- 8 Mayıs 2012
- 965
- 1.932
- 333
- Konu Sahibi Komodo ejderi
-
Benim annemin evinde senin oğlunun oturması ne alaka dersiniz siz de. Onun ne demesi önemli değil de annenizin size sahip çıkması önemli öyle bir konuşmada bunu teyit etmeden sakın konuşmayın. İnşallah gönlünüze göre çözersiniz meseleyi.düşündüm ama teyzem der mi sana ne oluyor diye o zaman ne dicem. var onda o arsızlık
Asıl sana noluyor anamin evi hakkında atama yapaniliyosun diceksindüşündüm ama teyzem der mi sana ne oluyor diye o zaman ne dicem. var onda o arsızlık
HayretBizim komşu kendi oturacak gibi yaptırdığı daireyi kaynına kiraya verdi. Kardeşleri için canını bile verebilecek kocasını öyle bir delirttiler ki kardeşini evden kovdu. Mis gibi evin parkeleri kabarmış, rutubet olmayan evin duvarlarını rutubet yapmayı başarmışlar. Her yer kırık dökük çizik içinde. Anneniz kötü olmak istiyorsa versin.
Bana göre en iyi bahane yüksekçe bir kira istemeniz. Hatta bir talip 1 yıllık kirayı peşin verecek olsun? Rekabet edemeyeceği için kendi vazgeçmiş olur.
Teyzene bir telefon acip cok yulsek kira verecek birini buldugunuzu ve bu paraya ihtiyaciniz omdugunu soyluyorsunuz ve hop bir kavga bir kriz arayi bozup parayi alip keyfinize bakiyorsunuz.kızlar selam, konu gene teyzem , annemler yakında başka bi siteye taşınacaklar ,teyzemin oğluda ev arıyor. dün teyzem annemi aramış Halil seni bekliyor bacım haberin olsun diye .sinir olduk teyzemin emrivakisine ev annemin bu arada. önceden de bi işittirmişler biz de tutabilir diye. biz istemitourz çünkü ev dubleks ve teyzemin oğlunun durumu yok o evin kirasını veremez .resmen teyzem ayağına eve çöreklenecek.teyzem de buna değer biri değil önceki konularımdan bakabilirsiniz .anneme diyorum olmaz kirayı ödeyemezler ,zam yapsan ayıp olur çıkarsan evden kıyamet kopar. dünden beri başım ağrıyor sinirden . annemde ikili birli daha ne desem de annemi ikna etsem. güvenmiyorum anneme öyle çok insanların yüzüne durabilen biri değil.
Ev annenin karar annenin sen sadece fikrini beyan edebilirsin. Eğer kiraya vermezseniz de kardeşiyle arası bozulacak. Buna kendi karar vermeli.kızlar selam, konu gene teyzem , annemler yakında başka bi siteye taşınacaklar ,teyzemin oğluda ev arıyor. dün teyzem annemi aramış Halil seni bekliyor bacım haberin olsun diye .sinir olduk teyzemin emrivakisine ev annemin bu arada. önceden de bi işittirmişler biz de tutabilir diye. biz istemitourz çünkü ev dubleks ve teyzemin oğlunun durumu yok o evin kirasını veremez .resmen teyzem ayağına eve çöreklenecek.teyzem de buna değer biri değil önceki konularımdan bakabilirsiniz .anneme diyorum olmaz kirayı ödeyemezler ,zam yapsan ayıp olur çıkarsan evden kıyamet kopar. dünden beri başım ağrıyor sinirden . annemde ikili birli daha ne desem de annemi ikna etsem. güvenmiyorum anneme öyle çok insanların yüzüne durabilen biri değil.
Annem iyiniyetli, onu size ezdirmem diyeceksinizdüşündüm ama teyzem der mi sana ne oluyor diye o zaman ne dicem. var onda o arsızlık
Annenizin suan çıkacağı evemi yerleşmeyi düşünüyor teyze oğlu?kızlar selam, konu gene teyzem , annemler yakında başka bi siteye taşınacaklar ,teyzemin oğluda ev arıyor. dün teyzem annemi aramış Halil seni bekliyor bacım haberin olsun diye .sinir olduk teyzemin emrivakisine ev annemin bu arada. önceden de bi işittirmişler biz de tutabilir diye. biz istemitourz çünkü ev dubleks ve teyzemin oğlunun durumu yok o evin kirasını veremez .resmen teyzem ayağına eve çöreklenecek.teyzem de buna değer biri değil önceki konularımdan bakabilirsiniz .anneme diyorum olmaz kirayı ödeyemezler ,zam yapsan ayıp olur çıkarsan evden kıyamet kopar. dünden beri başım ağrıyor sinirden . annemde ikili birli daha ne desem de annemi ikna etsem. güvenmiyorum anneme öyle çok insanların yüzüne durabilen biri değil.
Bencede bunu söylesin, yaşadığınız bi durumu bahane edip , 1 yıllık kira peşin aldim. Parayada ihtiyacm vardi desin. Siz teyzenizi arayıp konusursaniz isler cirkinlesebilir, bu şekilde anneyi ikna edin , böyle söylesin. Ozman mecbur ses edemez iki of püf eder aralarda bozulmazKeske anneniz o an onceden baska birine soz verip kapora aldigini soyleseydi.
neyse ki geç degil,1 yıllık kirasını peşin ödeyen birine kiraya verdiğinizi söyleyin. Hiç yüz göz olmaya tartışmaya gerek yok neticede annenizin kardeşi eninde sonunda yüz yüze bakacaklar böyle birsey söylerseniz fazla sorun olmadan kurtulursunuz bence.
Valla o arsızsa sizde arsız olun. Sonradan kötü olmaktansa başta kötü olun.düşündüm ama teyzem der mi sana ne oluyor diye o zaman ne dicem. var onda o arsızlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?