- 8 Ocak 2017
- 280
- 93
- 13
- Konu Sahibi maviboncugumm
-
Olabilir neden olmasın. Aklını büyüyle bozmuş insanlar var. O da yaptırmış olabilir. Belki bunu kastediyordur.
Sevgi işine gelince teyze diye sevmek zorunda değil. Benimki de beni sevmiyor ben de onu sevmiyorum.
Telefon uzerine ve para almadiçok saçma kusura bakma ama yani...kadın bir yerden yakalaşmıştır o an senin gözler parlayınca uzatmış da uzatmıştır
Admin çağırayım mı bu konu biraz saçma..
Benim nazarım da anne yarısı değil. Ben teyzemle 8 yıldır konuşmuyorum. Böyle daha iyi. Ne kadar uzak o kadar iyi.Kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama zoruma gidiyor bisey yapmadigim halde suan emin oldum zaten goruyordum lakin inanamak istemedim.. Annem amelyat oldu bahaneler uretti gelmedi bile hastaneye..
Ha bu ara benide engelemis whatsapta.. kadin demisti ve cikti... suan dahada emin oldum.. ya teyze anne yarisi degilmi insanlar neden boyle
Konu kadar soru da saçma. Sana bunu söyleyen detayını da bilir herhalde. Ona soraydın ya.
Reklam gibi konu. Şimdi biri çıkıp ben de inanıyorum fallara dese müşteri kazanılır bu konuyla.
Mune
Gercekten icini cok fesaatmis.. sacma olan sizin yorumunuz cunku sacma bisey olsaydi tarot bolumu olmazdi fal bolumu olmazdi onlara git bi goz at istersen..
Gercekten icini cok fesaatmis.. sacma olan sizin yorumunuz cunku sacma bisey olsaydi tarot bolumu olmazdi fal bolumu olmazdi onlara git bi goz at istersen..
Niye o bölümlere açmadınız konunuzu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?