- 24 Ekim 2007
- 2.985
- 1.453
- 698
- Konu Sahibi maviboncugumm
-
Gecen bende baktirdim ya benim gizli güçlerim varmış yeni öğrendim...Merhaba hanimlar,
Size basimdan gelen bi olayi anlaticam "inanma, boyle islere demeyin lutfen" nedemisler : Fala inanma falsizda kalma.. Benim iki tane teyzem var, ama beni sevmediğini hissediyordum, onlara zararim olmadigi halde cok dedikodumu yapar, mesela biseyi basaramasam hemen arkamda atip tutarlar ve bende buna ögrenirim... Hadi be ordan teyzen bu diyenler olur.. Ama gercekten böyle anlatmadigim seylerde var.. Fakat ben yine olumlu dusunmek istedim, buna ragmen yine iyi niyetli olmaya calistim.. Ta ki birgune kadar, Tarot baktirmaya karat verdim.. Bende öncede inanmazdim boyle tur seylere ama bazen cagresiz olur ya bi insan.merakta olsa baktirir... bende baktirdim.. kadin bana soyle dedi
: Teyzenij gizli isleri var yada gecmiste kalmis, seni pek sevmiyor ve surekli bu dedikodulari baslatan da bu" Teyzen falcilara gidiyormu, buyulerle ugrasiyormu" oha dedim icten ice..
Falcilar tamam da, buyu nedir ya.. Hic umam yani yasadigim yerde boyle biri yok diye dusunuyorum?
Simdi bana yardimci olurmusunuz rica etsem gizli isleri deyince ne gibi sey gelebilir yani buyucuklten mi bahsediliyor burda ozelikle?
Tesekkur ederim
Whatsapta engelleyecek teyzen seni mi dedi :)Kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama zoruma gidiyor bisey yapmadigim halde suan emin oldum zaten goruyordum lakin inanamak istemedim.. Annem amelyat oldu bahaneler uretti gelmedi bile hastaneye..
Ha bu ara benide engelemis whatsapta.. kadin demisti ve cikti... suan dahada emin oldum.. ya teyze anne yarisi degilmi insanlar neden boyle
EvetWhatsapta engelleyecek teyzen seni mi dedi :)
Iste bunu okuduguma imreniyorum ..Allah bozmasinBende teyzeyim... ( Yeğenim teline " Anne yarım" diye kaydetmiş ).
Eline kıymık batsa ciğerim solar...
Bu ne vicdansızlık yahu...
Ne alaka piskologsam 4 dorttlukmu olucam.. sen git kendi haline gulPsikologsan üzüldüm
Size hiç bilim nedir, psödobilim (sözdebilim) nedir öğretmemişler sanırım
İnsanlara aura terapisi, enerji içimizde terapileri cart curtu da yapıyorsundur sen
Durustsunuz tebriklerfazla da kaptırmayın fallara kendinizi siz yinede bazıları tutturabiliyor evet ben tamamıyla yalandır demiyorum cunku zaman zaman insanın kendi hisleri bile gelecekle alakalı birseyler tutturabiliyor benim bu konuyla alakalı farklı bir teorim var..teyze anne yarısı ya sizi sevmeme nedenleri nedirki valla iki yigenim var kendi cocugum gibi seviyorum
Git evliligini kurtar ozamanGecen bende baktirdim ya benim gizli güçlerim varmış yeni öğrendim...
Artik işe uçarak gidiyor bir parmak hareketiyle evi temizliyorum
ne bilelim biz falcıya sorsaydın ya ne gizli işiMerhaba hanimlar,
Size basimdan gelen bi olayi anlaticam "inanma, boyle islere demeyin lutfen" nedemisler : Fala inanma falsizda kalma.. Benim iki tane teyzem var, ama beni sevmediğini hissediyordum, onlara zararim olmadigi halde cok dedikodumu yapar, mesela biseyi basaramasam hemen arkamda atip tutarlar ve bende buna ögrenirim... Hadi be ordan teyzen bu diyenler olur.. Ama gercekten böyle anlatmadigim seylerde var.. Fakat ben yine olumlu dusunmek istedim, buna ragmen yine iyi niyetli olmaya calistim.. Ta ki birgune kadar, Tarot baktirmaya karat verdim.. Bende öncede inanmazdim boyle tur seylere ama bazen cagresiz olur ya bi insan.merakta olsa baktirir... bende baktirdim.. kadin bana soyle dedi
: Teyzenij gizli isleri var yada gecmiste kalmis, seni pek sevmiyor ve surekli bu dedikodulari baslatan da bu" Teyzen falcilara gidiyormu, buyulerle ugrasiyormu" oha dedim icten ice..
Falcilar tamam da, buyu nedir ya.. Hic umam yani yasadigim yerde boyle biri yok diye dusunuyorum?
Simdi bana yardimci olurmusunuz rica etsem gizli isleri deyince ne gibi sey gelebilir yani buyucuklten mi bahsediliyor burda ozelikle?
Tesekkur ederim
Kurtardim zaten gecen gittigim falcida ohhh mis gibi bi evliligin var kiskananlar catlasin dedi kadinGit evliligini kurtar ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?