• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teyzem iyi bir insan ama kendi evlatlarinda yapamadiklarini bizde uygulamak istiyor

Benimde öğrendiğim birşey varsa yeni nesil acaip alıngan samimi olunmuyor , böyle böyle akraba ilişkileri bitiyor , sende ona 2 laf söyleseydin ağlayacağına , içinde kalınca oturup öyle ağlarsın işte şöyle söyleeeeee ki herkes haddini bilsin senin alıngan olduğunu anlasın sen kendi tavrını değiştirmezsen herkes gelip fil gibi ezip gidiyor

Teyzenize yapamadığınız atarı burada insanlara mı yapıyorsunuz? Peki rahatladınız mı insanlara saydırırken
Beni bilen bilir. Pusuya yatıp konularda kinimi kusuyorum. Mahvolmuş hayatımın hıncını konu sahiplerinden alıyorum. Çünkü çok mutsuzum. Ben mutsuzsam kimse mutlu olamaz
Bana niye hinclandiginiz belli oldu siz once kendinizi duzeltn gelip bana bulasn

Beni bilen bilir. Pusuya yatıp konularda kinimi kusuyorum. Mahvolmuş hayatımın hıncını konu sahiplerinden alıyorum. Çünkü çok mutsuzum. Ben mutsuzsam kimse mutlu olamaz
Bana niye hinclandiginiz belli oldu siz once kendinizi duzeltn gelip bana bulasn
İroniden anlamayan bir insanın piremses modunda gezmesine şaşmamalı. Tatlı kıs bu kadar gerginlik cildine zarar verir. Erken yaşlanırsın🥰

İroniden anlamayan bir insanın piremses modunda gezmesine şaşmamalı. Tatlı kıs bu kadar gerginlik cildine zarar verir. Erken yaşlanırsın🥰
Her sakanin altinda bir gercek vardir bunuda unutma olurmu...ironi oldgunu anladm meraketme ama senin yazilarna bakmam yeterli ve surekli burda oldguna gore ne kadar yalniz ve mutsuz oldgn belli:)

Her sakanin altinda bir gercek vardir bunuda unutma olurmu...ironi oldgunu anladm meraketme ama senin yazilarna bakmam yeterli ve surekli burda oldguna gore ne kadar yalniz ve mutsuz oldgn belli:)
Evet bunu da ağlayarak yazıyorum. Lütfen benimle arkadaş ol. Piremsesliğin inceliklerini anlat bana lütfen kurtar beni bu kara delikten

E elah28 eskiden ben de senin gibiydim her şeye kafamı takardım bu şekilde yaşamak çok zor. Zamanla bu durumdan kurtulunca geriye dönüp baktığında yanlışlarını daha iyi anlayacaksın

Bu tarz konu açan insanlar nerede yaşıyor, nasıl bir ortamda büyüyor anlamıyorum.
KK'nin en saçma dertleri arasında top 10'a girer herhalde.
Konu sahibi siz en iyisi kendi mağaranıza geri dönün, insanları da rahatsız etmeyin.

Bu tarz konu açan insanlar nerede yaşıyor, nasıl bir ortamda büyüyor anlamıyorum.
KK'nin en saçma dertleri arasında top 10'a girer herhalde.
Konu sahibi siz en iyisi kendi mağaranıza geri dönün, insanları da rahatsız etmeyin.
Sende git kendi à.. magarasina don olurmu sana soran oldumu

Back
X