- 8 Ocak 2017
- 280
- 93
- 13
- Konu Sahibi maviboncugumm
-
Bilmiyodum kiSakin olun hanfendi sitenin kuralları bu büyü konus açılması yasak
O ara baska bisey sordumonu da falcıya sorsaydın ya.
Olabilir konu kapanır zaten fikir almışssınızdır şimdiye kadar işiniz görülmüştürBilmiyodum ki
Cok haklisin canim benim, sagol sizinde bi derdiniz varise herzaman ozel.mesaj atabilrsiniz bende size yardim ederim akil veririm elimden gelene kadar..
Soz konusu teyzem olursa, annem amelyat oldu bahane uretti sirf gelemek icin, bana hic yakin davranmazdi, pekte konusmaz benimle, mesela aile toplanirken oteki teyzemle bakip goz isare ediyor kac keren yakaladim yada dudak altan gulme, daha cok sey var.. ama yazsam yarina kadar bitmez.. ve teyzem beni engelemis whatsaptan sebebsiz yere.. bana karsida hep soguk, mesela kuzenimi yanaktan oper merhama diyerek beni opmez
Rica ederim umarım bir faydam dokunur.
Ben aile ilişkilerinin koparılmasına karşıyım sonuçta bir şekilde aynı ortamda bulunmak zorunda kalabilirsiniz. Teyzenin davranışları normal değil hatta çocukça. Birde böyle davranmasının altında bir sebep olmalı. Aranızda yaş farkı var mı? Sizi kıskanıyor olabilir mi? Yani ne bileyim bir insan durup dururken böyle davranması saçma..siz farkında olmadan bir şey yapmış olabilir misiniz? Bunları iyice düşün. Ha cevap hayır ben bir şey yapmış olmam ise muhabbetinizi kesin yapacak bir şey yok malesef ama dediğim gibi konuşmaya çalışın..
Sacma sensinKonu sahibi profiline göre psikolog, pazar günü üye olmuş üye olduğundan beri de kamuoyu araştırması gibi saçma konular açmış enteresan geldi
Sacma sensin
Aynen oyle hahahTeyze büyücüde yeğen falcıda negzel bir soyaçekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?