Teyzem ve gizli işleri, Yardim lütfen?

Tek fal maceram, cafede masaya gelen teyze kimin hakkında ne dese herkes aaaa evett falan diyordu bana gelince (hiç tutturamadı) . Bende yok hayır tanımıyorum dedim. Sonuc enerjimi bozuyor diye masadan kaldırılan ben :) 60 ile 100 lira arası hesap ödeyen bir kaç saftirik. Çıktık hala hakikaten bildi be diyorlardı:)
Anam inanmayın böyle şeylere.

Rica ederim umarım bir faydam dokunur.
Ben aile ilişkilerinin koparılmasına karşıyım sonuçta bir şekilde aynı ortamda bulunmak zorunda kalabilirsiniz. Teyzenin davranışları normal değil hatta çocukça. Birde böyle davranmasının altında bir sebep olmalı. Aranızda yaş farkı var mı? Sizi kıskanıyor olabilir mi? Yani ne bileyim bir insan durup dururken böyle davranması saçma..siz farkında olmadan bir şey yapmış olabilir misiniz? Bunları iyice düşün. Ha cevap hayır ben bir şey yapmış olmam ise muhabbetinizi kesin yapacak bir şey yok malesef ama dediğim gibi konuşmaya çalışın..

O 40 yasinda ben 23.. Gercekten yok bende buna sasiriyorum iste.. hani bisey yapmis olsam takmam.kafama.. fakat boyle olunca kafama takti.. sevmiyo beni surekli acigimi bulma pesinde.. bisey basaramasam hemen dedi kodu yapar.. oysa teyzem var onun kizin onun hakkinda neler demis obur teyzem bu teyzemin hakkinda neler neler demos halen onla samimi..

faldan,büyüden bağımsız olarak,sadece teyzenizle ilgili konu açsaydınız,daha yapıcı yorumlar alırdınız.

ben sadece o kısma yorum yapayım.böyle teyzeler,akrabalar var,malesef.kardeş bile olsa,herkes kerkesi sevmiyor.mesela babanıza kızgındır,sizden acısını çıkartmaya çalışıyordur.ya da annenizle anlaşamıyordur,size yansıtıyordur.en iyi

çözüm,sizin de onu görmezden gelmeniz.bir de iki teyze de mi böyle?ikisi birden böyleyse,sorunu biraz kendinizde arayın.belki farketmeden,siz de onlara veya,onların çocuklarına öyle davranıyorsunuzdur.

O zaman canım tüm bağlarını koparacaksın.
Ayrıca böyle teyze de olmaz olsun. Teyze demek anne yarısı demek ama üzgünüm ki sizin teyzeniz içi fesatla dolu bir insan. Eğer gerçekten böyleyse tüm bağlarınızı koparın, hiç bir şekilde muhatap bile olma. Sanki düşmanısın ya, bu nasıl teyze böyle! Annenle ilişkileri nasıl normalde peki?

Niye teyze yapmasın canım benimki tam bir Firdevs Yöreoğlu.

Ama fal mal çok da bulaşmamak lazım böyle şeylere. Sırf karşısına çıkan adam falda çıkan adama benziyo diye zorla, binbir çabayla evlenen arkadaşım oldu benim. Yapma etme desek de "kaderim benim o" diyerek. Şimdi boşanmak için debeleniyorlar. Hem hayatla ilgili spoiler alıp napacaksınız, boşverin.

teyzenizin sizi sevmedigini hissediyorsaniz uzak dur.benimde teyze dayi hic biriyle ilgim yok.yolda karsilassak tanimaz dayilarim o derece yani.sevmezse sevmesin allah onlarin sevgisine muhtac etmesin annen hayattaysa ona saril sıkı sıkı.boyle seylerede kafa yorma aklin bulanir bir sure.sonra bakarsin teyzen gibi o tur seylerle ugrasirsin.uzak dur okuyorsan derslerine odaklan kendine mutlu olacagin mesgaleler bul..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…