Evet malesefYok neden akıl veresiniz ki siz benim sevdiğim üyelerden birisiniz şahsıma öyle düşünmem.Yalnız şu var kimse zaten evlilik isterken elbette mutsuz evlilik istemez isteyenlerin hayırlısı ile olmasını istediklerini düşünüyorum yani aklı başında olan öyle ister.Gel gelelim ki yalnızlık ta ayri bir zulüm kendimce hissettiğim tamam güzel ama bazen bu özel günler şahsen beni daha çok üzüyor sevgililer günü anneler günü ...ben mesela anne olmayı çok isterim ama böyle yapayalnız olmuyor bu çocuk sevilmek istiyorsun ama yapayalniz olmuyor daralıyosun sevdiğin olsun istiyorsun ama oda yapayalnız olmuyor vesselam herşey sıkıntı :)
Ayrıntısını sormadım ama ben olsam ayrılırdım.Evlilik denklik konusunda çok haklısınız.Teyzeniz ayrılmayı düşünür mü? Kandırılmış çünkü.
İsterim deyip herhangi bir adım atmıyormuş sanırım.Adamin yaptigi cok kötü cidden kendisi evlat sahibi iken kadini bundan mahrum ediyor. Resmen kandirmis. Adamla konusmus mu istiyorum diye ne diyormus?
Teyzenizin gözü kesiyorsa ayrilsin.
Esasında ben çocuğu olan kişilerin çocuk istemesine saygı duyarım ama herseyi baştan konuşmak gerekiyor bu tip evliliklerdeAdamin yaptigi cok kötü cidden kendisi evlat sahibi iken kadini bundan mahrum ediyor. Resmen kandirmis. Adamla konusmus mu istiyorum diye ne diyormus?
Teyzenizin gözü kesiyorsa ayrilsin.
Tabiki istemiyor olabilir ama baştan söylese teyzeniz de yoluna bakar kendi gibi isteyen biri ile evlenebilirdi.Esasında ben çocuğu olan kişilerin çocuk istemesine saygı duyarım ama herseyi baştan konuşmak gerekiyor bu tip evliliklerde
Evet kesinlikleTabiki istemiyor olabilir ama baştan söylese teyzeniz de yoluna bakar kendi gibi isteyen biri ile evlenebilirdi.
Evet insanlar evlenene kadar gercek dusuncelerini gizleyebiliyorlar karsi tarafi kaybetmeme pahasina. Anne olmayi isteyen birinin bu hakkinin elinden alinmasi gercekten zor bir durum. Allah yardimcisi olsun. Birinin evlenmeden onceki haliyle evlendikten sonraki hali tabiki degisir ama bu konular gercekten ciddi konular. Insallah Allah hayirli bir sekilde anne olmasini nasip eder. Teyzen de cok mutlu olur.Merhaba hanımlar
Benim bir küçük teyzem var 39 yaşında öğretmen 3 sene evvel kendisi gibi öğretmen biriyle evlendi. Adamın önceki evlilikten de 2 çocuğu varmış. Evlenmeden evvel kesinlikle çocuk sahibi olmak isterim evlendikten sonra oralı Bile olmadı diyor bugün konuştuk babalar günü ya kendi çocukları ile babalar günü kutlamış sonra da demiş ki ilerde dede olduğumu da görürüm inşallah teyzem de buna alınmış, bende mutlu değilsen ayrıl bir tane hayatın var dedim.
Burada bazen açılıyor ya 35 yasına geldim bekarım diye isterseniz 40 yaşınıza gelin mutsuz bir evliliktense bekarlık daha güzeldir , davul Bile dengi dengine aceleyle hatalı kararlar vermeyin sonra dönmek daha zor oluyor.
Kimseye akıl vermek değil niyetim ama gözlemimi aktarmak istedim.
İyi günler herkese
O şimdi eğer çocuk sahibi olalım derse de aklında hep acaba ben giderim diye mi benle çocuk sahibi oldu düşüncesi olacakEvet insanlar evlenene kadar gercek dusuncelerini gizleyebiliyorlar karsi tarafi kaybetmeme pahasina. Anne olmayi isteyen birinin bu hakkinin elinden alinmasi gercekten zor bir durum. Allah yardimcisi olsun. Birinin evlenmeden onceki haliyle evlendikten sonraki hali tabiki degisir ama bu konular gercekten ciddi konular. Insallah Allah hayirli bir sekilde anne olmasini nasip eder. Teyzen de cok mutlu olur.
Evet kadınlar için evlilik bazen amaç oluyor burada çok okuyoruz.Teyzenize üzüldüm
Adam da bastan söz vermiş sonra caymis ya da umursamamis diyelim.
Teyzeniz konuşsun eşiyle, ben cocuk istiyorum diye. Adam yanasmazsa da ne yapacağına karar versin. Inanin hayat kısa, bos yere uzulmeye değmiyor.
O evlenemedim konularına ben de son zamanlarda cok denk geldim, yorum da yazdım. Sizin ne demek istediğinizi anladim.
Sanırım konuşmuş ama isterim tabi olur birgün deyip geçiştiriyormuş.Defnecim teyzenin durumuna üzüldüm, adamla ciddi ciddi konusmasini tavsiye et, teyzen konusmuyorsa belki adam teyzenin anne olmayi ne kadar cok istediginin farkinda degildir , erkekler bu kadar ince dusunemeyebiliyorlar
Artık gelişen teknoloji ile birlikte 45 e kadar yolu var diyorlarŞimdi bana kızacaklaryaş olmuş 39.teyzemizin çocuk doğurmak için birkaç yılı var..teyzemiz 30 yaşında olsa boşansın başkasını bulsun derim ama şimdi boşansa, birini bulsa,evlense falan filan uzun iş..ben olsam hamile kalır ,doğururum.dediğim gibi bana kızacaklar adam istemiyor,olur mu diyecekler ama o adamın da teyzenizi kandırmaya hakkı yoktu..teyzemiz yaş olarak sınırda.ileride pişman olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?