- 27 Mayıs 2020
- 3.400
- 5.968
- 88
Tabi doğrudur ama zaman ilerledikçe vücut yaşlanıyor. Daha zor oluyor herşey.Artık gelişen teknoloji ile birlikte 45 e kadar yolu var diyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi doğrudur ama zaman ilerledikçe vücut yaşlanıyor. Daha zor oluyor herşey.Artık gelişen teknoloji ile birlikte 45 e kadar yolu var diyorlar
Teyzeniz biraz davet bekliyor ya da esi de kendi gibi heveslensin istiyor gibi geldi.Sanırım konuşmuş ama isterim tabi olur birgün deyip geçiştiriyormuş.
O da benim zorumla olacaksa hiç olmasın diyor.
Şimdi de istemiyorum demiyor ama ona uygun da davranmıyor dediNasıl bir bencilliktir bu, kadın istiyor yahu nasıl bir kandırmak?Bencil insandan her şeyi beklerim, keşke daha fazla vakit kaybetmese teyzeniz.
Evet o da olabilir.Teyzeniz biraz davet bekliyor ya da esi de kendi gibi heveslensin istiyor gibi geldi.
Adam zaten babaligi yasamis yani 3. kez çocuğu olsa ne olmasa ne onun açısından.
O heyecanlari yasamis zaten. Teyzeniz ya anne olacağım diyorsa ugrassin hamile kalmaya, dogursun. Ya da ayrilsin yoluna baksin. Çünkü adam olmasin demiyormus ben evlenince istemekten vazgecti sanmistim.
Sonuc olarak olsun mu olmasin mi karar versin, adam zaten teyzeniz hamile kalsa da o cocuga babalik yapar gibi bir izlenim olustu. Yani benden geçti, benim çocuklarım var 3.yu istemiyorum gibi bir durum yoksa teyzeniz elinden geleni yapsin. Anne olmak hakki elbette ama esinden de kendisi gibi hevesli olmasini beklemesin. Yasadigi hayal kırıklığı biraz da beklentisinin bu yönde olmasindan kaynakli diye düşünüyorum.
Hic gurur yapmasın , kendisi istiyorsa yapsin cocuguSanırım konuşmuş ama isterim tabi olur birgün deyip geçiştiriyormuş.
O da benim zorumla olacaksa hiç olmasın diyor.
O da biraz garip değil mi yaHic gurur yapmasın , kendisi istiyorsa yapsin cocugu
Ama adam baba olmak istemiyorum dememis ki hic sadece konuyu acmamis cunku teyzen de hic konuyu acmamis , bu isler boyle olmaz ki kuzumO da biraz garip değil mi ya
Ben olsam baba olmak istemeyen adamı zorla baba yapamazdım.
Evet işte o da ona üzülüyorKandırılmış basbaya. Ben imkani yok sürdüremezdim. Cocuk yok diye degil kandirildigim icin...
Adamin cocuk istememesini anlarim cocuk buyutmek gercekten cok zor. Zaten cocugu olan adam bi daha neden basa sarsin her seyi? Ama bastan keske kadini kandirmasaydi.
Kimsenin kandirildigi yok ki , adam cocuk istemiyorum dememis sadece konusunu acmamis , kadin da acmamis , oyle konusulmayan bir mevzuKandırılmış basbaya. Ben imkani yok sürdüremezdim. Cocuk yok diye degil kandirildigim icin...
Adamin cocuk istememesini anlarim cocuk buyutmek gercekten cok zor. Zaten cocugu olan adam bi daha neden basa sarsin her seyi? Ama bastan keske kadini kandirmasaydi.
Hayır evlenmeden önce adam hep çocuk yaparız işte bi çocuğum daha olsun isterim gibi şeyler söylemiş.Ama adam baba olmak istemiyorum dememis ki hic sadece konuyu acmamis cunku teyzen de hic konuyu acmamis , bu isler boyle olmaz ki kuzum
İnsan kocasıyla konusmayacak da kiminle konusacak bunu? Boyle evlilik mi olur? Teyzen tamamen gurur meselesi yapmis sacma bir sekilde , olmaz boyle
Evlenmeden önce eniştem yaparız ederiz sende istersen diye kendisi söylemiş , evlenince de sadece olur birgün falan demişKimsenin kandirildigi yok ki , adam cocuk istemiyorum dememis sadece konusunu acmamis , kadin da acmamis , oyle konusulmayan bir mevzu
Bence kadin dese cocuk yapalim diye adam da sen hic konusunu acmadigin icin istemedin saniyordum diyecek
Kadin evlenmeden once bile konusunu acmamis
Ben kandırıldığını dusunmedim.Evet o da olabilir.
Ama şöyle de birşey var teyzem hiç çocuk yapalım diye birşey söylememiş evlenmeden önce eniştem kendisi demiş işte bize daha büyük ev lazım başka çocuklarımızda olsa , ah keşke bi çocuğum daha olsa diye kendi söylemiş. Teyzemin böyle bi beklentisi olamış. Dediği halde dediği şeyler için sadece lafmış denek ki köprüyü gecene kadar diye üzülüyor ve biraz da kaldırıldığını düşünüyor sanırım.
Hayır söylememiş işte teyzem ben anne olmak istiyorum dememiş.Ben kandırıldığını dusunmedim.
Şöyle ki, teyzeniz anne olmak istediğini söylediyse o da teyzenizi sevdigi için onu ikna etmek adina hassas noktasından yaklaşmış.
Bir de iyi bir baba mı çocuklarına karşı?
Eger öyleyse teyzeniz de dogursun. Ayrıca teyzeniz de evlenmeden önce konuşmasi gerekirdi. Şimdi adam istemese bile sen istiyorum demedin ki evlenmeden önce diyebilir.
Teyzeniz kendi kafasinda belli kriterler belirlemis ve evlenmis. Beklentileri karsilanmayinca da gurur yapmış.
Esi tarafından nazlanmak ya da talep ondan gelsin istiyor olabilir. Ama adam o kadar ince dusunemeyebilir. Eşiyle şeffaf bir sekilde.konusabilmeli. Kendi kafasında kurup sanki adam istemiyorum demis gibi kendi kendine hayal kırıklığı yasamasi cok saglikli gelmedi bana.
Adam gibi adamlar sözünde duruyor. 2 tane eşi vefat etmiş 50 lere yakın tanıdığım var. İkisi de tüp bebek merkezlerinde upraştılar yeni eşleri mutlu olsun diye kendilerinin çocukları üniv. Deydi üstelik. Yalancı bu adamKandırılmış basbaya. Ben imkani yok sürdüremezdim. Cocuk yok diye degil kandirildigim icin...
Kaldı ki teyzem diyor ki ben inş baştan çocuk yapalım isterim demedim evlenmeden önce kendisi söyledi diyor.Adam gibi adamlar sözünde duruyor. 2 tane eşi vefat etmiş 50 lere yakın tanıdığım var. İkisi de tüp bebek merkezlerinde upraştılar yeni eşleri mutlu olsun diye kendilerinin çocukları üniv. Deydi üstelik. Yalancı bu adam
Tamam adam hic olmasin dememiş, anlıyorum teyzeniz eşi evlenmeden önceki gibi hevesle hadi çocuk yapalım desin falan istiyor. Ama öyle olmayacak.Hayır söylememiş işte teyzem ben anne olmak istiyorum dememiş.
Eşi durup dururken evlenmeden önce kendi açmış bu konuyu.
Çocuk yaparız şöyle olur böyle olur bize büyük ev gerek vs gibi.
Evlendikten sonrada teyzem söylemiş sen evlenmeden önce böyle demiştin şimdi ne düşünüyorsun diye
Olursa birgün isterim falan demiş
Evet ama tek taraflı olmaz ki bu işler.Tamam adam hic olmasin dememiş, anlıyorum teyzeniz eşi evlenmeden önceki gibi hevesle hadi çocuk yapalım desin falan istiyor. Ama öyle olmayacak.
Teyzeniz istiyorsa hamile kalmaya çalışsın ne biliyim korunmasin, nasipte varsa olur zaten.
Ama bunun sorumlulugunu erkege birakmasin, adam.olmasin diye ugrasmiyor ya da olmasin demiyor. Olursa evladini kabul.edecek, olmasa da sorun degil çünkü babalığı tatmış bir adam zaten.