Neymis soyleyinde bileyim cok bilmisSizin neye ihtiyacınız olduğu bariz ortada da bu yaştan sonra zor ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neymis soyleyinde bileyim cok bilmisSizin neye ihtiyacınız olduğu bariz ortada da bu yaştan sonra zor ya
Neyimden beleşci olduğumu çıkardı acabaSizin neye ihtiyacınız olduğu bariz ortada da bu yaştan sonra zor ya
TerbiyeNeymis soyleyinde bileyim cok bilmis
Siz beni bedava tatil yapmakla suclarken o terbiyesizce olmuyor dmi hanimefendiBoş boş konuşmamı
Ne kadar terbiyesizce cevap veriyorsunuz
Teyzemize de deseydinizya boş boş konuşma diye
Muhatap olma, bildir. az kaldı uçacak zaten.Terbiye
Ben sizi nerde bedava tatil yapmakla suçladım? Hayal görmeye mi başladınız hayırdırSiz beni bedava tatil yapmakla suclarken o terbiyesizce olmuyor dmi hanimefendi
Ama çok eğlenceli değil mi ya :)Muhatap olma, bildir. az kaldı uçacak zaten.
Siz iki terbiyesiz beni beles tatilci diye dillendiriken iyiydi dimi kendi terbiyenizi goruyormusunuz?beni bilmeden boyle bir cumle kuruyorsunuzMuhatap olma, bildir. az kaldı uçacak zaten.
He ayni sen ,bos bos gelmissin buraya gitde sen simdi gidip esra erola bakarsin bos isler muduru ,bana sabah sekeri diyene bak her mesajima cevap vermeye gelmisAma çok eğlenceli değil mi ya :)
Sabah şekeri mübarek :)
Yok haklisiniz konu ben yurtdisindan gelmisim ama zormu ediyor sirasimi yani o cumlelerin ,ben oralarda hasret cekerken gelip elbise pamuklumu polyestermi onu tartismaya gelmedm ,kendiside okumus etmis oyle olmamasi lazmKendiniz yazmışsınız iyi biri diye, diğer konularda da sıkıntı çıkmadıysa iki gün için bu söyledikleri alttan alınabilir şeyler. Oturup ağlanacak bi durum göremedim ben. İnsanlar her zaman hoşumuza gidecek şeyler söylemiyor
Ben gelirken sicak bir yerden gelmedim kendi gece kiyafetlerimuzde bile mecburen o tur kumas olmak zorunda ki ben kiyafet secerken pamuklu seciyorum ,ben bu aciklamayi sevmiorm anladnzmi ,ben smali bir cocugun gonullusuyum o orda aci cekerken ben burda teyzemle oturup benim kizimin kiyafetini tartismak istemiyorum, kendisinin yokluk icinden geldgni unutms gbiBir de şey ya o çocuk gerçekten yanmıştır şifon elbiseyle, tatil yerinde hava sıcaktır. Ha ben olsam söyler miydim hayır ama çocuğun rahatsız olduğunu düşünürdüm ama anneler teyzeler büyükler söyler kaçış yok
Ne alaka Allah aşkınaBen gelirken sicak bir yerden gelmedim kendi gece kiyafetlerimuzde bile mecburen o tur kumas olmak zorunda ki ben kiyafet secerken pamuklu seciyorum ,ben bu aciklamayi sevmiorm anladnzmi ,ben smali bir cocugun gonullusuyum o orda aci cekerken ben burda teyzemle oturup benim kizimin kiyafetini tartismak istemiyorum, kendisinin yokluk icinden geldgni unutms gbi
Yoksa bende sicak yerde sifon bir elbise giydirmemBir de şey ya o çocuk gerçekten yanmıştır şifon elbiseyle, tatil yerinde hava sıcaktır. Ha ben olsam söyler miydim hayır ama çocuğun rahatsız olduğunu düşünürdüm ama anneler teyzeler büyükler söyler kaçış yok
Ne alaka derken anlayamadim ,onceden kendisi meslek sahibi olmadan once secim yapma hakki varmiydi acaba kiyafet giyerkenNe alaka Allah aşkına
Smalı çocukla ne alaka, o orda acı çekerken siz burada denize girebiliyorsunuz meselaNe alaka derken anlayamadim ,onceden kendisi meslek sahibi olmadan once secim yapma hakki varmiydi acaba kiyafet giyerken
Gerçekten sizin gibi yeğen düşman başınaNe alaka derken anlayamadim ,onceden kendisi meslek sahibi olmadan once secim yapma hakki varmiydi acaba kiyafet giyerken
Bence cevap vermeyin, üslup az çok belliBoş boş konuşmamı
Ne kadar terbiyesizce cevap veriyorsunuz
Teyzemize de deseydinizya boş boş konuşma diye
Teyzenizin oğluna kız gibi demek çok doğru bir davranış. Teyzeniz gayet makul şeyler söylemiş alınacak kırılacak ortalığı yıkacak bir durum yok. He der geçersiniz.Merhabalar,
Bu hafta teyzemde kaldik iyiydi ama birkac hareketi oyle uzdu ki,biz teyzeme ilk gun geldigimizde teyzemin yanina, kizimda sifon bir elbise vardi.teyzem ,anam bu cocuk yanmistir bu dedi cikarttirdi ,ertesi gun oldu bizim camasirlari makineye atacak ,benim kizimin baska bi elbisesni inceliyor noldu dedim ,pamuklumu naylonmu diye bakiom dedi.
sinirlerim zipladi sana ne ki ben hep kizima pamuklu giydiriyorum ama sifon elbiselerde polyester tarzi tutmak olmak zorunda yoksa kizima hep pamuklu alirim, icimden senin anan pamuklarin icinde buyuttu galiba diyecektim..ayrica kizimin saclarini annemin orda kuafor var orda kestircektim kendi oldugum tarafta pahali diye ,denize gittik buhafta Ben biliyorim kizimin sacini denizsuyu tokayla olunca karistrmis ay diyor biran once kestirin diyor,dunde kizim dus aldi nazlidir kendisi, diger teyzemin yaninda sanki kizlarimin saclari bitliymisde kestirmemisim gibi saclarida uzun bilmem ne anlatiyor ,kendi oglunun kiz gibi haberi yok ama oglunun tercihidir diye ses etmedim.
Oturdum hungur hungur agladim ,ben misafir geldim ,gelir gelmez sinirimi bozdular .uzun oldu hakkinizi helal edin