Teyzem ve gizli işleri, Yardim lütfen?

Gecen bende baktirdim ya benim gizli güçlerim varmış yeni öğrendim...

Artik işe uçarak gidiyor bir parmak hareketiyle evi temizliyorum

Psikologsan üzüldüm

Size hiç bilim nedir, psödobilim (sözdebilim) nedir öğretmemişler sanırım

İnsanlara aura terapisi, enerji içimizde terapileri cart curtu da yapıyorsundur sen

Whatsapta engelleyecek teyzen seni mi dedi :)

Bende teyzeyim... ( Yeğenim teline " Anne yarım" diye kaydetmiş ).
Eline kıymık batsa ciğerim solar...
Bu ne vicdansızlık yahu...

Benim ortanca gorumce de kafayı falla bozmuş durumda. Bir de istemediğim halde ben ve eşimle alakalı da soru soruyor para yiyen duzenbaza. Geçen parası neyse vereyim hatta bilet çıkınca yarısını da ona veririm milli piyango numaralarını sorsana bizim falciya dedim. Sormadı namissiz.

Neymiş efendim o kadarını ne bilsinmis. Lan benim doğmamış hatta olacagı bile muallak olan çocuğumun cinsiyetini söylüyor altı üstü birkac rakam söyleyecek. Etik değilmiş. Ay ben gülerim.

fazla da kaptırmayın fallara kendinizi siz yinede bazıları tutturabiliyor evet ben tamamıyla yalandır demiyorum cunku zaman zaman insanın kendi hisleri bile gelecekle alakalı birseyler tutturabiliyor benim bu konuyla alakalı farklı bir teorim var ..teyze anne yarısı ya sizi sevmeme nedenleri nedirki valla iki yigenim var kendi cocugum gibi seviyorum

Durustsunuz tebrikler

ne bilelim biz falcıya sorsaydın ya ne gizli işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…