Teyzemin duruma üzüldüm

Hayır evlenmeden önce adam hep çocuk yaparız işte bi çocuğum daha olsun isterim gibi şeyler söylemiş.
Evlendikten sonra da olur birgün demiş
Hiç konuşmamış değiller.
Tamam yavrum anladim onu , evlendikten sonra konusmamislar
Adam da acmamis konuyu teyzen de acmamis
Teyzenin konuşması gerekiyor

Evet ama tek taraflı olmaz ki bu işler.
Olacaksa beraber karar verilir olması için şeyler yapılır olmazsa doktora gidilir vs
Anne baba olmak isteyen çiftler bunları birlikte yapar tek başına yapamaz ki
İyi de ortada tek tarafli bir durum yok zaten
Teyzenin konusmasi lazim , su anda kendi kendine muneccimlik yapiyor teyzen

Evet ama tek taraflı olmaz ki bu işler.
Olacaksa beraber karar verilir olması için şeyler yapılır olmazsa doktora gidilir vs
Anne baba olmak isteyen çiftler bunları birlikte yapar tek başına yapamaz ki
Simdi 4 duvar icinde ne oldugunu bilmiyoruz belki teyzeniz de esiyle ciddi bir sekilde ben istiyorum bir seyler yapalim demesi gerekir. Elbette iki taraflidir da bana yansıyan teyzenizin esinden talepkar oldugu ve adimlari esinden bekledigi yönünde. Yani aslinda yine tek taraflı beklenti var.
Ilk adimi atmamak icin de gurur yapıyor olabilir. Ciddi bir konuşma yapmasını tavsiye edebilirim.

Adam korunuyor mu ki istemedigine dair teyzeniz çıkarimda bulunmuş
Adam korunmuyorsa teyzeniz de korunmuyorsa akışına bıraksınlar

Simdi 4 duvar icinde ne oldugunu bilmiyoruz belki teyzeniz de esiyle ciddi bir sekilde ben istiyorum bir seyler yapalim demesi gerekir. Elbette iki taraflidir da bana yansıyan teyzenizin esinden talepkar oldugu ve adimlari esinden bekledigi yönünde. Yani aslinda yine tek taraflı beklenti var.
Ilk adimi atmamak icin de gurur yapıyor olabilir. Ciddi bir konuşma yapmasını tavsiye edebilirim.
Ben onun yerinde olsam istiyorsam yapalım derim, istemiyorsan da ayrılalı dersim.

Kimsenin kandirildigi yok ki , adam cocuk istemiyorum dememis sadece konusunu acmamis , kadin da acmamis , oyle konusulmayan bir mevzu
Bence kadin dese cocuk yapalim diye adam da sen hic konusunu acmadigin icin istemedin saniyordum diyecek
Kadin evlenmeden once bile konusunu acmamis

Konu sahibinin "Evlendikten sonra hic orali degil" "köprüyü gecene kadarmis" sözlerinden ben adamin istemedigini düsündüm. Yanlis anlamis olabilirim.

Ha adamin istememe durumu yoksa zaten bu konunun acilmasi cok gereksiz olmus.
Kari koca cocuk istiyor ama konusup kelimelere dokemiyorlar diye yegen konu aciyor. Ama konu sahibi akli basinda diye dusundugum nadir uyelerdendir böyle bi konu acacagina ihtimal veremedim :)

Konu sahibinin "Evlendikten sonra hic orali degil" "köprüyü gecene kadarmis" sözlerinden ben adamin istemedigini düsündüm. Yanlis anlamis olabilirim.

Kari koca cocuk istiyor ama konusup kelimelere dokemiyorlar diye yegen konu aciyor. Ama konu sahibi akli basinda diye dusundugum nadir uyelerdendir böyle bi konu acacagina ihtimal veremedim :)
İstiyorum dediği halde ona uygun davranmıyor dedi teyzem , çok özel konular olduğu için de nasıl yani demedim bir de rencide etmek istemedim o söylerse sorardım ama demek ki öyle bir icraatı uok.

O kadar detay sormadım özel olduğu için ama demek ki öyle bşy var ona uygun davranmıyor dedi çünkü
teyzenin yerinde olsam acikacik konuşurum
Cocuk mevzusu onemli teyzeniizin yasi 23 degil 39
Kadının hergecen gunu bebek konsunda aleyhine işliyor.
Ona gore karar verirdim.
Teyzenizin isigucu yerinde
Kendi basinada bakabilir bir çocuğa

Ahhaa yok defnecim gayet akilli kadindir
Teyzeye eniste arasinda iletisim sorunu var bence , teyze adam akilli enişteyi karsisina alip konusmali
Adamin kadin kadar hevesli olmamasi normal zaten iki cocugu var , o yuzden teyzenin talepkar olmasi lazım ciddi sekilde , teyze konusmadikca da adam ciddiye almamistir mevzuyu
Burda sorun kadinlarin erkekleri kendisi gibi sanmasi
Adam evlendikten sonra da yapariz demis gecmis ama aksiyon yok , aksiyon icin teyzenin daha talepkar olmasi adama anlatmasi lazım

teyzenin yerinde olsam acikacik konuşurum
Cocuk mevzusu onemli teyzeniizin yasi 23 degil 39
Kadının hergecen gunu bebek konsunda aleyhine işliyor.
Ona gore karar verirdim.
Teyzenizin isigucu yerinde
Kendi basinada bakabilir bir çocuğa
Öyle istemiyor
Çocuk aile ile varolur düşüncesinde bir kadın

Ahhaa yok defnecim gayet akilli kadindir
Teyzeye eniste arasinda iletisim sorunu var bence , teyze adam akilli enişteyi karsisina alip konusmali
Adamin kadin kadar hevesli olmamasi normal zaten iki cocugu var , o yuzden teyzenin talepkar olmasi lazım ciddi sekilde , teyze konusmadikca da adam ciddiye almamistir mevzuyu
Burda sorun kadinlarin erkekleri kendisi gibi sanmasi
Adam evlendikten sonra da yapariz demis gecmis ama aksiyon yok , aksiyon icin teyzenin daha talepkar olmasi adama anlatmasi lazım

Hmm olabilir belki de öyledir :)
Ben bu şekilde zeki hatunların düşüncesini aktarayım teyzoşuma :))

Enişteniz istemem demiyor anladığım kadarıyla buna rağmen korunuyor mu, yoksa korunmamalarına rağmen olmuyor mu? Yoksa tüp bebek gerekiyor ama ona mi yanaşmıyor. Çok açık değil teyzenizin sorunu,

Back
X