Teyzem ve gizli işleri, Yardim lütfen?

maviboncugumm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
280
93
13
Merhaba hanimlar,

Size basimdan gelen bi olayi anlaticam "inanma, boyle islere demeyin lutfen" nedemisler : Fala inanma falsizda kalma.. Benim iki tane teyzem var, ama beni sevmediğini hissediyordum, onlara zararim olmadigi halde cok dedikodumu yapar, mesela biseyi basaramasam hemen arkamda atip tutarlar ve bende buna ögrenirim... Hadi be ordan teyzen bu diyenler olur.. Ama gercekten böyle anlatmadigim seylerde var.. Fakat ben yine olumlu dusunmek istedim, buna ragmen yine iyi niyetli olmaya calistim.. Ta ki birgune kadar, Tarot baktirmaya karat verdim.. Bende öncede inanmazdim boyle tur seylere ama bazen cagresiz olur ya bi insan.merakta olsa baktirir... bende baktirdim.. kadin bana soyle dedi

: Teyzenij gizli isleri var yada gecmiste kalmis, seni pek sevmiyor ve surekli bu dedikodulari baslatan da bu" Teyzen falcilara gidiyormu, buyulerle ugrasiyormu" oha dedim icten ice..

Falcilar tamam da, buyu nedir ya.. Hic umam yani yasadigim yerde boyle biri yok diye dusunuyorum?

Simdi bana yardimci olurmusunuz rica etsem gizli isleri deyince ne gibi sey gelebilir yani buyucuklten mi bahsediliyor burda ozelikle?

Tesekkur ederim

Olabilir neden olmasın. Aklını büyüyle bozmuş insanlar var. O da yaptırmış olabilir. Belki bunu kastediyordur.

Sevgi işine gelince teyze diye sevmek zorunda değil. Benimki de beni sevmiyor ben de onu sevmiyorum.

Kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama zoruma gidiyor bisey yapmadigim halde suan emin oldum zaten goruyordum lakin inanamak istemedim.. Annem amelyat oldu bahaneler uretti gelmedi bile hastaneye..

Ha bu ara benide engelemis whatsapta.. kadin demisti ve cikti... suan dahada emin oldum.. ya teyze anne yarisi degilmi insanlar neden boyle

Admin çağırayım mı bu konu biraz saçma..

Sen peki neyin kafasini yasiyorsun pardon mahalede dedikoducu kadinlar gibi herseyi yetistirmek caban nedir? Burda tarot bolumu falci bolumu var.. sikayetin varsa ordaki insanlarada yap.. illa yorum yazicam diye yazma.. ayrica senin yaptigin yorum daha sacma suan.

Benim nazarım da anne yarısı değil. Ben teyzemle 8 yıldır konuşmuyorum. Böyle daha iyi. Ne kadar uzak o kadar iyi.

Konu kadar soru da saçma. Sana bunu söyleyen detayını da bilir herhalde. Ona soraydın ya.
Reklam gibi konu. Şimdi biri çıkıp ben de inanıyorum fallara dese müşteri kazanılır bu konuyla.
Mune

Konu kadar soru da saçma. Sana bunu söyleyen detayını da bilir herhalde. Ona soraydın ya.
Reklam gibi konu. Şimdi biri çıkıp ben de inanıyorum fallara dese müşteri kazanılır bu konuyla.
Mune

Gercekten icini cok fesaatmis.. sacma olan sizin yorumunuz cunku sacma bisey olsaydi tarot bolumu olmazdi fal bolumu olmazdi onlara git bi goz at istersen..

Gercekten icini cok fesaatmis.. sacma olan sizin yorumunuz cunku sacma bisey olsaydi tarot bolumu olmazdi fal bolumu olmazdi onlara git bi goz at istersen..

İçi fesat olan ben olsaydım fala yönelirdim.
Git o zaman oraya aç konunu. Oradan devam ettir falını.
Ben de bir kere fal baktırma saçmalığına düştüm. Ve farkına vardım.

Ama şunu da bil gaybı sadece Allah bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…