- 8 Ocak 2017
- 280
- 93
- 13
- Konu Sahibi maviboncugumm
-
İçi fesat olan ben olsaydım fala yönelirdim.
Git o zaman oraya aç konunu. Oradan devam ettir falını.
Ben de bir kere fal baktırma saçmalığına düştüm. Ve farkına vardım.
Ama şunu da bil gaybı sadece Allah bilir.
Haklisiniz pardon .. yanlislikla.oldu nasil tasiyabilirim konuyu
Demeki neymis.. sIzde baktirdiniz.. benim gibi...oyuzden gunahimi almayin.
Neden yasak kufurmu ettim burda kac kisi sorunsoruyor fal hakkimda ben sorunca neden kabahat anlamiyorum.. yanlisim var ise guzelcemen anlatirsiniz..bu tarz konular yasak diye biliyorum konunuz kapanırMune
Allah razi olsun keske herkeZ sizin gibi akil verse.. haklisiniz iste ama uyduk iste.. ama para almadi bu konuda.. teyzemin tuaf hareketleri vardi.. annem amelyat oldu hastaneye gelmedi bahane uretti, bi kac seylerde var.. teyzem bosyere engelemis beni buda cikti.. artik uzak durucam...haklisiniz.. ama.aile toplaninca nasil uzak durucam.peki buda varFalcılara bilmem kimlere para verenlere öyle üzülüyorum ki..
Arkadaşım falcıları dinleme, teyzenin sana olan hal ve tavırlarında gerçekten kötü niyet seziyorsan uzak dur ondan çözüm bu kadar basit. Madem bu kadar fesat, seni çekemeyen teyzelerin var, kendini uzat tut Sorun çözülür. Araya mesafe koyarsın olay biter. Ne gerek falcıya..
İyi oku 'bir kere öyle saçmalık yaptım' dedim. Falla amel ettim demedim.
Ama senin gibilere ne desek boş. Teyzeni yerme baya da armut dibine düşmüş. Git de onunla sinerji oluştur.
Dip not: Ben senin gibi arayıp bulmadım bir mekanda tesadüfen baktırdım. Arada baya fark var.
Sen peki neyin kafasini yasiyorsun pardon mahalede dedikoducu kadinlar gibi herseyi yetistirmek caban nedir? Burda tarot bolumu falci bolumu var.. sikayetin varsa ordaki insanlarada yap.. illa yorum yazicam diye yazma.. ayrica senin yaptigin yorum daha sacma suan.
[QUOTE="maviboncugumm, post: 49709311,Allah razi olsun keske herkeZ sizin gibi akil verse.. haklisiniz iste ama uyduk iste.. ama para almadi bu konuda.. teyzemin tuaf hareketleri vardi.. annem amelyat oldu hastaneye gelmedi bahane uretti, bi kac seylerde var.. teyzem bosyere engelemis beni buda cikti.. artik uzak durucam...haklisiniz.. ama.aile toplaninca nasil uzak durucam.peki buda var
Yasak olsaydi tarot fal bolumu olmazdiCanım benim,
Fal, büyü vs. kadın milletinin zayıf noktası. İnsanlar etkileniyor. İyice tırlatmayalım diye yasak bu konular.
Git komşu teyzelerine anlat.
[QUOTE="maviboncugumm, post: 49709311,
Amin cümlemizden allah razı olsun.
Aile toplanınca ya o ortamda bulunmamak için bahane üreteceksiniz ya da gideceksiniz ama mesafenizi koruyacaksınız. Merhaba Merhaba daha ilerisine gidip boş muhabbetlere girmeyin, başka akrabayla ilgilenin, konuşun. O yokmuş gibi davranın.
Fazla takmamaya çalış canım, her insan teyzeleriyle anlaşacak diye bir kaide yok. Seni huzursuz eden her şeyi sil at çöpe :)
Yoksa ne edersen kendine edersin.[/QUOTE
Ya siZ ne guzel insansin boyle gercekten tekrardan tesekkur ederim.. canim kadin soyle dedi teyzen surekli aile toplandikca senin dedikodunu yapiyor onlarda teyzene uyuyorlar ki bu dogru.. cunku kulagima geldi.. benim uzuldugum nokta neden? Kotuluk yapmadim gercekten onun cocugu kucuken hep ben kosardim derslerine yardim.etmek icin teyzem.calisinca brn bakardim.. ama gercekten uzak durmak istiyorum.. nasil davranicamida bilmiyorum eger evlenirsem cagirmalimiyim nisanima felan bilemiyorum. Uzak durmak istiyorum fakat aramizda 1 sokak var
Amma laf anlamaz bi insansın sen :)Yasak olsaydi tarot fal bolumu olmazdi
Amma laf anlamaz bi insansın sen :)
Git ilgili bölüme aç konunu. FAL TAMAM AMA BÜYÜ YASAK.
Neden yasak kufurmu ettim burda kac kisi sorunsoruyor fal hakkimda ben sorunca neden kabahat anlamiyorum.. yanlisim var ise guzelcemen anlatirsiniz..
Fakat hepini uzerime geliyorsunuz, simdiye kadar Allah razi olsun bi arkadasimiz bu konuda dogru duzgun yazdi.. yapmayin herkezin bi derdi var... ben kotuluk istemiyorum sadece derdimi sorununu anlattim sizden azar yemek icin acmadim konuyu.. siz fala inanirsiniz yada inanmazsiniz buna saygi duyarim fakat ben baktim diye bukadar uzerime gelmeyin sacma demeyin.. sizde saygi duyun bana..
Eger terbiyesizligim olmusa afolamm lakin azar yazmayin.. bu konu yeterince kadar canimi sikti zaten
Sağol canım benim, sonuçta bir derdin var ve yol gösterilmesi için açtın bu konuyu. Keşke diğer üyeler de üstüne gitmeyip bir çözüm önerseler..
Neyse.
Hiç bu konuyu teyzenle konuşmaya çalıştın mı? Belki ortada bir yanlış anlaşılma vardır. Kimden duydun sen? Sağlam bir insan mı? Belki o kişi yalan söylüyordur. Sonuçta gelip sana laf taşıması uygun bir davranış değil. Bana kalırsa, sen teyzenle bir konuş, seninle derdi neymiş öğren. Eğer konuşmak istemiyorsan veya eminsen seni çekemediğini dediğim gibi uzak duracaksın. Hiç bir özelini paylaşmayacaksın. Merhaba, nasılsın da öteye geçme. Veya bu kadar kötü bir teyzeyse muhabbetini kesini olarak bitirmen lazım.
Nişan veya düğünüme davet etmeli miyim diye sormuşsun canım, ama bu konuda net bir şey söyleyemem.. sen teyzeni daha iyi tanıyorsun o karar sana kalmış. Peki annen bu duruma ne diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?