Mrb arkadaslar bnm sorunum teyzemın kızıyla teyzemın kızı bundan ıkı sene once bızım bulundumuz semtte unıv kazandı teyzemler yurtdısında ılk basta halasında kalmayı dusundu halası kabul etmedı sonra yurda yazıldı yurtta kalamadı burası cok pıs yapamam dıe sonra bı kac gunlugune bıze geldı bırdahada gıtmedı teyzemın kızı ne temızlık yapar ne yemek nede bıze maddı acıdan yardım eder butun gun ısı gezmek tozmak butun ıslerı ablamla bız yaparız temızlık yemek vs mısafır gelsın surat asar mısafırın yanında bızı azarlar yemek yaparız kımı zaaman yaptıgımız yemegı begenmez ıkı senedır bızde bır gun bıle bı ekmek alıp geldıgını hatırlamam burs+kıra parası alıyor yol parası vermıyor devlet karsılıyor ayda elıne gecen para 1200 ama bundan bı ekmek almaz bırıktırır sene sonu geldıgınde kendıne 1800 tllık 3 tane bılezık +cumhurıyet altını yapar.bız maddı olarak yardımı gectık manevı hıc yardım yapmaz mısafırın ıcınde bızı azarlar hadı onuda gectık sadece yer ıcer oturur gecende annanemı arayıp maddı manevı sallantıda oldugumuzu boyle boyle yaptıgınızı soyledımızde sız teyzenızın kızını kıskanıyorsunuz okuyor dıe onun ıcın ıftıra atıyorsunuz dedı nıe kıskanalımkı ablamda bende unıv mezunuyuz ben evlıyım esım ıs nedenıyle sureklı yurtdısına cıkıyor bız bebegımle annemde kalıyoruz babam 8 yıl once vefat ettı annanem en ufak seyde teyzenın kızı yapmaz onun babası var sız yaparsınız sızın babanız yok der annemın maddı durumu ıyı anneme kaldırıp annanem senn durumun ıyı neden kardesınden maddı manevı yardım beklıyorsun bakın onu dedı bıde esımle bız baska sehırde oldumuz ıcın 1 aylıgına anneme geldık annanem demıskı sen zaten ıc guveyı aldın o damadı baslarına bela kaldılar demıs bunları duyunca cok uzuldum bız kendı evımızdemı teyzemın evındemıyız bılmıyoruz sureklı hızmetcı gıbı kullanılmaktn maddı manevı kullanılmaktan sıkıldık napsakta teyzemızın kızından kurtulsak bılmıyorum yardımcı olurmusunuz?