde kaldik iyiydi ama birkac hareketi oyle uzdu ki,biz teyzeme ilk gun geldigimizde teyzemin yanina, kizimda sifon bir elbise vardi.teyzem ,anam bu cocuk yanmistir bu dedi cikarttirdi ,ertesi gun oldu bizim camasirlari makineye atacak ,benim kizimin baska bi elbisesni inceliyor noldu dedim ,pamuklumu naylonmu diye bakiom dedi.
sinirlerim zipladi sana ne ki ben hep kizima pamuklu giydiriyorum ama sifon elbiselerde polyester tarzi tutmak olmak zorunda yoksa kizima hep pamuklu alirim, icimden senin anan pamuklarin icinde buyuttu galiba diyecektim..ayrica kizimin saclarini annemin orda kuafor var orda kestircektim kendi oldugum tarafta pahali diye ,denize gittik buhafta Ben biliyorim kizimin sacini denizsuyu tokayla olunca karistrmis ay diyor biran once kestirin diyor,dunde kizim dus aldi nazlidir kendisi, diger teyzemin yaninda sanki kizlarimin saclari bitliymisde kestirmemisim gibi saclarida uzun bilmem ne anlatiyor ,kendi oglunun kiz gibi haberi yok ama oglunun tercihidir diye ses etmedim.

Oturdum hungur hungur agladim ,ben misafir geldim ,gelir gelmez sinirimi bozdular .uzun oldu hakkinizi helal edin
Bence teyzenize yazık olmuş

Enteresaaaaan🤔

Back
X